- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Aktív témák
-
Ronin-
senior tag
válasz jakobinus #9455 üzenetére
nem értem a fikázás okát így konkrétan..nekem 2001 óta van szélessávú netem. 2007 december óta upc, előtte adsl volt. Én ezeket a "köröket" amiket írtál, kb 3x megfutottam adsl -el különböző szolgáltatóknál.. úgyhogy ne hidd,hogy a upc annyira szemét meg mocsok meg stb.. a többi se jobb, sőőt... ez legalább jön(eddig jött) olyan sebességgel, amit megrendeltem.. nem úgy mint adsl-nél..
A leg jobb az volt, amikor enternetnél 3 vagy 4 év után küldték a levelet,hogy személyre szabott kedvezményt kapok,amiért olyan hűséges voltam,hogy már 3-4 éve náluk vagyok, ezért csak! 13k -t kell fizetnem a 2mbites netért.. (akkor az új belépőknek volt 7k). másnap le is mondtam és átmentem másik szolgáltatóhoz, ahol 8mbitet kaptam 9ért (persze amiből jött 6,5mbit) szóval ennyi, tovább nem részletezem a dolgokat,mert könyvet lehetne belőle írni
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Óvodások homokozója
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest