Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orkester

    senior tag

    Nyafi meghalt ma reggel. :O
    Nem hiszem el. Tegnap este már magától is evett uborkát amennyire tudott, próbálkozott, volt benne életerő, teljesen jól volt. Éjfél után még megkapta a pépes kaját is, ma reggel Párom 7:45 körül ment el, semmi baja nem volt, én 8:10kor keltem arra, hogy félig az oldalán fekszik nyitott szájjal és próbál levegőt venni. Szerintem megfulladt. Biztos próbált valamit megenni, de az első fogai miatt nem bírta normálisan rágni. Próbáltam lenyúlni a torkán, de csak pépeset találtam.
    A másik lehetőség, hogy eddig bírta a szervezete. De ilyen hirtelen?

    Most már mindegy, eltemettem, nyugodjon békében.
    Ha nem lennék ennyire biztos a foghiány következte fulladásban, sokkal könnyebb lenne, főleg mert én nem akadályoztam meg, én vittem ahhoz az emberhez.
    Persze ha felkelek normálisan 8kor és nem alszom vissza 10 percre talán akkor is másként alakult volna. Annyira szörnyű így elveszíteni Őt. :(

    PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

Új hozzászólás Aktív témák