Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Nocd crack-el lehet online játszani? Nekem nagyon kényelmetlen cserélgetni a lemezeket és az is idegesítő, hogy borzasztó lassan indul el a játék a másolásvédelem miatt (már amikor elindul - előfordul, hogy nem érzékeli eredetinek a dvd-t, ilyenkor újra kell probáljam).
-
-
Orsyka
tag
Fassssza...
Én nem próbálok úgy tenni, mintha az emberiség barátja volnék.
-
cucka
addikt
válasz Lunatic666 #11153 üzenetére
Köszönöm, tökéletesen működik.
-
StormLine
senior tag
válasz Lunatic666 #11153 üzenetére
akkor nálad biztos alapból fut egy másik antiblacklist progi. nálam yasu nélkül azt írja h összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel
-
Lunatic666
tag
Xbox Live GamerTag: "Lunatic HUN"
-
Bull26
tag
válasz Lunatic666 #11157 üzenetére
szép motorok
az este ha nem próbáltam vagy 30x csatlakozni hozátok akor egyszer se -
törölt tag
Sajnálom, hogy nem jelentem meg egy klub találkozón sem, de az utóbbi időkben lett új monitorom, és jeleztem is a problémát, hogy a TDU valamiért nem fut a gépemen.
Néha be kukkantottam a topikba, és szívesen el mentem volna a klub-találkozókra, de TDU nélkül ez elég nehéz lett volna.
R.I.P -
Lunatic666
tag
Xbox Live GamerTag: "Lunatic HUN"
-
Bull26
tag
válasz Lunatic666 #11160 üzenetére
ma is próbáltam csatlakozni dél körül de most meg az egyik házadban ültél...
-
Ferke[HUN]
tag
válasz Lunatic666 #11165 üzenetére
Nálam is mindig annyi... pedig ACE sem vagyok!
-
skylinelaca
senior tag
nekem is annyi, mielőtt Ace lettem azelőtt is annyi volt...
Üdv: Laca
-
Orsyka
tag
válasz skylinelaca #11167 üzenetére
Dettó... de már lassan másfél-2 hónapja.
-
pernus
csendes tag
sziasztok! jövökmár
Nyugalom... a hossú élet ritka! pernahajder_HUN
-
Jakab66[hun]
senior tag
Rövidke gurulás Enjoy-al...
Letámasztottam a gépet pihenni egyet
Ez pedig, gyorsultunk Enkoy-al, és adtam neki egy kis elönyt, mert gyengén muzsikált az F40Thx Enjoy, és majd bepótoljuk
Gipsz Jakab
-
chungee
addikt
Játék simán megy. De amikor megyek a MAP-ra akkor ez jön be és kidob asztra De vmikor csak simán kidob figyelmeztetés nélkül
[link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ezt láttátok már?
[ Szerkesztve ]
-
Shorty16
tag
Enjoy!! Bocsi,hogy aztán eltüntem,de kiléptem,hogy átváltsak hardcore módra,de utána meg már nem tudtam rá csatlakozni,pedig próbáltam egy jó párszor,remélem a kövi alkalommal összejön!!!
-
Orsyka
tag
válasz skylinelaca #11171 üzenetére
Augusztus 19-én lettetek Ti Ace-ek Maccal, én meg rá kb. 2 hétre
-
Fel
addikt
válasz .:Kristian:. #11183 üzenetére
... hát persze! ( ) Valahol, elrejte, az Atari legeldugottabb, legtitkosabb antarktiszi fejlesztőközpontjában. Csak az a baj, hogy annyira titkos, hogy már ők maguk is elfelejtették, hogy van ilyenük. A programozók létszáma egyre fogy, mivel elfogyott az élelmiszer... a munkakedv már régebben...
-
HUNPalika
csendes tag
válasz Lunatic666 #11157 üzenetére
Jó kis motorozás volt. Régen motoroztam, most kifejezetten jól esett. Viszont valami lehetett a szerverrel, mert egész végig senkivel nem találkoztunk.
-
kanmajom
tag
sziasztok!
hogy kell fótozni a játékot? a neten az 1.66 A javítást találtam, csak ezt kell feltenni vagy telepíteni kell a korábbiakat is?Szeretne ingyen pókerezni? Nem kell mást tennie, csak regisztrálni, befizetni huszonöt dollárt és már kezdheti is!
-
enjoy018
tag
Valakinek nincs kedve gurulni kicsit?? Kihalt a sziget...
-
Jakab66[hun]
senior tag
Én is felrambózok
Enjoy MSN....Gipsz Jakab
-
SonyBlack
tag
Enjoy!! Igértem hogy ha találok valami megoldás a kábelnetes sebességproblémára, szólok. Nos úgy néz ki van megoldás! Egy egyszerű programot kell csak feltenned, a neve: cfosspeed. Ez egy traffic shader program, szabályozza és irányítja a ki/be adatforgalmat. Feltelepíted, és be kell állítanod a TDU-t magas prioritásra, amit meg nem használsz vedd vissza alacsonyra. Nem lesz szuper a kapcsolat, de sokkal jobb mint az alap! Nálam fönt van, és egyből más minden!!! Ha kérdésed van még ezzel kapcsolatban, szólj nyugodtan! Ja és ha sikerül, akkor kruzolunk egyet!
TDU nick: SonyBlack[HUN] (Forza Italy Ferrai Fan)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest