- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
THL T11 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonster
tag
Szevasztok!
1 hónapos a telóm, gyári 4.4, szűz.
Néha random újraindul és nem tudom semmilyen szoftverhez kötni az eseményt
Gyanakodtam a swiftkey-re, mert újraindulás után, még ha én magam indítom újra, akkor sem marad meg a
bevitel beállításainál. Mindig visszaáll az alapra.
Valakinek esetleg ötlete?
Köszi
moo- Errare humanum est -
-
moonster
tag
Köszönöm a tanácsokat.
- Errare humanum est -
-
moonster
tag
Valahol elhagytam a T11-eshez kapott fülest. Milyet érdemes venni hozzá, ami tuti, h működik, nem szól dudán, mint ha víz alól szólna?
Headset lenne jó, agyba dugós, nem sima füles.
Köszi
m- Errare humanum est -
-
moonster
tag
Szevasztok!
Power gombom szokott vacakolni. Néha működik, néha nem. Mi lehet az oka?
Olvastam, h valaki cserél power gombot, de nem írta, hogy miért. Még videót is említett, de nem készült el.
Lehet valahogy javítani itthon?köszi
- Errare humanum est -
-
moonster
tag
válasz 105kacsa #3746 üzenetére
Hali!
Ennél a ROMnál is jelentkezik a véletlenszerű újraindulás, mint az eredeti 4.4-nél?
A bekapcsoló gomb hardveres v szoftveres hiba lehet a készülékben? Mert ugyanolyan nyomásnál valamikor bekapcsol, valamikor nem. Csak, h tisztán lássak.
köszi- Errare humanum est -
-
moonster
tag
Szóval akkor az official nyalókának annyi.
- Errare humanum est -
-
moonster
tag
-
moonster
tag
válasz ricsidealer #3821 üzenetére
Engem is érdekelne egy bekapcsoló gomb, sajnos vacakol az enyém is.
más..Azt tapasztalom, hogy hiába van mindig ébren a wifi, hosszabb pihenés (sleep) után, bár a wifi indikátor jelzi a wifi kapcsolatot, az mégsem létezik. A wifi be-kikapcsolás segít rajta.
Valaki összefutott hasonlóval?- Errare humanum est -
-
moonster
tag
Szeretném rootolni a telefonom. Olvastam az első hsz-ban a módszereket, de valami egyszerűbbet kerestem.
Mit gondoltok ez működhet, vagy csak valami vírusszerűt tennék fel?
http://androidmtk.com/root-thl-t11- Errare humanum est -
-
moonster
tag
válasz #18193920 #3847 üzenetére
Köszönöm, az app nem tudta rootolni, de a pc-s alkalmazás minden gond nélkül.
Még a rootlás előtt este vettem észre, hogy amikor rádugom a fülest, akkor nem jelez vissza a füles ikon, valamint egyszerre szól a füles is és a telefon hangszórója.
Elkezdtem keresgélni, hogy mivel tudnám megoldani vagy mi okozhatja. A reboot nem oldotta meg egyelőre.
Van valakinek valami ötlete?
Remélem nem valami hardveres, mert éppen betöltötte a 6 hónapot, nem szeretném lecserélni.- Errare humanum est -
-
moonster
tag
válasz Pakliman #3851 üzenetére
Eddig működött jól. A kocsiban használtam én is legtöbbet. Csak most előbb kapcsoltam le a kocsiban a rádiót és meglepve tapasztaltam, h a telefonból jön a zene, pedig a jack benne volt még.
Ekkor néztem meg jobban és láttam, h nincs füles ikon sem az értesítési sávban.
Szóval, ha bedugom a jack-ket, ha nem, akkor is működik a speaker.
Feltettem a SoundAbout app-ot, amivel lehet szabályozni a kimeneteket, de sajnos azt nem tudja, h ha van jack, akkor csak a fülest nyomja.
Marad a manuális állítgatás.- Errare humanum est -
-
moonster
tag
Leírom, mert érdekes (szerintem)
Két hozzászólással lentebb/feljebb írtam, h hiába van a telefonban a fülhallgató, akkor is szól a speaker.
Túrtam a netet, a fórumokat, olvasgattam, hogy mi a tök lehet. Többen is futottak ilyenbe és megállapították, hogy valszeg szoftveres gond. A megoldás, ami nekem bevált:
1. Füles ki.
2. Elindítottam az alkalmazást, aminél kezdődött (VLC), lejátszás...
3. Bedugtam a fülest. (Minden szólt)
4. Megállítottam a lejátszást.
4. Kihúztam a fülest.
5. Újra beledugtam.
Erre megjelent a headset ikon, ami addig nem volt és minden úgy működik, ahogy eddig.
Nah erre varrjatok gombot- Errare humanum est -
-
-
moonster
tag
válasz #18193920 #3872 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
A gyorsindítást kikapcsoltam, gondolom alapból be volt pipálva.
A Smart Wake-et a power gomb hibás működése miatt használtam. Kikapcsoltam, most hogy minden rendben megy.
Nincs azóta újraindulás. Úgy gondolom, hogy leginkább a gyorsindítás vágott alá, mert egy napig csak az volt kikapcsolva. A smart wake már csak akksi kímélés miatt.
Csatlakozom az elégedett vásárlókhoz. Szerintem is egy bivalyerős készülék. Ez is volt a cél nálam. Erős CPU, 2GB RAM.
Így, hogy a hibák megszűntek... végtelenül boldog vagyok.Kicsit halasztom a rom váltást. Ha működik minden, akkor minek piszkáljam..
Jó kis közösség ez.- Errare humanum est -
-
moonster
tag
A függetlenítés automatikus, ha rootolva van a készülék? Milyen összefüggés van köztük?
- Errare humanum est -
-
moonster
tag
Én is küzdök a gomb hibájával. Pár hete lemerült és kikapcsolt. Imádkoztam bőszen, h működjön a gomb, de kb a 150. próbálkozásra sikeredett 3 óra leforgása alatt.
A microSD kártya melletti kipöckölést nem ismerem és még mindig nem tudom eldönteni, h hardveres hiba v szoftveres, mert volt egy időszak, amikor teljesen jól működött megint, mindenféle fizikai beavatkozás nélkül.OFFTOPIC:
Milyen hasonló telefont vennétek ez helyett? Kínaiban gondolkodom még mindig, de a tudása hasonló v jobb legyen, az ára pedig hasonló fekvésű.- Errare humanum est -
-
moonster
tag
válasz 105kacsa #3956 üzenetére
Lenne egy pár kérdésem. A régi telómmal már csináltam hasonló, de régen volt.
- Milyen backup programot javasoltok, ami kimenti az adatokat, főleg az NVRAM-ot, IMEI-t.
- Nem teljesen világos a 1.5GB-s partíció módosítás. Találok valahol magyar nyelvű leírást?
- Az új ROM csak külső SD kártyáról telepíthető? Nem használható erre a telefon saját tárolója?kösz
- Errare humanum est -
-
moonster
tag
Én is feltudtam tenni, de
- nem tudok fotozni, mert nincs kulso tarhely, pedig van es a fajlkezelo latja is
- nem tudom a smart wake-et beallitani, mert nem talalom.
Kacsa, tudsz segiteni?- Errare humanum est -
-
moonster
tag
Kacsa segítségével és egy kis agyalással sikerült rendesen feltenni az CM12 (Lollipop 5.1)-es rendszert.
A fő gubanc az volt, h a telefon nem látta az internal storage partíciót.
A PC-n sem jelent meg, így a telepítő az sd kártyára (external)települt és így nem tudta használni a fényképezőt, mert az alapból az SD-re mentett volna.- A Flashtool-al (ahogy a téma összefoglalójában van) feltettem a CWM-et, majd
- a CWM-el feltettem a 1.5 GB-os rendszerpartíciót létrehozó zipet, ami feltette a TWRP-t is.
- A TWRP-ben a MOUNT menüben, ha nincs a cache, internal, external-nál pipa, akkor van gáz
- Az internálnál nem volt, így a WIPE / ADVANCED-ben bejelöltem mindent, kivéve az externált, mert azon volt a cm12 install. Visszalépve a MOUNTba, már volt internál, így
- az INSTALL-ban kikeresve a cm12-zip-et minden gond nélkül települt. A CM logo 1-2 percig pörgött, majd az alkalmazások települtek, így kb 4-5 perc alatt működő rendszer fogadott.A rendszer gyors, de amit hiányolok az a smart wake, mert a T11 egyik gyerekbetegsége a gyorsan tönkremenő bekapcsoló gomb. A beállítások között találtam egy opciót, ahol a hangerő gombra is lehet tenni a bekapcsolást. A kikapcsolás automatikusan rajta van a Notification tray dupla érintésén, de lehet a HOME gombra is tenni.
Bocs, ha kicsit bő lére eresztettem.Köszönöm kacsának a jól működő cm12-t, valamint a türelmet.
- Errare humanum est -
-
moonster
tag
válasz kocsisdavid5 #3976 üzenetére
Nekem 720p a max, de nyilván ez a telefon felbontása miatt van. Azt az OGYouTube-ot használom, ami benne volt a ROMban.
viszont...
A google camera appban nem tudok panorámafotót készíteni. A linkel képbőé csak az alsó kettő funkció érhető el, a fotózás és a videózás. Erre van esetleg valamilyen gyógyír?- Errare humanum est -
-
moonster
tag
válasz kmisi99 #3984 üzenetére
Szerintem minden gond nélkül feltolhatod, mert a system partíciót állította nagyobbra az adat partíció kárára, aminek még a MIUI is örül.
Sajnos a napi minimum egyszeri újraindulást én is tapasztalom és sajnos nem találok benne semmi rendszert.
Néha a hangerő gombbal sem tudom bekapcsolni, mert ugye a power már nagyon vacak, pedig keveset használtam, így marad a mátrix féle görbítés, az még működik.- Errare humanum est -
-
moonster
tag
válasz Killerlaca #4014 üzenetére
Sajnos én is szenvedek tőle, így egyre jobban érlelődik bennem a downgrade. Vissza 4.4-re.
mrfrakk v5-ös ROMját dicsérik. Sajnos a Lollipop a szépsége és gördülékenysége mellett nem sok jó tulajdonsággal rendelkezik. Ezzel szemben több hátrányos tényező szól a csere mellett.
- random újraindulás (mintha az automata alvás után jönne legtöbbször)
- smart wake hiány
- wifi elvesztés alvásnál
- csendes mód eldugás
- panoráma kamerát nem ismeri az alap google camera
- talán az akksit is jobban eszi, de ez lehet a kor miatt isEsetleg tudtok arról valamit, hogy portol-e valaki Marsmallow-t a t11-re? A needromon láttam, h másik THL-re már van. Azt is láttam, h ezt a Lollipopot feltették más típusú, de THL készülékre is. Agyalok, h talán azt a 6.0-t meg kellene próbálni, de mivel munkaeszköz, így kicsit ódzkodok.
- Errare humanum est -
-
moonster
tag
válasz ricsidealer #4024 üzenetére
Az enyémen hidegen, pl éjszaka után az asztalról felvéve, tökéletesen működik a bekapcsoló gomb. Viszont rövid használat után vagy csak a zsebemben eltöltött fél óra után már nem akaródzik neki.
Gondolom valami forrasztás lehet a gubanc, pedig nem ejtettem le soha.- Errare humanum est -
-
moonster
tag
-
moonster
tag
-
moonster
tag
Jó a flipes tok a nyitáshoz és védelemhez, de...
- Nem látszik az értesítő fény
- Szinte lehetetlen egy kézzel használni a telefont
- Amikor autós tartóba tenném, ki kell venni a tokból.más..
A kamerám elkezdett vertikális csíkokat tenni a képbe, olyan, mint ha minden 3-4. pixeloszlop nem érzékelne.
Haldoklik?
m- Errare humanum est -
-
moonster
tag
Szevasztok!
A kamerám elkezdett vacakolni. A kép vibrál és sávosodik. Minél sötétebben szeretnék képet készíteni, annál jobban.Ha kicsit csavarom a telót, akkor visszaáll a kép minősége. Úgy gondolom, hogy köze van ahhoz, hogy néha a telefon nem reagál se a POWER gombra se a hangerő gombra (Lollipop), így egy kicsit meg kell csavarnom, hogy a bekapcs gomb működjön.
Találkozott valaki ilyennel? Javítható?- Errare humanum est -
-
moonster
tag
@Mr. Frakk:
Feltettem a készülékre a v5-ös ROMod. Nincs újraindulás, van smart wake. Nagyon jól megy. Birka voltam, hogy nem tettem meg hamarabb. A telepítés minden gond nélkül zajlott. Szuper munka.Köszönöm.
Kérdés: A cLock widget nagyon szippantja az akksit. A kijelzés szerint 44%-al vezeti a listát.
Találkoztál ilyennel a visszajelzések között? Ha jól látom, csak a lock screen használja.
Valami ötlet esetleg, h megállítsam az éhségét?- Errare humanum est -
-
moonster
tag
válasz Killerlaca #4090 üzenetére
Kíváncsi vagyok, h nálam is így lesz-e. Most az Xposed frissítésén vagyok túl, hogy beizzítsam a Gravity Boxot, de nem akarja a jót. Mindig leáll.
- Errare humanum est -
-
moonster
tag
Több kérdésem lenne: KK v5
- A fb és a messenger sokszor újraindul. Van, h a messenger üzenet írás közben kilép.
- Az akkumulátor elkezdett vacakolni. Kikapcsol a teló, nem lehet bekapcsolni.
Töltőre teszem 0%, pár pillanat múlva 100%.Valaki tud ezekre gyógyírt esetleg okot, ami kiválthatja a fentieket.
Kösz
- Errare humanum est -
-
moonster
tag
Valami végleg beadta a kulcsot a T11 telómban.
Ha leveszem a hátlapot és nyomást gyakorlok az MicroSD foglalatnál, akkor talán be tud kapcsolni, de utána egyből elsötétül, csak a háttérvilágítás marad. Van olyan eset, hogy eljut az Android betöltéséig is.
Szeretném megjavíttatni. Tudtok olyat ajánlani, akiben megbízhatok és meg tudná javítani, mert szeretném a fiamnak adni, de ilyen állapotban nem venné hasznát.
Kösz- Errare humanum est -
-
moonster
tag
válasz #18193920 #4148 üzenetére
Hasonló volt az én feltételrendszerem is, így esett a választásom az UMI MAX-ra.
Mobil aréna teszt
Kívülről is rendben van, fém keret és nem pihekönnyű.[ Szerkesztve ]
- Errare humanum est -
-
moonster
tag
válasz ricsidealer #4151 üzenetére
OFF Igazából a te ötleted alapján döntöttem a MAX mellett.
Az enyém GPS-e teljesen rendben van, viszont a FOTA frissítés nem jön rá.(0810)
Nem akarom újra flashelni még.
Ami még nagyon rendben van, az a hangerő. Edzőteremben, bömbölő zene mellett meghallottam 8 méterről is
Te milyen billentyűzetet használsz? Nálam a swiftkey néha bugos volt és nem tett felkiáltó-, kérdőjelet.
A Touchpal meg telehányta reklámokkal és alkalmazásokkal a telót.
Most a stock keyboard van, de jó lenne valami jobb.
/OFF
--------Mindenkinek:
Csak nálam akad meg néha a messenger? Annyira utálom, hogy már a saját funkcióját alig tudja ellátni, mert minden sz@rt ráaggatnak. A fb app-al együtt felzabálják a telefont. A memóriát és az akksit is.
Tudtok erre valami megoldást, beállítást?
fb lite-ot használok, de az meg olyan fapados- Errare humanum est -
-
moonster
tag
válasz #18193920 #4177 üzenetére
Én is szétkaptam ez enyémet. Mind a három csatlakozót lehúztam, majd vissza is tettem.
Sajnos semmi javulás, azaz most hiába dugok rá töltőt semmit sem jelez ki.
Tettem egy összehajtogatott papírt is az sd kártya foglalata fölé is, de ez sem segített.
Hogyan szoktátok elpüfölni? Mit lehet még vele kezdeni?- Errare humanum est -
-
moonster
tag
válasz Killerlaca #4180 üzenetére
Köszi a tippet, de sajnos nem segített rajta.
Azért még próbálkozom. Én is valami apró kontakt-hibára gyanakszom. Sajnos sokat csavargattam, amikor nem akart bekapcsolni és olybá tűnik, hogy ez lett a veszte.- Errare humanum est -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest