- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
d!sCm4st3r
csendes tag
Szia!
Nekem van tapasztalatom Genius SW-HF 5.1 5005-el (tudom, az nem 5050) és Logitech Z-4-el egyaránt.
A Geniusnak szép hangja van, jól visszaadja a teret, mint filmnézésre, mint zenehallgatásra megfelelő lehet ugyan úgy mint a Logi Z-4.
DE ha nem olyan fontos a térhatás, akkor a Z-4es feelingú 2.1ek is tökéletesek lehetnek. Ahhoz képest,h kis picsányi 3utas (de 1hangszórós) magas sugárzói vannak, nagyon szépen és tisztán szólnak. A mély Max hangerőn se torzít!
A 7.1es dolgot nem igazán értem. Ha a Xonart használod,akkor elméletileg az alaplapi kártya nem is kap jelet, illetve szerintem nem tudod össze kombózni, csak ha egy kártya hajtja mind a 8 hangfalat.
Remélem valamelyes el tudtam billenteni a mérleg nyelvét az 5.1 és a 2.1 közt
--- Üdvözlettel: d!sCm4st3r --- Ha már írok egy privátot, kérlek vedd a fáradtságot és válaszolj rá! Köszönöm!
-
Patice
nagyúr
Én egy Creative Titanium hangkártyára kötöttem rá anno frontnak egy pár SP-HF 1250x-et, plusz egy 5005-öst, abban a felállásban ahogy Te írtad!
Alaplapi hangkártya, meg egy Xonar egyszerre nem fog menni szerintem.
Mindkettőnek külön driver kell, és még ha a rendszer engedi is hogy mind a kettő működjön, akkor is vagy összeakadnak, vagy mindig váltogatni kell, hogy melyiket akarod megszólaltatni.Maradj a Xonar-nál, az alaplapit meg tiltsd le BIOS-ban és kész.
Szerintem az 5050 jó választás!
A kis hangszórói tudtommal ugyan azok, mint az 5005 esetében, azok elég szépen szólnak ennyi pénzért.
A Sub més tészta, az már teljesen más elrendezésű.
(5050: Bass-reflex, 5005: Nyomókamrás)
Bár szerintem ennek ellenére nem marad el semmiben az elődjétől.Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest