- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #34050 üzenetére
Ja hát kereskedőktől én se vagyok oda, csak ezen megakadt a szemem. Fenntartás pedig: Nem napi használatra venném se az autót se a motort, csak alkalmira. Nálam aztán évente nem kerülne bele 8000km se.
-
nagyúr
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #34048 üzenetére
Negatív vélemények, átbaszások a CsontiCar-ról. Ezt a kereskedést, hogyhogy nem záratta még be semmilyen hatóság?
-
nagyúr
válasz D.Orion #34054 üzenetére
Hát igen olvastam már róluk sok dolgot. Egyébként rohadt jól megy nekik, van Porsche meg Ferrari is náluk ha HaHu-n rákeresel. Olcsón adnak szart kb így lehetne jellemezni őket. És sok vásárlónak csak az számít hogy olcsó legyen. Én például egy adott típusnál ha nézelődöm a legolcsóbbakat mindig másképp nézem, nekem kissé gyanúsak.
Més que un club!
-
bim
veterán
Újra eladó.
Bent van a gépbe de minek? -
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #34056 üzenetére
Magyar embernek mindig is az számított, hogy mennyibe kerül, nem az, hogy milyen minőséget kap a pénzéért.
Ugyanez van fateréknál is a cégnél... Bejön a kedves vevő, hogy ugyanaz a fém bejárati ajtó ami nálunk 70K beépítéssel, a Baumaxx/Brico/Praktiker-ben 48K(néha csak 37).
Azt már nem nézi, hogy:
-az egyik ajtó az 5-7cm vastag a másik meg 10cm
-egyik 1-es lemezből van a másik meg 2.5mm-ből
-egyiknek papírrács a belseje a másiknak meg hang és tűzgátló anyag
-ja igen az egyiken két zár van a másikon meg egy
-egyiket egyedül felviszem akár a 10.-re is, a másikat meg ketten le kell rakni az ötödiken, mert olyan nehéz. -
nagyúr
válasz D.Orion #34058 üzenetére
Tudom fontos itthon az ár de azért van amiből sose adnék alább egy szintnél. Pl az autó gumija. Soha a büdös életben nem vennék ilyen kínai nonamet. Nem tudhatom mikor műlik az életem egy jól tapadó gumin. Inkább kifizetem a dupláját de az tényleg jó legyen. Mellesleg ezen sose értettem miért spórolnak annyit. 1* kell 5 évente venni és sokkal többet bukhat vele valaki mint amennyibe kerül.
Més que un club!
-
MunezXBK
nagyúr
Nézd meg a fejeket...biztos megbíznék bennük. Mondjuk ha átszexuálnának, szerintem bármelyiket telibe verném.
[ Szerkesztve ]
-
bim
veterán
válasz Pancsermeste #34060 üzenetére
Gyorsíccsa az de nem játszok fizikás játékot így meg csak bent van és fogyasztja az áramot.
-
nagyúr
válasz juliabrilke #34065 üzenetére
Lehet. Amúgy a TC-on volt olyan mikor a csótánykárhoz mentek autókat nézni ilyen nagyon olcsó kategóriában.
Més que un club!
-
Rellind
senior tag
válasz D.Orion #34047 üzenetére
A 166-al az a baj ha nem karbantartott autót kapsz ki simán rá tudsz költeni még annyit mint amit kiadtál érte. Ha Alfában gondolkodsz szólj,tudok segíteni. CSonticart én se ajánlom.
Napfénysüti: Én viszont vennék Hondát,csak kár hogy belülről nem fog meg....
Néztem a nem tudom hányadik generációs Civic-et az űrhajó előttit talán és az a "érdekes" formájú váltó hát mit ne mondjak.... sztem tudod mi jutott róla eszembe -
nagyúr
-
Rellind
senior tag
válasz Napfénysüti #34069 üzenetére
Arról bizony. Még egy Accordot se?
-
Rellind
senior tag
válasz juliabrilke #34068 üzenetére
Hihi...Már nem kell mondanom. Megtaláltam az igazit
-
juliabrilke
veterán
Keresek!
Olcsó 775-ös alaplapot Prescott magos processzorhoz.
Hosszú SLI hidatEladok!
2GB-os Kingmax notebook DDR2 memóriát
T1400 Core Solo processzort -
nagyúr
-
honda23
aktív tag
válasz Napfénysüti #34073 üzenetére
A Hondák 2001-ig jó autók voltak, a 7-8 gen nekem sem kellene, esetleg accord type-s.
Nálam az 5, 6 gen Hondák jelentik a Hondát, 6 gen civic vti, 2001-ig gyártott accord type-r és az integra type-r meg a Senna közbenjárásával tervezett NSX. 2001-től a Honda elment rossz irányba, kivétel az s 2000, de már azt sem gyártják...
Acurát meg nem a magyar ember tárcájának találták ki...
Meg lehet nézni a többi japánt, Nissant, Toyotát, Mitsubishit stb, mindegyiknek voltak és vannak jó sport autóik.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
nagyúr
-
D.Orion
veterán
No jó éjt mindenkinek, kikapott a Sapa. Holnap hétfő, lehet menni termelni.
-
honda23
aktív tag
válasz Napfénysüti #34075 üzenetére
Voltál Velencén Honda talin?
Én most nem.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #34075 üzenetére
amúgy kívülről nem fogott meg a kocsid (bocs, hogy ezt mondom), de mikor bent ültem és mentünk vele akkor teljesen átértékeltem a dolgok és tökre megtetszett
May the Force be with you!
-
deicide
veterán
válasz honda23 #34077 üzenetére
Én láttam őket, hogy a rohadás egye meg, hazafelé mentem Sukoróra és Pákozdtól jó darabig nem tudtam megelőzni egy 60-al tötyörgő majmot, mert folyamatosan ömlöttek szembe a hondák... majdnem lekéstem a forma1 rajtot, kb 10 másodpercen múlt, berontottam a házba, be sem csuktam az ajtót, csak kapcsoltam a tévét.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
törölt tag
válasz D.Orion #34054 üzenetére
Hy!
Mit csodálkozol szerinted a Diofa meletti kereskedés korrekt volt.Most már gondban van mert kb 1 hónapja elpakoltatta az autóit valamerre.
88milla be nem fizettet regadó...
Érdekes én elmaradok 1 csekkemmel és már másnap ott a felszolítás amiben kamatos kamatot kell fizetnem.
Sajnos ennek mindig mindenkor igy kell történnie.. -
nagyúr
válasz honda23 #34077 üzenetére
Én sem mert családi program volt.
kovsol: én pont ezt szeretem benne. Kívül olyan semmi extra gép, sima családi atónak tűnik. De megy ha kell. Pátka melletti vasúti síneknél mindig mosolyogva nézem mikor visszapakolva padlógázzal otthagyom a rámtapadó új modern autókat.
Més que un club!
-
Xirtam
veterán
Fúú jó rég nem jártam erre, annyi dolgom van! Miújság? Kellemes a napotok? Szerencsére kicsit fúj a szél, így ma nem lesz olyan dög meleg mint tegnap!
-
nagyúr
-
Xirtam
veterán
válasz Napfénysüti #34083 üzenetére
Na gratulálok! A festéshez meg részvétem!
Én egész héten költözök. Ugyanis mint már írtam a bank elvitte a házunkat, így most albérlet, festés és miegymás a téma!
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Hát persze ez egyértelmű. Csak ha nincs miből úgy nehéz. De végignézni, ahogy édesanyám élete munkája elvész. Az úgy eléggé szívfacsaró látvány. Sőt arra kelni, hogy a bank emberei fényképezgetnek a lakásban miközben te az emeleten alszol!
De nem baj, ezek a pofonok csak arra sarkalják az embert, hogy még erősebb legyen és újra dobjon egy 6-ost.
-
ClayMore
aktív tag
KERESEK albit, szobát, lakást fehérváron!
pmben jöhetnek a válaszok!dankje!
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #34081 üzenetére
na...kicsit ez olyan nagyzolásos HONDÁS volt.Nekem is modern van és?
-
Pancsermeste
őstag
válasz Napfénysüti #34081 üzenetére
Azért remélem, te nem csinálsz ilyeneket:
- Hondás főútvonalon kikanyarodik elem.... kicsit rá kellett fékeznem, nem gond, nyugodt, türelmes ember vagyok, bár éppen siettem...
Igen ám, de csak nem nyomja neki, 70-el döcög előttem. - Nem baj, gondoltam, mindjárt összekapja magát, és elhúz... aham, inkább elkezdett fékezgetni! No, akkor előzzük meg a hülyegyereket... szép kényelmesen előzök, már mellette voltam, erre rámnéz, vigyorog, és beletapos a gázba....-= Pancsermeste® =-
-
Otisz
őstag
válasz Pancsermeste #34093 üzenetére
Minden márkában vannak ilyen elmeroggyant tulajdonosok.
(OO[IIII][IIII]OO)
-
kovsol
titán
válasz Pancsermeste #34093 üzenetére
nem ismerem még túl régen személyesen, de nagyon meglepődnék ha ő ilyeneket csinálna ez srác szimplán nyominger volt, nem pedig hondás
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz honda23 #34092 üzenetére
+1 F1 mindörökké. Bár az eljövendő 1.6-es turbo nem tetszik.
Én imádom kikapni az ilyen balfasz sofőröket. Rendszerint a piros lámpánál melléállok és lehúzott ablaknál kiüvöltöm magamból az eheti sérelmeimet. Természetesen minden energiámat ráfókuszálva, a zöld jelzésre rendszerint összeszarják magukat. Én ilyen vadállat vagyok ilyenkor, egyébként meg egy békés-nyugodt ember.
Másik verzió amikor folyton gyorsulgat mellettem. Ilyenkor lassacskán visszaváltok 2be, 50km/h-nál még elég a 95LE is. Következő alkalommal mikor mellém gyorsul, akkor padló és fusss el a francba. A nyomingernek általában eszébe se jut, hogy ja ez kettesben volt, csak azt látja, hogy eeee ez elment.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Pancsermeste #34098 üzenetére
én meg örülnék ha kocsi tulaj lennék bár most egy motorra jobban vágyom, de úgy alakult most buszbérlettel nyomulok
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Xeon E5-2640 v2 (8C/16T, TDP 95W) LGA2011
- Spigen Caseology Athlex Active Orange tok Google Pixel 7 Pro telefonhoz
- Lenovo Ideapad Flex 5 akkumulátor, használt, 80%-os állapotú!
- 2db 12TB Seagate Exos X16 ST12000NM002G SAS - foxpost az árban
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest