- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Timyyy
őstag
válasz PhoenixK #11350 üzenetére
Az 1 dolog hogy lány létemre azért eléggé értem a dolgokat, de ne essünk túlzásokba pls próbáljatok meg kb olyan egyszerűséggel válaszolni ahogy én kérdeztem mert azt sem tom mi az az aktív partíció, azt meg pláne nem hogy hol lehet állítgatni, és hogy mi az a hirens boot cd...
A 2 op rendszer adott, más nem. A parancssort még értem.Szerk.: a 200 gb lenne a win7-é, az 50 gb meg az xp-é, ezt elfelejtettem.
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #11353 üzenetére
Meg, hogy már jó ideje együtt vagyunk.
-
liquidmoon
aktív tag
-
Tom5
addikt
válasz juliabrilke #11353 üzenetére
Jóóóóvan, én nem nyomoztam ki a nevét
Tudjátokmit -
Timyyy nah láttam már PH-n furcsa neveket, ezalapján...[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
válasz juliabrilke #11359 üzenetére
igazából nemgondoltam semmire meglepetésként ért, hogy nőnemű. Ennyi.
-
őstag
válasz Timyyy #11351 üzenetére
Aktív partíció:Az a partíció az adott lemezen, amelyikről beolvassa a rendszert. Pl. esetedben két partíció lesz, mindkettőn rendszer. Az aktív jelölés dönti el, melyiket használja induláskor.
Hiren's Boot CD: Egy áldás, elég sok rendszer-helyreállító és diagnosztikai cucc van benne! Itt terjesztik (folamatosan javítgatják, frissítik...)
Namármost: Írd ki az image-et, boot-olj be erről a CD-ről, aztán válaszd a partition tools-t (remélem így hívják... )
Onnan én az acronis disk director suite-ot szoktam használni, grafikus felület, megbízható.
Hozd létre a partíciókat (legalább háromszor nézd meg, jó lemezen vagy-e! nekem egy elhamarkodott OK 200GB hirtelen szabad helyet jelentett anno, majd fél napig néztem a GetDataBack-et...)
Ha megcsináltad a partíciókat (mindkettőt primary-ként), akkor jobb klikk a nagyobbra, és Set as Active. Ugyanígy később is tudod állítani az aktívat.A többi remélem tiszta, ha mégsem, akkor szólj...!
Remélem segített...
@Tom5: Nem csalódtam benned...
[ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
juliabrilke
veterán
Csak neked! (Itt számold össze, hogy hány nő és férfi van)
Egy kis segítség. (vagy te Tomi-ra gondoltál?)
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
válasz PhoenixK #11362 üzenetére
Nah ezt leírom egy papírra, aztán Orionnal leülünk majd a gépem elé hogy akkor kiokoskodjunk valamit. Kell valaki akit lehet hibáztatni, ha nem lesz jó na jó ez csak vicc volt, de egyedül inkább nem állok neki.. Majd meg látjuk mi sül ki belőle, köszi a tippeket
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Tom5
addikt
válasz juliabrilke #11363 üzenetére
Én pl a Te nevedről sem tudom megállapítani, hogy fiú vagy-é vagy leány.
-
juliabrilke
veterán
Megesik. Ez egy hosszú történet. Egyébként azért van odaírva, hogy Viktor.
Mondjuk rajtad kívül szinte (mondom szinte, mert valaki tutira be fogja írni, hogy vele se találkoztam még ) mindenki találkozott velem személyesen, csak üzleteléskor pont Mia ment el a tápért.
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
válasz LamerGyuri #11369 üzenetére
Mintha én olyan marha sokat üzletelnék mindenkivel.
-
D.Orion
veterán
válasz LamerGyuri #11369 üzenetére
Nekem már sikerült kétszer is személyesen találkoznom vele. Így 2/2 100%-os arány.
-
juliabrilke
veterán
További szép estét mindenkinek!
Elrakom magam holnapra. Végre az utolsó munkanap lesz, utána hosszú, megérdemelt szabadságom következik.
-
Ronin-
senior tag
nincs valakinek logitech kormánya ?
Nem tudom,hogy az adapterem, vagy pedig a kormányon belül pruccant e ki valami és ki kéne próbálni másik adapterrel..[ Szerkesztve ]
-
Ronin-
senior tag
válasz LamerGyuri #11375 üzenetére
vaz, nemár
és melyik alkatrészeket ? van rajta pár
Te ezt meg tod esetleg csinálni? Vasárnap futamom van és pont most nyekkenik meg -
LamerGyuri
senior tag
válasz Ronin- #11376 üzenetére
A betáp és motortápnál lévő diódákat és a Zener-t kell nagyobb értékűre cserélni,valamint az előttük álló tranyó forrasztását ellenőrizni-javítani.Na meg általános forrpontellenőrzés,ha már szét van kapva.
Én már nem tudom megcsinálni;szerda délelőtt meló,aztán pihi:nekem is a hétvége az hétvége...sorry"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
Ronin-
senior tag
válasz LamerGyuri #11377 üzenetére
vágesz, nem is várom el,hogy most rögtön
esetleg jövő héten be tod vállalni ? -
bim
veterán
Juhéjjj! Egy szerda ami péntek!
Remélem én az igazi pénteken és szombaton dolgozhatok. Nem bírom a 4 nap punnyadást. -
LamerGyuri
senior tag
Kinél van most a fehérvári "vándor" fogyasztásmérő?
Kölcsönkérném egy másfél-két hétre,ha lehet."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
őstag
válasz LamerGyuri #11382 üzenetére
Kivételesen a tulajdonosánál... Pár napra kölcsönadhatom, de nekem is kell majd hó végén, szal max egy hét!
-
juliabrilke
veterán
Látom kár volt eladnom a fogymérőt. Beszerzek én is egyet, akkor legalább kettőt lehet majd kölcsönadni Fehérváron.
-
őstag
válasz juliabrilke #11388 üzenetére
Hékás! Ne vidd le az árfolyamot! Maradjunk a 0,5l-esnél!!!
-
kem
addikt
Sziasztok!
Van valakinek eladó webcamerája? Olcsó de használható kéne.
Köszi!
-
Ronin-
senior tag
LamerGyuri ,akkor ezt nemnek veszem. azért kösz.
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Nekiálltam rejtvényt fejteni... de angolul előbb eszembe jutnak a szavak, mint magyarul... ez mennyire gáz?
-
őstag
válasz LamerGyuri #11384 üzenetére
Privát ment!
@Timyyy: Ne is mondd... Amíg párom telefonos ügyfélszolgálaton dolgozott, sok esetben úgy kellett kiválogatni egy-két magyar szót a mondandójából!
-
juliabrilke
veterán
Eladó!
Érdekel valakit 2x1024MB Geil black dragon ram pár? 800Mhz, DDR2, 4-4-4-12-es időzítéssel. Bolti papíros garancia van még rá 8-9 évig.
-
Ronin-
senior tag
válasz LamerGyuri #11398 üzenetére
hát ezaz
-
A@ron
tag
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest