- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Gabbana
aktív tag
megjött a 11.000... Valami eléggé esélyes ötlet?
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
Gabbana
aktív tag
Liverpool - Newcastle 1,60
Meccs eredmény : LiverpoolSouthampton - Bristol City 1,42
Meccs eredmény : SouthamptonKombi Tét Ft
Szorzók: 2.27
Összes tét: 11000.00Ft
Nyeremény: 24992.00FtSzerintetek?
-
törölt tag
Djokovic elveri Federert?
-
giigz
veterán
Tegnap jól mondta pohár A második meccs vitte el a szelómat, minden más bejött.
-
Angelina87
tag
válasz janos1988 #33106 üzenetére
A 11,000 ft- az nem a bónusz???
Mert ha az, akkor találni esélyesebb meccset is, mint a mai Liverp. illetve én is V-re raktam 1000 ft-ot Te tehetnéd X2-re,
1., ha bónusz, akkor keress biztosabb kimenetelű meccset, ha már ingyen adták használd ki!
2, eszedbe ne jusson harmadolni, mert csak az első tétet fizetik vissza!Ha ez az- nem olvastam vissza:-)
Mai fogadásom: Newcastle, tét: 1000 ft.
Illetve mai tipp: Nwexcastle: 0-1 gól 3,25 ös oddsért fogadható!" A világon vendég vagyok."
-
janos1988
addikt
válasz B-L-A-C-K #33098 üzenetére
Mondjuk így végig nézve a Liverpool nagy necces, hogy finoman fogalmazzak. Viszont a MC-ből nem tudom kik fognak hiányozni, elvégre ők is fognak ünnepelni. Furcsák is ezek az angol ligák, hogy elsején már dél után rúgják is a labdát az év első napján. Lehet rakni kellene egy 3/6-os a nagy szorzókból az napra
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
expander
senior tag
Esemény Tét Nyereményszorzók Eredmény Kifizetés
Federer, Roger - Djokovic, Novak MérkőzésRendes játékidő Az Ön fogadása: Egyszeri, 1 5 000 Ft 1,75 2011.12.30. Függőben -
Gabbana
aktív tag
válasz Angelina87 #33111 üzenetére
igen bónusz.. jó lenne minimum megduplázni jó esélyesen
Ami nem bónusz ma:
Futball, Angol Championship
Southampton - Bristol City
Meccs eredmény : Χ (Nyereményszorzók : 4,25)Futball, Angol Premier League
Liverpool - Newcastle
Meccs eredmény : Newcastle (Nyereményszorzók : 5,50)1359,03 Ft * 23,38
31774,12 Ft
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
A történelem is a Liverpool javára billen, 1998 óta nem nyert a Castle, és a 13 meccsből 2 döntetlen volt a legjobb eredményük. Az biztos, hogy most bármi lehet!
-
ricsi081
tag
Én is csak úgy nyúltam le, szerintem elég meggyőző, hogy mára mi a legtutibb:
Katalónia-Tunézia over -
B-L-A-C-K
titán
Ez a statisztika most semmit se jelent, a Liverpoolban nem játszik egy kulcs játékos, illetve eddig a Newcastle nem remekelt annyira, 2009-ben pl még nem is premier league-ben játszott. 2010-ben meg nyert 38 meccsből 11-et, most meg 18 meccsből 8-at már behúzott, és, ugyan úgy áll mint a Liverpool szóval nem kell annyira leírni. Szóval tényleg teljesen 3 esélyes lesz a meccs bármi lehet...
-
giigz
veterán
129 Brno - Karlovy Vary D 4,10
-
moddingR
aktív tag
Green Bay-Detroit H 2.36
elég jó odds van a Green Bay-re. Valaki ért NFL-hez?
-
expander
senior tag
válasz #04441088 #33125 üzenetére
najsz! en sajna cumiztam, de legalabb elöben visszahoztam majdnem az egeszet :\ becsapos volt, neztem a tegnapi meccset is, es amiket most a vonalra ütött az tegnap 10centivel kint volt összeszedte magat, gondolom egy monfilssal jo neki szorakozni, federer ellen azert mar a presztizs is szamit, szepen összekapta magat. grat!
-
jpm
senior tag
Zlin, Timra, Florida, mind x 500-ra 28.9K
-
giigz
veterán
2.100-ból 60k jöhet. 5/7-ben. Ha két meccs elmegy, akkor is haszon.
147 Krefeld - Eisbären Berlin V 2,00
163 Liverpool - Newcastle: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V 2,85
184 Los Angeles - Vancouver V 2,27
233 Green Bay - Detroit H 2,36
244 Cincinnati - Baltimore V 1,75
156 Benetton Treviso - Montepaschi Siena V 1,30
165 Southampton - Bristol City H 1,43 -
janos1988
addikt
Én be se másolom, csak tőszavakban.
5/7 2.1k -> 177k
3/4 400 -> 4,6k
500 -> 1,8kMeg raktam (újra) próbaképp 2 góltotót a totó mellé
Sok szerencsét mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
expander
senior tag
na nadalon is eluszik egy köteg penzem, de legalabb most kapcsoltam idöben, es hala az elö fogadasban mar majdnem duplan is visszajött a ratett összeg
-
veterán
Utánajártam a dolgoknak fortunán és úgykell rakni peres szelvényeket hogy..
Berakok pl 8 meccset, rámegyek a szétírásra. Ilyenkor ugye minden meccsnek külön betűjele lesz. Alul ottvan hogy
1/8 (8)
2/8 (28)
3/8 (56)
4/8 (70)
5/8 (56)
6/8 (28)
7/8 (8)
8/8 (1)ugye zárójelbe az van hogy a tét hányszorosát kell majd fizetnem. Mellettük van kis hely ahova belehet írni akár mind a 8 helyre hogy mennyi lesz az adott tétem. Pl 4/8-asra rakok 200 ft-ot akkor 14 000k ba fog kerülni az az 1 db szelvény. Mindenhova belehet írni valamit 1 szelvényen belül lesz állítólag mindegyik de rendesen külön lesz kezelve a dolog.
Tehát azért fura mert itt pl nem úgy van mint tippmixen vagy más oldalon hogy 5/7 et lehet megrakni pl. Tehát itt mindenhogy lehet variálni a dolgokat, ezért nemis értettem, de így már tiszta a dolog.
Gondoltam leírom hogyha valaki szeretne ott fogadni peres szelvényt és nemértené hogyan működik a dolog.
iPhone 13 Pro Max
-
expander
senior tag
no, a negysancversenyt leallitottak es kesöbb ujrainditjak. neten fogadtam emberekre (unibet), parokban voltak, es mivel itt ugye KO verseny van, egyböl kiderült ki jut tovabb. viszont, igy, hogy most töröltek a sorozatot es a maradek ember le sem ugrik es ujraindul az egesz, igy a kifizetett illetve elvesztett penzt valamint a fogadasokat törölhetik a fogadoirodanal ?
-
giigz
veterán
Megérkezett a pénzem bwin-re, kerek 5k
-
giigz
veterán
Négysánc első fordulója most megy, fel kellene tornázni rajta egy kicsit az egyenleget. Minden párosra lehet fogadni élőben.
-
pohár
félisten
válasz sagesz93 #33144 üzenetére
én simán győztesnek tettem meg 3,65-ért, de a kurva Celtic baszott 3 gólos meccset játszani
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
umek7
őstag
Vezet a Newcastle. Több gól ne legyen
[ Szerkesztve ]
-
jpm
senior tag
Yess!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! N'castle!
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest