-
PROHARDVER!
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drrazsé
csendes tag
Üdv!
Visszatérnék a néhány nappal ezelőtti problémámra mert azóta sem találom a hibát.
Az általad javasolt autóizzós terheléssel is kimértem a tápot (FSP Blue Storm II 350W) és rendben volt.Előszedtem két alaplapot, ezekre csatlakoztatva 5VSB van, indítás után szinte azonnal PG (szürkén) 5V rendben.Tehát ahol tartok: a táp terhelve és terheletlenül illetve alaplapon is indul kimenő feszek jók. Az általam használt ASUS A7N8X-E delux lapon 5VSB megvan, de a táp nem indul el.Viszont az alaplap három különböző gagyi kategóriás táppal (merkury,akorp, meg egy nem tudom, visszaadtam már, azt hiszem dtk) vígan megy. Na ezt nem tudom mi lehet Majd még egyszer rádugom erre a lapra, megnézem PG-t de szerintem odáig el sem jut, egyszerűen nem indul a táp.
Ismersz itt valakit akihez fordulhatnék egy Aerocool 450 W-os táp javítása miatt.Sok mindent nem találtam róla, de a belvilágát elnézve, néhány gyanús kondin kívül, elég használható cuccnak tűnik.Pontos hibát még nem tudok, majd mérés után meglesz az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 3000 sorozathoz ventilátor szett / Trinity - AMP Holo
- NZXT H510i Rivals Limited Edition - My Hero Academia
- Új, SSD és HDD hűtők, féláron! (Piros, Kék, Fekete)
- MSI 3060, 3070, 3080 új ventilátor
- EVGA Super NOVA 2000W Gold tápegység eladó, pár nap üzemidővel, 8 év First Shop magyar garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest