Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [hun] warhea

    tag

    válasz marilllyo #14801 üzenetére

    Ha random csapatba kerultel be es ok elotte lefutottak mar a kotel allapota nem resetelodik a masodik kornel es a narancs sarga redony-e sem kozeptajt igy at tudsz futni konkretan a palya elejetol egeszen addig a teraszig.

    Bunfi:

    En nem zarkozom el semmi elol, ahogyan en is eszrevettem a hibakat es sokan masok is. A kulonbseg az, hogy meg te abban leled ki elvezeted, hogy ezeket n+1-szer is beirod ezzel is vitat generalva (hiszen azota mindenki tudja, hogy nem tortent valtozas) addig semmi mas a dolog csak spam a szememben. Hiszen megbeszeltuk, atragtuk, nyugtaztuk. En elhiszem, hogy nehezen nyugszik meg a lelked, de probald meg ezt szerintem inkabb magadon belul intezni. Persze ha van ra igeny, felolem nyugodtan told be ide a fikazo, mergelodo tenyfeltarasaidat (olyan tenyekrol amiket mar reges reg feltartak) hatha elmegy a maradek ember kedve is az elettol. :)

    IGazabol azt az egy dolgot hagyod ki a monologodbol, hogy attol fuggetlenul, hogy ezek a gondok a jatekkal meg nagyon sokan nagyon jokat szorakoznak vele. ezt miert nem irod le? azert mert te nem tudod elvezni? miert nem? nagyon sok ember elvezi a jatekot a hibak ellenere is, ugyanugy megyunk dzbe is, igen vannak csalok, neha meghalunk, es? :) utana morgolodunk egy sort es nyomjuk tovabb.

    Mondhatom, hogy nagyon sok jatekossal jatszottam mar egyutt innen a forumrol es a legtobbjuk, sot kijelenthetem szerintem, hogy mindegyikuk akivel jatszottam ugyanigy latja mint en.

    Szoval elobb merd fel szerintem, hogy van-e igeny a sorozatos ismetlesere a dolgoknak, aztan akkor ismeteld ha van :)

    Az pedig, hogy valamit kijelentesz a nagy tomegek elott ami nem egyertelmu, hogy kinek szantad vagy nagyjabol rahuzhato sok emberre nem intezheto el annyival, hogy akinek nem inge, foleg ha olyan alulintelligentalt formaban talalod amilyenben tetted. de ez a lemez mar lejart, szoval hagyjuk is leporogni.

    [ Szerkesztve ]

    [ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]

Új hozzászólás Aktív témák