Új hozzászólás Aktív témák
-
pd
tag
válasz juliabrilke #34266 üzenetére
Ezen kívül van még néhány hely, ahol mindhárom konténerből van szabad használatú, bár a legtöbb helyen csak az üveg maradt, amióta mindenhol házhozmenő szelektív gyűjtés van.
-
szebe
addikt
válasz juliabrilke #34310 üzenetére
Aranyalmára +1, de a Szamos meg monnyon le, hogy a legjobb tortájuk már nincs (Szamos csemege).
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
válasz juliabrilke #34332 üzenetére
Az egész várost, úgy érted? Amúgy kitűnő időzítés
Mutogatni való hater díszpinty
-
fant0mi
őstag
válasz juliabrilke #34467 üzenetére
Hja, igy van. En is megjartam regebben. A kesobbiekre ajanlom a Google Photos szinkronizaciot.
-
hzsolee
őstag
válasz juliabrilke #34461 üzenetére
Sz@rháziak, én a halászlével jártam így....
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Varoz
addikt
válasz juliabrilke #34569 üzenetére
Kb.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
őstag
válasz juliabrilke #34584 üzenetére
A 25k-t a 4 napért fizetted. A többi az ingyen van Youtube
"... and I hope you have a great day!"
-
őstag
válasz juliabrilke #34586 üzenetére
videó: nem vettünk fel új embert az elmúlt 10 évben... de már a feladó alapján megmondják a kollégák, hogy mi van a csomagban.
-
szebe
addikt
Nekem 11 napot állt a vámon a cuccom. Amikor írtam az ügyfélszolis mailcímre, jött vissza a sablon levél, hogy sok a csomag...
Elsőbbségre szerintem nincs esély..."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
siti
őstag
120db-os torx készletet vettél? ugye tudod hogy egyenként vámolják?
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
válasz juliabrilke #34593 üzenetére
Hát az engineering sample- vel lebuktál, sztem mindegyik postás/vámos tudja mi az
A 3 test probléma nem megoldható.
-
hzsolee
őstag
válasz juliabrilke #34595 üzenetére
Szerk: Jaj, bocs, nem válasz akart lenni!!!!
Ilyen fillérb@szó bandát...
JSI-nél voltam ma téligumi ügyben. Otthagytam 60-at, de mivel kártyával fizettem felszámoltak 2% "kezelési költséget". Félreértés ne essék, nem b@sz földhöz, de azért.... Reggel a kisboltban rendszeresen fizetnek előttem 5-600 forintokat kártyával, és a tulaj nem pampog érte, pedig tudom mivel jár ez, ezért nekem nincs is pofám pár ezer alatt kártyázni. A kút ahova járok 2000 alatt nem enged fizetni kártyával..Stb,stb nincs is ezzel semmi baj. Nem hiszem, hogy nincs olyan árrésük ami megengedné, hogy mondjuk 30-50 felett ingyenes legyen a fizetés, vagy épitse bele az árba, akkor sem ilyen bosszantó. Ezek után nem is bánom, hogy a szerelést nem ők csinálták. Mondjuk azzal megint volt egy korábbi sztorim velük...[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
szebe
addikt
válasz juliabrilke #34597 üzenetére
Pedig ugye elvileg olyan sincs, hogy x osszeg alatt nem fizethetsz kartyaval.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
hzsolee
őstag
válasz juliabrilke #34603 üzenetére
Hát talán 3-4x voltam ott. A gépben benn voltam. Szereltetni nem fogok ott többet az tuti. (2x már beszopt@m.) A gumi ára igazából rendben volt...
-
mdk01
addikt
válasz juliabrilke #34827 üzenetére
Nincs rajta ujjnyi por? Ha igen lenne egy ötletem.
-
mtade
aktív tag
válasz juliabrilke #34845 üzenetére
A villanyóra melletti kismegszakítóhoz kell plombabontási engedély, azt csak regisztrált szerelő csinálhatja. Nálunk a Krivill dolgozott, én meg voltam elégedve velük.
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #34847 üzenetére
Amper szám? Mennyi van a lakásban és mennyi lent az óránál? Milyen fogyasztók vannak?
Ha még 10A-s van lent, akkor kérj teljesítmény bővítést. 16A-re simán kicserélik ingyen. Ha jól emlékszem 25A-re is szó nélkül szoktak cserélni.Ui.: Fáy A. lakótelepen sok helyen még lent 10A-s biztosítékok vannak, de már rég nem olvadók, hanem rendes kismegszakítók. 10A egek, mire elég az?
-
freemanone
addikt
válasz juliabrilke #34861 üzenetére
Az biztos! Viszont akkor szerintem Te is meg fogsz lepődni kattintás és olvasás után!
[ Szerkesztve ]
-
válasz juliabrilke #34873 üzenetére
Rengetegen jól szórakoztak rajta, mert egy percig sem vették komolyan.
-
válasz juliabrilke #34887 üzenetére
Most nemtom, a htop-nak milyen opciói vannak, de legparasztabb esetben egy végtelen ciklus, minden gépre lenyúlkál SSH kulccsal, és megjeleníti a htop kimenetét
Ha clear-t használsz, akkor nyilván helyben marad a képernyő... stb... Linuxos topicokban bővebbet is kapszMutogatni való hater díszpinty
-
válasz juliabrilke #34891 üzenetére
Én elkezdtem erre írni egy C progit, de végülis nem kellett, mert nem lényeges infó a gépeinkről.
De amúgy SSH-n keresztül is megoldható. Grep a barátod, ha az volt a gond, hogy a htop-nak nem jó egyben a kimenete
Különben meg Nagios! Vagy valami hasonló monitoring megoldás, elég jók vannak Linuxra.Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz juliabrilke #34891 üzenetére
Utánanézve, ha Debian alapú (meg ha nem) akkor felteszed a sysstat csomagot, van benne mpstat parancs. Mondjuk nem magonként írja, de 2 sor. Meg tuti tud többet is.
Azt már kényelmesen lehet futtatni akár egy watch vagy hasonlóval, több gépre ssh-val.[ Szerkesztve ]
-
válasz juliabrilke #34901 üzenetére
Arra is írhatsz scriptet, hogy feltegye . Amúgy miért törlődik? Konténer? Mert akkor bele kellene tenni a szükséges cumókat a konténer/boot image/akármibe. Mondjuk az SSH kulcsokat nem úszod meg, mert anélkül sovány lenyúlni a gépekre.
Linuxon ez a jó, mindenre tudsz automatizmust csinálni.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz juliabrilke #34952 üzenetére
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #34994 üzenetére
Szerintem holnap kezdj el mail-t küldeni az összes számtech üzletnek és csavar boltnak Fehérváron.
-
Gaaabeeesz
senior tag
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #34994 üzenetére
-
Varoz
addikt
válasz juliabrilke #34998 üzenetére
A 2000-2500 forintos kerékanya, az a rablás. 5 csavarosnál kell 20, valaki annyiért vesz rá komplett szett gumit.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Jarod1
addikt
válasz juliabrilke #34998 üzenetére
hát a lakásokért elkérni 15-20 millát az is rablás..
-
válasz juliabrilke #35002 üzenetére
Paraszt megoldás a 3-as csavar, meg pár anya, kontrázva.
-
eddie1978
senior tag
válasz juliabrilke #35002 üzenetére
Szerintem EC-Bázis-t nézd még távtartó ügyben. Lehet van nekik.
-
válasz juliabrilke #35005 üzenetére
Sok fokkal jobban hangzik, de ha nincs más...
Nekem nem egy alaplapom volt így felfogatvaMutogatni való hater díszpinty
-
Varoz
addikt
válasz juliabrilke #35001 üzenetére
Ez az, egy csöves Buzuki Stiftre is annyi a kerékanya. Mondom, hogy rablás.
-
válasz juliabrilke #35012 üzenetére
Mesélted
Nyilván én sem gányolnék, csak ha nincs más. Illetve!
Ugyanilyet tudnál menetes szállal is (pl. 4-essel), ha van akkora szerelőfurat a kártyákon.[ Szerkesztve ]
-
LamerGyuri
senior tag
Mennyi időbe telt, míg megkaptad a cuccot? Egy hete parkol egy csomagom a kicserélő központban.
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
LamerGyuri
senior tag
válasz juliabrilke #35101 üzenetére
Nem tudom. Annyi látszik a csomagtörténetben, hogy dec. 1.-én kicserélő központ, belföldi szállításra átadva, aztán azóta csend, küldemény sehol.
Ugyanezen napon, ezen központba érkező másik küldeményt hétfőn megkaptam.
Szóval nem tudom, aggódjak vagy legyek türelmes, majd csak kiderül, hol és mi van vele?"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
LamerGyuri
senior tag
válasz juliabrilke #35105 üzenetére
Nénim van, nyomja a gombot-csengőt, csak utána papíroz, ha tényleg nem vagyunk
és D.Orion: lehet, csak rá kellett itt kérdeznem, mert már ezt látom:
Feldolgozás
Feldolgozás/szállítás alatt
2018.12.06. | 01:06
Székesfehérvári Logisztikai ÜzemNem is a vám miatt aggódtam, hanem hogy ne keljen lába...
[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
LamerGyuri
senior tag
válasz juliabrilke #35105 üzenetére
Pedig bizony úgy jártam.
Amikor itt írkáltunk, már rég le voltam értesítve; kb. fél 2 tájékán. Mindketten itthon voltunk, 1. emelet, kaputelefon jól látható névvel, a csomagon telefonszám....szerintem az utcába se fordult be az autóval.
Mindegy, túléltem. Csak felettébb bosszantó, hogy csóka nem először játssza ezt el az utóbbi pár évben.
Balhézzak? Aztán legközelebb cipőnyomokkal tarkított lesz a törékeny küldeményem? Áhh..."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
LamerGyuri
senior tag
válasz juliabrilke #35119 üzenetére
és hcl: ez a csomagos, akivel küzdök. A levelessel hál isten, jó a kapcsolat.
Igen, egyszer telefonon én is beszéltem egy hölggyel, aki (csak magunk közt) elismerte, hogy nyújthatok be panaszt hozzájuk, de...."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
eami
veterán
Nekem amúgy az a véleményem, hogy az királyi posta színvonaláról elsősorban nem azok tehetnek akikkel mi találkozunk.
[ Szerkesztve ]
-
makro
senior tag
A csomag kiszállítást felénk is normálisan meg tudják oldani. Napközben hívott a srác, hogy ő itt van és a csomagom is. Persze én akkor pont nem, de teljesen normálisan meg lehetett beszélni telefonon a továbbiakat.
Végül este bementem érte a postára. ( mármint a csomagért )
Szerencsére semmi rosszat nem tudok mondani, itt mindenki rendesen végzi a dolgát -
nagyúr
válasz juliabrilke #35129 üzenetére
Nyáron még vehettem új bringát de most már csak a gyerekre költhetünk.
Més que un club!
-
mdk01
addikt
válasz juliabrilke #35349 üzenetére
Köszi
-
válasz juliabrilke #35356 üzenetére
Hallod, már annak is örülni kell, hogy van Így 2019-ben...
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #35386 üzenetére
"Csak a port gyűjti.
Hogy néz már ki.
Tök ronda dobd már ki.
Nem kell ez már senkinek." -
Ez az övé volt! Valamikor kettőt használt, de az évekkel ezelőtt volt. Különben az lett volna, amit mondasz
Most vett egy mocskos nagy Döllt, ami még ki sincs rakva, de végre mehetnek a CRT-k[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Fordítva! Menekülnék az ilyen nőtől aki elavult, szemrongáló, áramzabáló sz*rhoz ragaszkodik!
-
honda23
aktív tag
válasz juliabrilke #35356 üzenetére
1 hete próbálok belépni, nem is tudok.
Sikertelen belépés...
Nagyon gáz.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
-
1stVikman
senior tag
válasz juliabrilke #35404 üzenetére
Én csak a sajátom néztem meg vele, az elsőre ment mindenféle fennakadás nélkül. A TC cikk megjelenése után pár nappal volt ez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest