- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
Aktív témák
-
shankeesham
tag
válasz juliabrilke #12040 üzenetére
Megtisztelsz, hogy 38 évesen még az ifjúsághoz sorolsz, bár, mint mondani szokták mindenki csak annyira idős, amennyinek érzi magát.
Most viszont falok egyet én is. Jó étvágyat!
[ Szerkesztve ]
vivos voco, mortuos plango, fulgura frango
-
Ronin-
senior tag
válasz juliabrilke #12040 üzenetére
ami késik az nem múlik!
-
juliabrilke
veterán
További szép estét mindenkinek! Joccakát!
-
JohnnyX
őstag
78-as senki sincs?
Leforgott bennem, hogy a bowling bejarat elott jopar ismeretlen emberke egyszer
csak elkezd beszelgetni egymassal, hogy szevasz, hat te vagy az?
Julcsit mindenki ismeri? O tartja majd magasra az esernyot mint az idegenvezetok_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
D.Orion
veterán
válasz shankeesham #12056 üzenetére
38 éves vagy? Bakker én az eddigi összefutásaik alapján 28nak néztelek.
(#12060) PhoenixK : Borsodi-s dobozos sör meg Heineken-es esernyő?
-
Timyyy
őstag
Na szép... én csak JohnnyX-et meg PhoenixK-t fogom felismerni max, senki mást nem szóval mindenki nick névvel együtt mutatkozzon be nekem
Ja és egy kérdés: bent a pályánál gyülekezünk, vagy kint az utcán a bejárat előtt?
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #12067 üzenetére
Oks, nekem úgy is jó. De akkor mindenki legyen ott időben
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #12069 üzenetére
Nah akkor én most sajnos nekiállok készülődni, 9kor indulás az egyetemre.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #12071 üzenetére
Rossz is volt bizony, mert sokkal többet unatkoztam mint "szerettem volna"... és a tétlenségnél semmit sem utálok jobban. Meló persze semmi....
-
shankeesham
tag
válasz LamerGyuri #12064 üzenetére
Nem lövöm le a poént, de a te korodon tényleg meglepődnek.
vivos voco, mortuos plango, fulgura frango
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #12073 üzenetére
Szerintem egyszer üzleteltem már vele egy mini tápot a Domus magasságában.
Akkor is. Itt bim a legöregebb. (bocs bim ) -
juliabrilke
veterán
FreeNAS telepítéssel foglalkozott már valaki?
-
Anti666
aktív tag
Bedobok egy másik témát, hátha ez is szül vagy 100 db felháborodott answert. Böjtölt már valaki, vagy tudja h miaz?
A zene mindig Veled lesz, a zene amit szeretsz, sohasem hagy el, az elkísér a sírig!
-
rrobi
senior tag
válasz juliabrilke #11862 üzenetére
Szia!
Keresel még kis házat a passzív P3-hoz?
-
htibor
tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan boltot mondani a városban, ahol kapható/rendelhető még a Lenovo G530 (NSH28HV) típusú op. rendszer nélküli noti? Ismerőseimnek vetetném, ők először Media kínálatba gondolkodtak, de mondtam, hogy azt gyorsan felejtsék és inkább szaküzletben. Amire kéne nekik egy kb. 5 éves asztali gépet kiváltani átlagos (net/film/MS Office) használatra. Nomeg hogy ne 1 év garival vegyék. Sztem ez megfelelő lenne számukra egy jó ideig.
Előre is köszönöm, ha valaki tud helyet. "D*m*k*" és "*c*nt*ct" kilőve ott már nincsen.
http://htibor.freeweb.hu(Járműfotók Volán autóbuszokról)
-
rrobi
senior tag
válasz juliabrilke #12079 üzenetére
Mennyire kell alacsonynak lennie?
-
rrobi
senior tag
Van valakinek eladó PCIe VGA-ja? Köszönöm az ajánlatokat, amik jöhetnek privátban is!
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #12056 üzenetére
Mégis nem csak a Digi fogja közvetíteni a meccset.
-
-
htibor
tag
válasz juliabrilke #12084 üzenetére
Az ua. mint *c*nt*ct
Köszi, már lett egy hely, ahol egy maradék darabot tudnak rendelni.
Illetőket megnoszogattam, hogy spuri be gyorsan lefoglalóznihttp://htibor.freeweb.hu(Járműfotók Volán autóbuszokról)
-
pd
tag
-
gyenge47
aktív tag
-
Anti666
aktív tag
Télire mindkettő jó lehet
[ Szerkesztve ]
A zene mindig Veled lesz, a zene amit szeretsz, sohasem hagy el, az elkísér a sírig!
-
A@ron
tag
válasz shankeesham #11980 üzenetére
Nincs cégem, csupán futárkodok/tam embereknek. Innen, ebből a topicból is, és eddig még nem volt panasz
-
pd
tag
válasz juliabrilke #12089 üzenetére
Hát nekem már megvan az új kártya helyette, úgyhogy sajnos beszámítani nem tudom.
-
Anti666
aktív tag
No emberek, szal senki sem méregtelenített még? Csak 5 nap kaja nélkül, tök 1xrű
-
gyenge47
aktív tag
válasz juliabrilke #12089 üzenetére
Detto :/
már megvan a 4770-em helyette, de sajna olyan szinten nem használom ki, h lehet, h inkább a 4770-est adom el a 8600GT helyett
-
Anti666
aktív tag
válasz juliabrilke #12098 üzenetére
Az alkohol csak időlegesen felejtet, utána sokszorozottan visszajön minden, na persze ha nem hagyod abba...
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest