Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz hétalvó #7844 üzenetére

    Ha csak a hardware erre külön nem akalmas akkor hiába a progi. Egyébként valószínűleg azért (is) van így megoldva, mert a hőátadás-hőelvonás idő. Ha szép lassan pörögne fel a venti, már rég forrna a proci mire a hőelvonás a procit is "eléri".
    Továbbá meg ehhez egy szabályozó elektronika is kéne, holtpontokkal, felfutási görbével, mindennel...(így olcsóbb volt nekik, no meg termék marketing. a drágább verziók már lehet tudnak ilyet)

    Toshiba színbeállítás:
    - Ti ezt hogy oldottátok meg? (Tosi l500-1XR) Ugye hozzáadott softweare nincs. Hardware-es kijelző kalibrálás nincs (mint egy asztali tft monitoron)
    Maradt a win7-beni színprofil választás, illetve a Calatys Contrl Centeren a színbeállításoknál a manuális állatgítás.

    De: Csak addig marad meg a beállítás, amíg el nem indítok egy direct x alkalmazást, pl. egy játékot. A játékban már nem lesznek érvényesek a beállított színek, és abból kilépve, már win-ben sem lesznek az előzőleg beállított értékek. Minden Default-ra esik vissza, és lehet újra nyomkodni a színbeállításoknál hogy "alkalmaz".
    Ez elég nagy baj, mert alapértelmezettem baromira hidegek a színek, és akármilyen szép a Tosi kijelzője, játékok alatt nem tudom élvezni a színeket, plussz még utána minden egyes kilépéskor apply-olhatom a színbeállítást, hogy legalább a win-ben tudjam élvezni.

    Nektek ez hogy néz ki? Vagy csak nálam ilyen? Ötlet? thx :R

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák