- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
umek7
őstag
Szombaton a Padova hazai győzelmét elég jó szorzón kínálják, még gondolkodom..
-
umek7
őstag
10 ingyenes forgatás várja az új Jack and the Beanstalk nyerőgépen a Betclic Kaszinóban. Másszon fel az égig érő paszuly tetejére, hiszen akár 300 000 eurót is nyerhet!
BetClic
0,21 euró, jee
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
felértél a paszuly tetejére?
ó, nekem nem enged pörgetni mailben kaptad az ingyen pörgetéseket?
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
soká, kuuurvasoká
18-án, utána 26., aztán 29., aztán februárban folyt. kövGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem 2.5 eu, mondom kiveszem, de kicsit meglepőek a kivételhez szükséges feltételek...
"Az Ön számláján olyan bónusz van 2,53 € értékben, melyet még nem forgatott meg. Ahhoz, hogy kivehesse a bónusz összegét, teljesítenie kell a bónuszra vonatkozó megforgatási feltételeket. (Eddig mindössze 0,00 € összeget forgatott meg a bónusz 151,80 € összegéből)."
Hülyék ezek...
-
wmarci
senior tag
Jájj na ez is megvolt. Nagy sietségemben, gyorsan akartam rakni egy mixet, de véletlenül félre exeltem, és csak most itthon vettem észre. Valami hülye kosarat húztam be hazaira.
030 1 Zaragoza - Bilbao 1.96 12.00 1.80 H
Megástam a sírom.
-
B-L-A-C-K
titán
Ma is beírok pár tippet kíváncsi vagyok mennyi jön belőle, ha raknék ezeket raknám most:
47 Osasuna - Barcelona: A mérkőzésen 4 vagy több gól lesz V 2,30x
38 Ath. Bilbao - Albacete: A mérkőzésen 2 vagy 3 gól lesz D 1,93x
61 Académica - Uniao Oliveirense H 1,59x
55 Napoli - Cesena: A mérkőzésen 2 vagy 3 gól lesz D 1,93xEredő odds: 13,62196
Na vajon mennyi megy el? 4/4...
szerk ezt most találtam: Majdnem gól...
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
viccen kívül nekem tetszik
egy nhl x, bilbao aki bele is szarhat a kupába (jó ha 10 meccset játszanának akkor esélytelen lenne, de egy meccsen bármi lehet), a barca c vs osasuna sem lenne akkora meglepetés, a cesena meg szerintem is betalál..
(#34219) Ripper03
Ha az Osasuna otthon komolyan veszi, a Barcánál meg a C csapat játszik akkor nem értem miért ne lehetne egy szűk 2:1. Az első meccsen 4:0-ra nyertek.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
A kis 13x oddsos Cesena is huncutkodik
-
NyxNyxNyx
addikt
Egész hetes szelvényt nézek 2-3x oddsért. Eddig Real, Tottenham(változatosság kedvéért ) 1.6 és kell még 1 meccs. Ötleteket várok.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
janos1988
addikt
válasz B-L-A-C-K #34228 üzenetére
Lehet azt kellett volna erőltetni inkább az Albacete helyett. De valahogy nem bírtam elképzelni, hogy kikap a Napoli.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
pohár
félisten
válasz janos1988 #34232 üzenetére
de hülye vagy
úúú holnap péntek 13., mindent holnap rakok meg és tuti nyerni fogok
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
N-vidi-A
őstag
Holnapra egy ilyen?
103 Den Bosch - Veendam 1.40 3.60 6.35 - H
105 FC Eindhoven - Helmond 1.50 3.30 5.55 - H
114 Nocerina - Sassuolo 2.54 2.80 2.50 - V
118 Celta Vigo - Gimnastic 1.37 3.70 6.70 - HMigiri, migiri, úgy ám! :D
-
Bencus88
nagyúr
hoppácska
-
B-L-A-C-K
titán
válasz janos1988 #34232 üzenetére
Na frankó, következő cél, jövő héten az újságban szeretnék szerepelni, mint a heti legjobb tippelő... (vagyis jövő hét utániba, mert a héten már nem rakok...)
Amúgy peres szelvényeket nem is raknak ki, vagyis valaki látott már olyat benne aki peressel volt feltüntetve? Igaz nem mindig figyelem, de amit néztem eddig egy se peres szeló volt...
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
válasz N-vidi-A #34234 üzenetére
Én egy alaptétes 3/4-et rakok (ha ma nem nyerek):
074 Vítkovice - Slavia Praha X 4,10
111 Le Havre - Lens 1. félidő eredménye H 2,60
114 Nocerina - Sassuolo V 2,60
121 Celta Vigo - Gimnastic: 4 vagy több (V) gól lesz V 2,85https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
janos1988
addikt
válasz Bencus88 #34235 üzenetére
Maradhatna így és x-elhetne a Detroit. 25k jöhetne
B-L-A-C-K: Szokott, mert néha van, hogy annyit írnak, hogy 2-3 ezerre nyert 600-700-at pl..
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Bencus88
nagyúr
na csak nincs még vége a Barca meccsnek 1-1
-
expander
senior tag
mar majdnem elteptem a szelvenyeimet a napoli miatt, aztan hazaindultam a kedves kis kocsmambol a barca meccs felidejeben, de mar 2-1 remelem innen mar behuzzak !!
-
wmarci
senior tag
Valaki tud mondani, ajánlani hétvégére valami 1,5-1,6 odds-os jónaktűnő meccset? 5000-es szelvénybe tenném.
-
-
B-L-A-C-K
titán
Jöhet a Milan, de azért nem annyira tuti szerintem, az Inter utolsó 8 meccséből 7-et nyert...
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Mikor lesz a következő kupa hét? Mármint mint most a héten hogy csomó kupa meccs van.
Egyre biztosabbnak érzem azt a receptet, ahol egy csapat van annyival jobb a másiknál, hogy rúgjon több gólt is a kiscsapatnak, de félidőben vesztésre állnak.
lásd barca,napoli a tegnapi nap folyamán. Szerintem ezek vannak akkora oddsok, hogy 2/6ost is szépen kifizessenek.
PSN: xszabikax
-
giigz
veterán
Hetvegere tippek?
-
penge111
addikt
062 1 Traktor Cseljabinszk - Ekaterinburg 1.30 5.00 5.55 P 13:45 , a d és v nagyon magas oddson van bundagyanús, meg amúgy is 2011-ben 4 meccsből 3 volt döntetlen, én megteszem a d, v-t is pár ezressel
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest