- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
Vandit.
addikt
válasz icemanke #20600 üzenetére
Nem lesz az húzós, lendületből verik a pocsék formában lévő Tottenhamet.
Már csak azért is, mert 1998-ban nyert a Tottenham utoljára az Anfield-en.[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
B-L-A-C-K
titán
MA volt 2 török meccs, mind2 x lett...
-
Vandit.
addikt
Oroszok vezetnek.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
B-L-A-C-K
titán
Na én ma neten élőben buktam 1 ezrest a teniszen. De a a peres szelvényemen az első meccs kipipálva...
-
Sanya595
senior tag
válasz vikvuk #20617 üzenetére
Nem tudom hol fogadsz,de a Bwin-nél nem szokott benne lenni,mert ott mindig irják,hogy csak a rendes játékidö számit a 3 esélynél...
Viszont a Betclic-en volt tegnap 1 fogadásom:
Landskrona - Helsingborg,Én a Helsingborg-ra fogadtam,X lett,majd a hosszabbításban 2-4-re nyert a Hels...
A Bwinhez vagyok hozzászokva és gondoltam,hogy na ez elment,de nem mert elfogadta a Betclic a fogadásom...Cseh vagy Svéd-re teszel?
Szerintem a Csehek hozzák...[ Szerkesztve ]
-
gYaLo
őstag
Ma is szar meccsek lesznek, inkább a hétvégére várok szerintem..
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
icemanke
tag
A magyar foci elég érdekes.. Hazánkban van a 2. legtöbb külföldi játékos. Már lassan csoda, ha látunk a kezdő 11-ben 3 magyar-t xD
-
vikvuk
senior tag
rendes jatekido cseh?
A CSUPA NAGYBETŰ nem jelent semmit.
-
giigz
veterán
Mára egy Sparta Praha és egy Evian győzelem kellene.
-
pohár
félisten
Evian nekem is, mellé egy Volendam és Altach kell, hétvégére pedig Bayern, Dortmund, Pool és Real
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
icemanke
tag
Szerintetek Samdoria-Palermo?
A samdoria nagyon gyenge szezont futott és kieső helyen vannak. A palermora 8,6-s szorzó van, amit vétek kihagyni. Mit gondoltok? -
pohár
félisten
válasz icemanke #20640 üzenetére
kombiba simán mehet a V, vagy akár single-be is
de lehet hogy most megembereli magát a Samp nehogy kiessenek, ki tudja...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #20648 üzenetére
én se értem ezen mit kell mérgelődni, két ilyen meccset megrak egy ezressel azt csá...
jönnek a svédek mint a talajvíz
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sanya595
senior tag
válasz B-L-A-C-K #20648 üzenetére
Mért szeretnéd,hogy többet bukjak?
Láttod még azt is elbuktam....valamelyik nap raktam egy 600-ast és úgy ment el ahogy illik.
Lenne rá böven,hogy 1000-et fogadjak,de láttod,hogy mostanában nics szerencsém,mert most is egy abszolut,statisztikailag esélytelen csapaton buktam el...(#20649) pohár
" két ilyen meccset megrak egy ezressel azt csá..."
Mármint a pénznek csá.....nem tudom Ti hogy vagytok vele,de Én a kicsivel is kivagyok békülve ha jön...aki meg teheti tegyen anyitt amenyit csak tud...Én is tennék 10 ezrekett is..(#20651) pohár
Mert mirre kellene rakni?
Van aki angol 3-4-5 osztályra rak....[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- DIGI internet
- Óvodások homokozója
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest