Aktív témák

• kem

addikt

válasz juliabrilke #11921 üzenetére

Miben tévedtem?:)

#11952 juliabrilke:
    nyitott vagyok:) csak már az agyamra ment ez a sok faszság amikor anyám másodjára is egyedül maradt és ezekbe menekült(ha valakit érdekel akkor tűz tigris vagyok\ikrek...hallottam eleget anno). általában a "kissé" rottyant ismerőseim és rokonaim hisznek ilyen dolgokban. Sajnos van a családomban aki kártyából jósol, van aki tenyérből, de emberileg inkább! egyiket se minősíteném, nem a fórumba illene... Egyik volt barátnőm anyja is ilyen marhaságokkal traktált állandóan(angyalok, szintek meg mindenféle manifesztációk. Ő a 20 éves fiát vesztette el anno... Nekem már nem tudnak újat mondani egyik a ismertebb vallással kapcsolatban sem. 10évig jártam hittanra, aztán rájöttem, hogy nincs Isten. Azt ne akarjátok,h kifejtsem hogyan jutottam el idáig, mert ez egy legalább 10éves gondolatmenet. A lényeg az, hogy megértettem, miért van az embereknek szüksége erre.

közösbe:
    Kép alapján meg úgy lehet megítélni valakit, hogy az ember évekig figyeli csendben a körülötte élőket, és így rengeteg személyiségjegyet\ember típust ismer meg. Beszéltetni kell az embereket, figyelni rájuk, nem pedig beskatulyázni őket az alapján,h a szülők mikor feküdtek össze... ez elég abszurd nem? Ez ugyanolyan marhaság mint,h "tükröt kell rakni a bejárati ajtóval szembe, hogy a rossz szellemek meglássák magukat és elmeneküljenek". De kérdem én: Milyen szellem az aki az ajtón közlekedik?!:DDD pfff

Sajnos nagyon kevés ember törekszik arra hogy bölcs legyen, ha pedig nincs senki akinek a tanító véleményére adna az ember(pl. szülő de nem feltétlenül), akkor egészen bődületes irányba tudnak eltorzulni személyiségek. Ez a legnagyobb hátulütője annak ha az ember saját magát neveli.

A pénzről meg annyit, hogy Babylon ;)

[ Szerkesztve ]

Köszi!

Aktív témák