Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Tudna nekem valaki segíteni megapack vásárlásban?
Valami olyanra gondoltam, hogy személyesen adok kp-t és cserébe kapok kódot meg cédét, vagy valami hasonló .[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Ma 21:00 tali.
Helyszín: Ford Island , ahogy már megszoktuk autó mindegy.
-
gagyenkov
tag
Szép, jó napot mindenkinek!! Látom volt élet a hétvégén is Na kérem, lehet leporolni és kicsit bejáratni a FORD MUSTANG GT-R járgányokat!! Mert péntek estére egy túrát szervezek! És utána versenyt Lehet készülni!!
W.O.T: gagyenkovHUN Klán:BPP
-
enjoy018
tag
Bocs az offért! Tud valaki segíteni nekem? Ma vásároltam 2db vacsi új Kingston 800 MHz-es (!), 1GB-os memóriát! Miért megy ez nekem 312,5 MHz-en?
-
SonyBlack
tag
Felnézek egy kicsit gurulgatni, ha valakinek van kedve ideje, jöjjön!
TDU nick: SonyBlack[HUN] (Forza Italy Ferrai Fan)
-
Fel
addikt
válasz enjoy018 #11612 üzenetére
AMD procikban integrált memvezérlő van. A memória a cpu órajelének valamely egész hányadán jár. Ez érvényes akkor is, ha a C'n'Q visszaveszi a cpu szorzóját és így vele az órajelet is, így újból csökken a ram sebessége.
Amint látom 3200+ Athlonod van. Annak az alapórajele 2000MHz, az ehhez tartozó legközelebbi osztó a 5, így egy 800MHz-es ramnak illene pont 800-on járnia (C'n'Q üresjáratban 400-on). Valószínű, hogy a ramcsere előtt nem állítottad át az osztót a BIOS-ban. ASUS lapnál nem tudom, hogy van, valószínű effektív órajelek között kell válogatni, állítsd 800-ra, vagy ha tuningolsz, akkor az ahhoz legközelebb eső értékre.
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
Aki hozzám hasonlóan nem ismeri a Wiesmann-t, annak itt egy kis magyar nyelvű információ!
A lényeg, hogy a játékban helyet kapó MF3 Roadster a "belépő szintű" autó Wiesmannéknál, de ami igazán brutális (és a játékban nem szerepel sajnos), az a Wiesmann GT MF5.
#tarcsad
-
Fel
addikt
válasz Yutani #11617 üzenetére
Érdekes, hogy még csak most kerül róla valami ismertető féle magyar oldalra (vagy elkezdték a hazai forgalmazást?). Az MF3 nem egy mai modell, az egykori BMW Z3M Roadsteren alapszik (motor (a "régi 3,2L sorhatos ), váltó, padlólemez megegyezik, csak a karosszéria, a belső és egyéb apró sallangok másak). Ha jól emlékszem készült belőle GT versenyváltozat is. Aranyos kis jószág, a TDU-ban jó lett volna kézi váltóval inkább, mint szekvencionálissal.
-
gyuszito
senior tag
Uhh Köszi fatal nagyon jól esett!(Tesóm írja
Ekkora krúz még nem voltNem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
fatal`
titán
Köszi srácok ezt a hatalmas krúzt! 340 km-t mentünk, Ford Islandra tértünk vissza a végén
Megvan az 1000. kilométer a Maseratiban
-
RS2000
csendes tag
Helló. Segítség kéne. végre megvettem eredetibe a TDU-t. Felrakom,Patchelem. Csináltam gamespy ID-t.Elindul a játék, de nem csatlakozik a tdu szerverhez. Mi lehet a baj??? mert már megőrülök!!!! már minden TDU telepítést leszedtem a gépről. Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Jakab66[hun]
senior tag
-
gyuszito
senior tag
válasz Jakab66[hun] #11633 üzenetére
Nem kell regelni sehová
1.Csak olyan Nickname-t kell megadnoi ami nem használt(ez nem könnyű hawernak fél év kellett h elindítsuk)
2.E-mail címedet megadod!
3.És egy olyan jelszót amit az életben többé nem fogsz látni és indulni kell
Tudom mert 3 napja dobtam össze egyet a szomszádban
Sok siker!Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
gyuszito
senior tag
válasz Jakab66[hun] #11635 üzenetére
Ok
Este krúz? Olyan igazi nyugdíjas krúzNem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
gyuszito
senior tag
válasz Jakab66[hun] #11637 üzenetére
Az a baj h már elígértem magamat osztálytársamnak egy CoD2 re
De a nap folyamán még többször fent leszek mert fatal 50km el többet tett a maseratijába és el kell vernem igen csúnyánNem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
Fel
addikt
válasz RS2000 #11630 üzenetére
Hali!
A "végre megvettem eredetibe" részből arra következtetek, hogy már volt fent korábban nem eredeti verzió is... Ha igen, akkor keresd ki a "C:\Doc and Sett.\All Users\App Data könyvtárban a TDU könyvtárát. Itt találsz egy CDKey.txt fájlt, ebben írd át a régi kulcsot a z eredeti példányéra. (a rejtett mappák/fájlok mutatása legyen bekapcsolva)
Jakab testvér : Úgy néz ki elkeltek az eladó holmijaim, a konfig javáért holnap jönnek, a vga kicsit tolódik, de arra is van vevőm.
-
Lunatic666
tag
tudtok elérhető Hot Rod autót a játékhoz? nem fontos a belső tér megléte, csak kívül legyen szép és tsá... vagy érjem be a "cserebogárral"?
Xbox Live GamerTag: "Lunatic HUN"
-
RS2000
csendes tag
Kipróbáltam mindent,most azt írja ki,h please chek your network status. De csatlakozva vagyok a netre.ÁÁÁÁÁÁÁÁ Please Help!!!
-
Lunatic666
tag
Bull mester, szétrohad a motor a garázsban, mikor vagy már elérhető a szigeten?
pernus is "hazaköltözhetne" már az autópályáról....;)
Xbox Live GamerTag: "Lunatic HUN"
-
fatal`
titán
válasz RS2000 #11645 üzenetére
Gonodlom volt fent warez verzió, vagy fent van a megapack és azért nem enged fel.
Töröld a txt fájlokat ebből a mappából:
Windows XP esetén:
c:\documents and settings\all users\application data\test drive unlimitedWindows Vista esetén:
c:\ProgramData\Test Drive Unlimited\A rejtett fájlok megjelenítése legyen bekapcsolva.
-
enjoy018
tag
válasz Jakab66[hun] #11649 üzenetére
Remélem már jobban vagy, mert gurulhatnánk már igazán egyet! Keress meg MSNen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest