- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Van valakinek az alábbi paramétereknek megfelelő monitora, ami eladó sorba kerül, vagy került?
20-22'-es méret (16:9), Samsung, fekete, ledes, VGA és DVI bemenet, normális működésű, illetve állapotú, ha garancia van még rá, az előny.
[ Szerkesztve ]
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
net84
őstag
válasz mefistofeles #12900 üzenetére
Engem erdekelhet. Szine? Gyartasi eve? Isofix? Kepeket es arat kerhetnek? Johet privatban, mailben is.
Koszi!Read only...
-
orion1025
őstag
Keresek retro, fekete, RS232 csatolós holmit, legyen az bármi, csak a csatlakozója legyen az alábbi csavaros rögzítéses:
-
kp78
addikt
válasz orion1025 #12903 üzenetére
Van egy redsnake-em, ha érdekel
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
norbert1998
nagyúr
Hali!
Valaki tudna esetleg segíteni abban, hogy hol tudnánk a városban/körül akril/plexilapot venni? Tulajdonképpen, mint az ablaküveg, úgy kell elképzelni.
Köszönet -
Iomega
addikt
válasz norbert1998 #12906 üzenetére
Szerintem, itt tudnak segíteni.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Bakus
tag
Szombathely környékén Lan Partyra vágyokat keresünk...
Bővebb infó:
[link]"A víz örök, de a gép változik"
-
orion1025
őstag
válasz norbert1998 #12906 üzenetére
Amit Iomega linkelt, az az egyetlen létező akril lapos a városban, meg persze a Praktikus, arany árban. A Kul-Lexnél is viszont bizonyos fajta lapokat csak táblában lehet megvenni, majd abból vágatni, erre figyelj oda, de úgy is korrektül elmondanak mindent.
-
agy73p
senior tag
válasz norbert1998 #12908 üzenetére
Ha csak táblában adnák, akkor szólj, mert majd nekem is kellenek majd leeső darabok, esetleg boltolhatnánk.
-
norbert1998
nagyúr
válasz agy73p #12912 üzenetére
Nem csak táblában adnak, rengeted hulladék van hátul, kérdezd meg, hogy azokat meglesheted-e válogathatsz-e belőlük. Mi is azt csináltuk, mert rosszat vágtak (fele akkora, fele olyan vastag), hátramentünk és a kezünkbe nyomtak egy kétszer akkorát a hulladékból.
Csak figyelj, mert némelyik elég karcos -
agy73p
senior tag
válasz norbert1998 #12913 üzenetére
OK. KÖszi a tippet!
-
norbert1998
nagyúr
Valakinek nincs ezer éves, de teljes eredeti (szóval nem cserélgetett alkatrészes) Viteoton, Tesla vagy Orion(a magyar Orion) hangfalPÁR vagy erősítő?
Vagy nagymamánál mittomén, padláson, ilyenek?[ Szerkesztve ]
-
orion1025
őstag
-
norbert1998
nagyúr
-
orion1025
őstag
válasz norbert1998 #12918 üzenetére
Szerintem annyira ne erőltesd a témát, tipikus szocreál termékek, nem éri meg velük foglalkozni. Én is hasonlót tervezek, csak Orion fronton, de még nagyon gondolkodom azon, hogy megéri-e, mert nagyon low cost és low tech művek. Ha rám hallgatsz, akkor verd ki a fejedből, mert ez a két név messze van a minőségtől, pont annyira, mint Szombathely az Apollótól.
-
orion1025
őstag
válasz norbert1998 #12920 üzenetére
Lényegre törően, azt. De ezek tények, nem pedig egy ember meglátása.
-
orion1025
őstag
válasz norbert1998 #12922 üzenetére
"Sajnos" nem. Ez a két márka azért van hájpolva, mert kis hazánkban azokban az időkben a német, finn, svéd technika beszerezhetetlen volt, így maradtak ezek a csodás dobozok. Szintén ide sorolhatnám a keleti blokk termékeit, amit a japánok testesítenek meg, persze ott is akad minimális kivétel. Nem éri meg a magyar nagy Hi-Fi cuccokkal foglalkozni, messze állnak a minőségtől, hidd el, jó pár hangfal ex tulajdonosa vagyok, többek között a DC4014, DC2550 HS-280, HS-500, és akkor ezek az állítólagos minőségibb dobozok, bár a 4014 ritka, mint a fehér holló. Hidd el, ne ölj bele pénzt, de ha tényleg fan vagy, attól még a füled nem tudod átverni.
-
-
net84
őstag
válasz norbert1998 #12913 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy milyen aron adjak mostanaban ezeket?
Minimum 1cm vastag atlatszo, kemeny, de megmunkalhato muanyagra lenne szuksegem, en is rajuk gondoltam elsore. Nalam meg a karcmentesseg sem lenyeges, mert mattra es tejszerure kell csiszolni.Read only...
-
norbert1998
nagyúr
válasz orion1025 #12926 üzenetére
Nem kotozkodesbol, hanem komolyan kérdem. Emlékeim szerint a hifi topikban is jelen vagy. Mit tartasz minőséginek magasabb és emberi áron is, illetve a régi cuccok közül?
Pl mit mondasz a Baltlines Audio-rol? Oberwart-ban egy pár s150-f-et sikerült beszerezni 42 €-ert. Teljes gyári. Szerinted kellene benne már kondit cserelnem?
[ Szerkesztve ]
-
orion1025
őstag
válasz norbert1998 #12927 üzenetére
A Baltlines nem mai csirke, de attól függ milyen típus, mikor évjárat. ha régebbi darab, akkor ott a hangváltó konkrétan egy egész hadászati áramkor, kocka Siemens szerű kondikkal, amiknek a hangja utánozhatatlan, szóval nagy kincs, de ha kapacitás csökkent, akkor lényegében oda a varázsa. Kíváncsi lennék, hogy az Öszterrejk zsibin milyen audio cuccokat kapni, ha valakinek van ezzel kapcsolatban infója, annak örülnék.
A minőség nálam Boston, Marantz, Sherwood, stb.-nél kezdődik, de hallás és ízlés függő. Ezek a nevek kaphatóak olcsóbb és magasabb árfekvésben is, és itt a legkevesebb a csalódás esélye. Ellenben ott az Onkyo, a szememben csalódás és szégyen, de hát arra felé nem nagyon ment régen sem az audio gyártás, ráadásul erősen túl vannak árazva a mai cuccaik is. Egy a lényeg, magyar gettórobbantót ne vegyél, ne ess az én hibámba, mert annyi esélyt adtam már nekik, hogy förtelem. Ráadásul most is szemezek egy hazai termékkel, de tudom, komoly lehangolódás lenne a vége, csak az a fránya nyughatatlanság
-
norbert1998
nagyúr
válasz orion1025 #12928 üzenetére
Igen, a kocka kondis az semmi nyák, kábel rengeteg, csatornánkénti túláram kijelző ledek, magas és közép szintallito potméter, ezüstözött (szerű) durván alacsony ellenállású kábelek, ontott alumínium 25 centis mély, nyílegyenes 25-2x000 hz-ed frekvencia diagram, a közép egy külön térben van (egy levágott végű műanyag tölcsér csurig nyomva hangtompító anyaggal), lapos keresztmetszetű s alakú reflex nyílás.
Ezek az ismertetőjelei kb.
Teljesítmény kezelés 150 w, ami mondjuk nyilván kamu.
Ezek alapján?Oberwartban van minden, erősítő, hangfal, DVD cd lejátszó, hifi torony (deck, tuner vegfok. Ilyenek). Van egy csávó, a közepén szokott lenni, tőle próba nélkül bátran lehet venni.
Erősítünk is onnan van. Yamaha 194-es av receiver. (5*130 zenei, elvileg)De a hangfal az nem őtőle van, véletlen találtunk rá a gagyi áruk kupac a között. Nagyon kellemes meglepetés volt, 1998-ban 500$ volt az új ara. Azért a durva 50$ kicsit olcsó ár használatban.
[ Szerkesztve ]
-
krups8
tag
Sziasztok! Nincs valakinek a stelázsin, hagyatékból pl. cigaretta tárcája? Ilyen régi fajta 8-10 szálas.
+ 1 Videoton
-
krups8
tag
Van egy 17"-es Prestigo LCD monitorom, ami néha nem kap/ad jelet. Ilyenkor a gépbe menő csatlakozót ki kell húzni és és újra bedugni. Van, hogy ez sem elég, hanem ki-be kell kapcsolni és van, hogy a gép újraindítása segít csak rajta. De van hogy restart után is szórakozni kell a gép csatlakozóval, vagy monitor ki-bekapcsal. Használtam egy hónapig, csak néha kaptam idegbajt, de aztán Ygg-től kapott 19-es Dell vette át megint az uralmat. (ingyen kaptam az Andrástól, pacsi, köszi!). Szóval ez a prestigo ingyen elvihető, kábel is van hozzá. Ha lenne valami porosodó AGP VGA az esetleg jöhetne cserébe, de ez csak mellékesen.
[ Szerkesztve ]
-
agy73p
senior tag
Régi erősítőn (rca dugalj) szeretnék zenét hallgatni, de nem jack dugós kábelen keresztül, hanem bluetooth átjátszással, telefonról, laptopról, stb. Milyen megoldást ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
-
agy73p
senior tag
válasz norbert1998 #12933 üzenetére
KÖszi.
-
Dragonovich
csendes tag
Családi Zoo Centrum! Várja Új és Régi vevőit!
Díszállat,akvarisztikai és tavi centrum.
Csodálatos környezet, állatsimogató,Barlangban berendezett díszhalak, Tavi halak, tavi növények várnak benneteket.
Szombathelyen a Külső Nárai Út. 2/e szám alatt.
" Bolt Bejárat a Lőportár utca felől. "
Koordináta Link.: 47.221183, 16.602466
Érdeklődni.: Farkas András
Tel.: +36-30-413-2151
Nyitva tartás.: H-P 09:00--18:00 ig // Sz 09:00--16:00 ig. // Vasárnap Zárva! -
net84
őstag
Ha valaki kisteher autón törné a fejét vagy elegendő neki a 2 személy és alacsony fogyasztású kicsikocsit keres: Citroen C2
Az eladás sürgőssé vált (részben ezért és részben a nem makulátlan állapota miatt ennyi az ára), így aki szerda estig elviszi, annak adok mellé egy garnitúra 1,5 szezont futott nyári gumit.
Read only...
-
beci
őstag
Sziasztok.
Szépen dolgozó fényezőt tud valaki elfogadható áron?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
krups8
tag
Sziasztok! Ellopták a telefonom (Nokia Lumia 820). Visszaszereztem, de akksi nélkül ment csak. Nincs valakinek megmaradt, fölös, vagy itt Szombathelyen nem tudtok valami olcsó boltot?
-
krups8
tag
Egy korrekt kisgép szerelőt nem tudtok ajánlani? Mosógépet kellene felmérni (hibakódot tudok, utóbbival be is tudnék menni a szervízbe, szakihoz, hogy kiszállni se kelljen -spúr okokból : ) ).
-
BaLee
addikt
Van ötletetek Szombathelyen kivel érdemes klímát szereltetni?
Végignéztem a klímás cégeket, napok óta egyiktől sem jött árajánlat csak egy válaszolt aki nem foglalkozik lakossági ügyfelekkel...
Találtam egy embert akit ajánlottak ő épp ma ígérte, hogy jön felmérni de nem ért ide és nem is szólt. Valami megbízhatóbb ember vagy cég kellene.
-
agy73p
senior tag
-
mefistofeles
addikt
Skacok!
Nincs valakinek elfekvőben egy PCI vga karija?
Olcsó és jó.......Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
beci
őstag
Sziasztok.
Ha valami érdekel esetleg valakit.
[link]Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
géppuska
csendes tag
válasz mefistofeles #12947 üzenetére
XFX HD4860 512MB teljesen jó, dobozban bla bla Mennyit adnál érte?
-
Sh4rKy
senior tag
Sziasztok. Gondoltam nálatok is szerencsét próbálok. Véletlenül nincs valakinek eladó 1156os lapja? Köszönöm előre is.
Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok