-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
őstag
Sziasztok!
2 laptop üzemeléséhez (irodai munkavégzés lenne rajtuk, semmi gaming), 8-9 órán át: mekkora szünetmentes tápegységet igényel?
-
Phobion
őstag
válasz zsolt501 #16939 üzenetére
Jogos, kihagytam fontos részleteket:
A település ahol lakunk 4 napig áramszünet lesz, jelenleg home office-ból dolgozunk, céghez bemenni nem lehet a járvány miatt, szabadságunk pedig már kevés.
A 2 laptop:
Lenovo A485
Dell Vostro 14 3000
+ TP-LINK TL-WR1043N
+ ZTE Modem
Lehet ehhez a 4 eszközhöz kapni valami szünetmentes tápegységet/akkumulátort ami 7-8 óráig bírná az iramot, vagy az már olyan árban van amit csak cégek engedhetnek meg maguknak? -
Phobion
őstag
válasz SchumiBácsi #16970 üzenetére
Köszönöm a választ neked is! Jövő hét után 2 nap egymás után 8tól 4ig, majd utána következő hét ismét 2 nap egymás után , ugyanabban az időablakban. Soha nem volt még ilyen, legalábbis akik itt élnek régóta ezt mondják, elvileg valamit fejlesztenek.
Van egy olyan érzésem, hogy szabadság kivétele lesz ebből. -
Phobion
őstag
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni. Xiaomi Mi Home Pro 360 2K-hoz szeretnék egy szünetmentes tápegységet, mert sajnos áramszünet esetén (és nálunk sok van, de nem tartanak sokáig) ezt a kamerát újra kell csatlakoztatni a WiFi-hez.
Mit ajánlotok? 20k HUF-ig vannak ilyen eszközök?
-
Phobion
őstag
Köszönöm a hozzászólásokat!
Kesze-kuszán írtam le, bocsánat. A kamera vissza tud csatlakozni a WiFi hálózatra, de ha a kamerának megszűnik az áramellátása, akkor utána újra kell konfigurálni a kamerát, távolról nem lehetséges.
Így csak a kamerához kellene, valamilyen szünetmentes egység.#20735 - Megnéztem az oldalt, beállítottam a 'pass-through charging' szűrőt, de az így felsorolt eszközök közül nem túl sok van, ami Magyarországon is kapható és 20k a max budget erre.
Ez esetleg? [link]
Szerk.: vagy ez [link][ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
válasz Csorbi #20744 üzenetére
A MI Home appon keresztül jeleztem supportnak ezt a problémát a mai napon. Sajnos ilyen kis lyukon történő reset már volt nem egy, nem oldja meg a problémát. Az appon belül ilyen újra fel kell venni, csatlakoztatni a wifire.
Ha más nem, akkor ezen powerbankok egyike megfelelne erre a célra?
[link] vagy [link] -
Phobion
őstag
sziasztok
otthoni környezetben lenne pár eszköz, amiket szeretnék szünetmentesre rákötni, ezeknek az összfogyasztása ~900 W
erre a célre milyen szünetmentes tápegységeket ajánlotok?
60k HUF-ig van ilyen egyáltalán? -
Phobion
őstag
válasz Cs1csó #23798 üzenetére
"A 900W fogyasztás hogy áll össze biztos kell ekkora UPS?"
Őszinte leszek, laikusként annyit csináltam, hogy az adott eszközök max W fogyasztását összeadtam. (router, modem, pc, ps5, 3 monitor - nappaliban)
Olyat lehet amúgy, hogy egy hosszabbítót csatlakoztatok az UPS-be vagy eszközönként kell csatlakoztatni? 🙉
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest