Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
Korrekt mosógépszerelőt tud valaki?
-
nagyúr
Normális virágbolt hol van a pályaudvar környékén? Gondolom a virágos piac délután már nincs.
Més que un club!
-
Mizsala
tag
Kellene nekem nyers CD egy hengerrel (10-20-30-50db tökmindegy, amilyen kiszerelésben van). Foglalkozik vele valaki? Természetesen nem a "média marktban árulnak" dolog érdekelne
Kocsiba kellene már frissíteni a zenei repertoárt, és csak CD-t olvas a kicsike.
Ha valakinek van pár darab elfekvőben otthon, úgy is érdekelne a dolog, ha szabadulni akar tőle sör/csoki fejében. -
justflash
aktív tag
Szevasztok!
LGA 775 proci (E6500) meg DDR2 ram ( Kingmax 2x2GB 800) gyorstesztjére keresek kollégát. Áll már egy ideje a szekrényben, eladás előtt rá akarok nézni, de ismerősi körben már senkinek nincs lapja hozzá, csak ezért meg nem szeretnék venni.
Nagyjából úgy néz ki a történet hogy belerakjuk gépbe-beindul-örülünk.
Persze nem ingyen, sör-milka térítésben gondolkozom, vagy ha utána meg akarod venni akkor occó lesz. Amúgy is, de még abból is engedek.
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
cannibal
senior tag
válasz Napfénysüti #10554 üzenetére
Plázában van. (Pont a másik oldalán a Hervissel szemben.) Badge-el úgy tudom még kedvezmény is van.
-
nagyúr
-
justflash
aktív tag
válasz juliabrilke #10561 üzenetére
Proci 7,5k, ennyiért jár hozzá egy AC Alpine hűtő is, "kicsit" jobb a teljesítménye mint a gyárié, meg halkabb is, ramok együtt 6,5k.
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
justflash
aktív tag
válasz juliabrilke #10563 üzenetére
Drága a proci?
Külön-külön is vihető persze, nem csak pakkban, a többit majd privátban.
-
bim
veterán
30-80mm közötti csapágyhoz keresek csapágylehúzót. Olyan kellene aminek a karomvastagsága 2mm-nél nem vastagabb vagy tányéros. Van valakinek?
-
D.Orion
veterán
válasz Pancsermeste #10568 üzenetére
Nem oda kell ez szerintem, valami lépcsős tengely csapágyához szeretne szerintem hozzáférni. Gondolom bazi közel lehet a tekercseléshez a csapágy. Én értem a kérdést, de segíteni nem tudok.
[ Szerkesztve ]
-
justflash
aktív tag
Így 3,5 év után megtaláltam a topikot, büszke vagyok magamra,
Hangfalszövetet tudja valaki hol kapok emberi áron? Meg akarom nézni, megtapizni élőben, nem szeretnék látatlanban rendelni, de az istennek se találok.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #10580 üzenetére
Ma te vagy a 2., aki wii-vel nyaggat. 4 év alatt nem találtak meg ennyiszer.
Sajna nem, wii-vel sosem foglalkoztam.
-
D.Orion
veterán
Teljesen off, de mivel most kaptam meg az első képeket így túlcsorduló örömömtől vezérelve megosztom veletek, hogy nemrégiben megszületett népes és szerteágazó rokonságom legifjabb tagja. Nem mellesleg svájci állampolgárként. Kristofer!
-
bim
veterán
Kisgéphez kellene ahogy Orion írta közel van a tekercselés és nem férne más oda csak a tányéros lehúzó vagy olyan aminek piszok kicsi a karomvastagsága.
Orionnak meg grat és jó egészséget.
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Esetleg valakit mozgat memória?
G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz CL7 -
siti
őstag
mert nem korrekt mosógép szerelő
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Fecogame
veterán
Külső CD/DVD olvasót keresek.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
JohnnyX
őstag
Volt már valakinek olyan problémája,
hogy a fogyasztóvédelmi felügyelőséghez kellett fordulnia?Stb probléma.
Nyári vétel, 1 hónap használat után visszakerült a vétel helyszínére.
Ma kaptam kézhez, de multimédia tartalom usb-ről nulla.
Jótállási jegy nincs kitöltve, javítás bejegyzés kitöltés nulla.Hétfőn lesz rá időm visszavinni megint,
ezért van 2 napom utánaérdeklődni a megfelelő fellépési, és engem illető jogaim iránt._Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
justflash
aktív tag
-
-
justflash
aktív tag
válasz JohnnyX #10595 üzenetére
EDigitalnál nem szokott gond lenni, simán menj vissza és közöld velük hogy nem jött össze, ugyan cseréljék már ki. A fogyasztóvédelem belengetése már a következő szint.
# nortol: set top box , mondjuk elsőre nekem se esett le.
-
JohnnyX
őstag
válasz nortol #10596 üzenetére
Mond a főnöködnek is, hogy tele van a hócipőd!
STB. Nem satöbbi. Mind1.
Olyan megszokott rövidítés mint a LOL.Rendben, közlöm hogy nem 100% a javítás, mert ami eddig megvolt a javítás előtt, az meg eltűnt.
De megint 3 hetet fogok rá várni, és addig megint nincs tv-m? Ez itt a probléma.
Oké, most tv van, de usb részét is használni akarom, mert ugye az is van, azt most nem tudom...[ Szerkesztve ]
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Compaku
tag
Sziasztok!
HTC Fekete 2részes Gyári töltő szettet keresek, új/használt de tökéletesen működő érdekelne csak, lehetőleg olcsón! Ilyen: kép Ha esetleg van akkor írj PÜ-t! Köszi
PÜ-re illik válaszolni!
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagy chili topic. :)
- BIOS topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mercedes topic
- Mini-ITX
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest