Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #92888064

    törölt tag

    válasz hcl #25114 üzenetére

    ebből én kb semmit sem veszek ki. ha rétegenként fel lehetne rakni egyesével a buszjáratokat, akkor még próbálkoznék az értelmezésével. persze biztosan bennem van a hiba. elvileg tbánya most a "főnök" az összevonás után, és onnan vették az ötletet. csak az kifelejtették, hogy kb fele ekkora településről van szó. ha 1+ órás körjáratok lesznek, akkor a reggeli munkába/iskolába járás egy kis városnézéssel lesz kombinálva. de a legdurvább elvileg a kórház járatok lesznek, szintén 1 órás városnézéssel ötvözve, hogy biztosan elkapjál mindenkitől minden létező finomságot. ha nyáron a szaunabuszt* állítják a kórházas körre, akkor az emberek negyede ott hal meg.
    *(nincs nyitható ablak egy 10 centis bukóra nyitható csík ablakon kívül, klíma már akkor rossz volt, amikor megvették használtan)

    mindenesetre azt az egy dolgot értékelem, hogy nem suli időben élesítik a rendszert. reménykedhetünk, hogy szeptemberre kiforrja magát a dolog, illetve a nyuggereknek tartanak közérdekű oktatást, hogy ne akkor akarjanak városnézésre menni, amikor a gyerekek mennek az iskolába, mert nálam ez még mindig a hihetetlen kategória.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák