- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Tudtok jó kis Ali BF kuponokat?
amik működnek is hazánkbanCicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
rushty
őstag
válasz gixxergabi #14501 üzenetére
Ezt hogy kell játszani? Mi a lenyege? Hol található a kupon?
[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
Ciccuka
veterán
Tegnap ezek mentek:
BFS3
BFS13Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
HornedReaper
senior tag
2 új alis kupon, szerintem nem mindenre jók
12/60$ BFITEM12
24/120$ BFITEM24
[link] -
roberts5
csendes tag
Ali Group buy SSD [link] Köszönöm a csatlakozóknak
-
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
Lassan érik egy nagy adapter- és kábelrendelés, mivel már nincs elég belőlük.
Amiről szó lenne:
lighting töltőkábelek USB A és USB C végekkel
USB C - USB C kábelek
Illetve nagy teljesítményű (100w) USB C PD adapterekA családban van aki évek óta megelégedéssel használ egy kétméteres iphone töltőt, valami hasoló minőségben szeretnék, nem olyat ami széthullik két hónap alatt. Én is megelégedéssel használom a baseus 100 wattot átvinni tudó USB C-C kábelét, viszont ennek is jócskán megugrott az ára [link] . Van még tapasztalat baseus lighting kábellel, ami csak egy évet bírt. Jómagam egy Choetech 100W-os PD adaptert használok a T470-em és a telefonom töltésére, viszont kéne belőle még két darab. Ennek a típusnak durván elszállt az ára (~30k az alzában), viszont most találtam egy ilyet. Ugyan így néz ki.
Van valakinek ezekhez a kategóriákhoz bevált terméke?
-
Niczo
senior tag
Forrasztó páka $9,99 ha csatlakozol [link] USB-ről működik, tehát a mező közepén is egy powerbankról.
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Kar hogy nem porog a topic, jo lenne egy mukodo alis kupon . A FEB6 es hasonloak sajnos nem mukodnek kis hazankban.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Degeczi
nagyúr
Alis szállítási idő garancia kuponnal van vkinek pozitív tapasztalata?
Bár 15 napot írnak, a saccolt megérkezési idő általában egy hónap szokott lenni, azon túl elvileg járna $1 kupon.Általában időben megérkeznek, most viszont pont akadt egy, ami másfél hónapra jött meg - de sehol semmilyen lehetőséget nem találok a kuponigénylésre (sőt, már a saccolt megérkezési idejét sem látom, csak emlékszem, h július eleje volt korábban), és külföldi fórumokon is hasonlót olvasok...
Nyilván semmi nem múlik nyamvadt $1 kuponon, de ha már minden utóbbi vásárlásomnál ott volt ez a "megérkezési garancia", akkor jelentsen már vmit...
-
Beni2360
félisten
válasz Degeczi #14522 üzenetére
De csak 10$ feletti vásárlásnál él a 15 munkanapon belüli opció.
Én egy töltő fejet vettem akciosan kb 8$ volt és 8 napon belül már itt volt.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Degeczi
nagyúr
válasz Beni2360 #14523 üzenetére
Természetesen élt rajta a 15 napon belüli szállítás, különben szóba sem jött volna, és én is említettem, h általában hamar megjönnek az ilyenek. Ez azonban elakadt valahol, és 38 nap lett belőle.
Az "on time guarantee" kamu link még most is ott van a megrendelésnél, említi, h járna késedelmi kupon:
de ez egy ordas nagy átverés, mert már a saccolt megérkezést (a fölugró infóban hivatkozott "estimated delivery") sem látni sehol ilyenkor, order details alatt sincs semmi több mint ami itt látható, a késedelmi kupont pedig úgy tűnik a külföldi link alapján is, h még élő ember nem kapta meg...
-
Pancsermeste
őstag
válasz Beni2360 #14523 üzenetére
Nagyon rég volt már, hogy 8 nap alatt megérkezzenek a cuccok. (még a covid mizéria előtt)
A 15 naposaknak kb. csak fele ér ide 3 héten belül (ami ha munkanapról van szó, akkor rendben), de a másik fele egy hónap vagy azon túl érkezik, főleg akkor, ha több cuccot veszek és összevárják, hogy egy csomagba össze tudják pakolni.
A legjobb idők mostanában 2 hét körül alakulnak. Persze, nem rossz ez ingyenes szállítással...-= Pancsermeste® =-
-
Degeczi
nagyúr
válasz Pancsermeste #14525 üzenetére
Táblázatba írom a rendeléseket, h mindig lássam mi van még úton, így rögtön látom a megérkezési időket is: az idei 70 rendelt tétel (persze általában 4-5 tétellel egy csomagban) megérkezési átlaga pont két hét, főként éppen a "15 naposak" miatt, amik jellemzően ide is értek annyi idő alatt (és néhány már 8-10 nap alatt is), ezért feltűnő, amikor nem.
Nincs ezzel gond, csak mi a fenének írnak ilyen kamu időgaranciát, ha nem érvényesíthető.[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz Pancsermeste #14525 üzenetére
"A 15 naposaknak kb. csak fele ér ide 3 héten belül"
Cáfolom, nálam az elmúlt kb 10 rendelésem minden megjött 15 napon belül, ami olcsóbb volt mint $10 azok is átlag 3 hét alatt!(^)(>.<)(^)
-
kóóó
aktív tag
Hali.
Ez a mai akció jónak számít vagy általános és számítható mostanság még ekkora kuponos akciók?Azért kérdem mert volna mit rendelni, csak nincs kedvem ma este már kikeresni a Best Buy terméket és kuponokat kutatni, melyikkel jarnék jól 😁
Üdv.: kóóó!
-
kóóó
aktív tag
+ kuponkódokra gondolok.
Kapcsolókat megvettem tegnap.
Viszont meg kellene konyhai pultba rejtett KONNEKTORT.És még amúgy mosogató tálcát is vennem kéne és tetszenek ezek a fekete rozsdamentes acél mosogató szettek. Csak kicsit bizalmatlan vagyok vele, ennyi pénzért rizikózni😁
Üdv.: kóóó!
-
ates
aktív tag
AliExpress 11.11 játék. Köszi!
-
laskr99
addikt
Ali játék: [link]
Köszi!
-
BRABUS113
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
Robyka
aktív tag
Ment mindenkinek a 11.11 jatek Krisztian, Karoly stb.
hozzám is lehet jönni: [link]
-
laskr99
addikt
Mindenkihez csatlakoztam akihez engedte
-
Ittnemaz
aktív tag
Üdv. Akihez tudtam csatlakozott, szerettél várok bárkit.
-
laskr99
addikt
Hozzám még mindig lehet jönni, van 3 helyem.
-
pn4hvq
senior tag
Alis játékhoz kérnék csatlakozókat:
[link] -
San398
őstag
Aki szeretne még csatlakozhat Aliexpress játék [link]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
HornedReaper
senior tag
Van egy rakat Aliexpress 11.11 kuponom, keressen meg akit érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● Reflinkek elhelyezése TILOS!
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest