Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #45997568

    törölt tag

    válasz csababarca #10604 üzenetére

    A Greyjoy-ok nagyon fontosak a lore szempontjabol, itt Westeros-ra gondolok, ne csak az Iron Islands-et vedd szamitasba meg a jelenlegi esemenyeket (bar a teso visszaterese aki egyenesen istennek tartja magat biztosan fog hozni ujjabb problemakat :P ), Harrenhal megvan? Raadasul Theon-nak meg egeszen biztosan lesz szerepe a tovabbi esemenyekben.

    Az eddig utalt szereplok baromi nagyot alakitanak eddig, egeszen jo evad, Cersei, Ramsey, Theon, Melisandre. A kedvenceim mint Tyrion, Arya, Brienne meg Jon hozzak a formajukat. Brandon esemenysorozata is egeszen biztosan ki fogja fejlodni magat, mar visszament a multba :Y Mi lesz meg? :)

    Jo evad lesz ez, mar most latszik, amikor majd hire terjed Jon meghalt, majd feltamadt :Y Hat az sok ellenseget el fogja tantoritani a tovabbi rosszalkodastol :K Ja, meg sajat valeriai kardja van, a Mormont haz jo esellyel csatlakozni fog hozza, boritekolom, igy kijavitjak a hibajukat es az egyik legfontosabb szovetsegesuk lehet az Umber-ekkel egyutt (ahol elvileg a legkissebb Stark gyerek van, Rickon)

    szerk: Ja es sokaig nem lehet elhuzni a visszahozatalat, kulonben atalakul, mar Tormund is tuzet akart rakni ala, aminel azt hittem, hogy elkezdik a temetest, es a tuzben tamad fel, kel ki, mint ahogy Daenerys is tette, akkor eleg combos visszaterese lett volna, na meg kiderult volna hogy megiscsak van benne Targaryen ver is :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák