Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duo

    őstag

    Uraim! Régen volt munkaerőpiacos.diskurzus.
    Segitsetek kérlek gondolkodni, vagy legalabbis csak finoman elvenni a kedvem az egesztől :)
    Kárrierváltasban vagyok.
    Kiégés,kezdődő midlife-krízis, pályamódosítás.
    Mondom mi van.
    18-év vezetői tapasztalat szociális területen, szolgáltatás-szervezés intézményvezetés. (Fogyatékkal élők, illetve idősek)
    Volt jo része is, de eleg volt. December végén letettem a lantot.
    Jelenleg egy barátom vállalkozasaban dolgozom, ipari merlegmechanikakat meg ilyesmit gyartunk. De azert nem innen akarok nyugdijba menni, foleg hogy feleannyi pénzért tolom.
    *
    Azon tűnődtem hogy a tapasztalatommal es a vegzettsegem alapjan megszerzett skilekkel mihez tudnek kezdeni. Szocialis munka BA illetve szocialpilitika MA van. Meg a kozepfoknal valamivel erosebb angol.
    Allandoan problemakat oldottam meg, temérdek adminisztráció, és szervezési feladat, és kommunikáltam. Mindenkivel is. Ellátottak kormányhivatal önkormányzatok társintézmények. Stb.
    Pár helyre beadtam CV-t kísérőleveket. irodai adminisztrativ illetve asszisztensi területen, kreativ marketing (vizuálok, kis szövegíras) poziciókra.-> Időközben Canva ninjává igyekszem kiképezni magam,(valahol el kell kezdeni) meg weboldalépítéssel kisérletezek. (Systeme.io alapokon)
    Illetve remote munkákat nézegettem Pesten.
    A linkedin eláraszt ajánlatokkal, de az kicsit para mert minimum mid-senior szint kell a kívánt skillekben, vagy erősebb. Semmikepp nem tartok ott.

    Nem könnyű, és illúzióim sincsenek, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Mi lenne a ti stratégiátok?
    43-éves vagyok, Hódmezőlázárhelyi.

    Köszi.

    Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...

Új hozzászólás Aktív témák