Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Enton

    addikt

    válasz DigitXT #5549 üzenetére

    Én az elsején nekiálltam 900 fokkal játszani, hamar rá kellett döbbenjek, hogy A3 és felette kategóriákban így már használhatatlan.
    Plusz pár B2-es szerpentinen is jól jöt hogy visszábbvettem a fordulásszögön. Most 400-420 fokon áll és teljesen használható minden A1 A2 A3 verda.

    Még tegnap este nyomtam egy kis pókert. 2500 beülős, 200000-ig meg sem álltam. a lényeg ha 2-es párt ad kézbe az "ALL IN" flop vagy turn után csak hogy legyen mit vinni is!
    AK meg hasonlókra szinte lehetetlen játszani ha nagylap van a kezedben akkor kicsit oszt le, ha kicsi van kézbe akkor nagy lap megy leosztóba.
    Plusz ha valamit kézből bedobsz mert vacaknak találtad akkor még flop-ban bedobja hozzá a két párt neadj istena sort vagy flösh-t.
    Nem egy ilyen screenshot-om van erről. Hogy csesszemeg!

    [ Szerkesztve ]

    "just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

Új hozzászólás Aktív témák