Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SirRasor

    őstag

    válasz tisn #93418 üzenetére

    Fenix 6 (sima, azaz térkép nélküli) felbontott nemrég volt 125k-ért az emagon. Most 150-ért van egy solar, de azoknak sokkal jobban tükröződik a kijelzőjük. Érdemes nézegetni, ha tényleg szeretnél majd ilyet. Az alzán és emagon is lehet felbontottakra külön keresni. Egyedül arra kell figyelni, hogy tényleg csak felbontott legyen és ne használt, mert arra csak 1 év garit vállalnak még akkor is, ha 100k fölött van.

    A mellkaspántokat a jó kontakt miatt nedvesíteni kell. Az olcsót is és a legdrágábbat is. Elég csak az elején (ha megnyalod, az is jó :DDD), mert utána úgyis elkezdesz izzadni.

    A xiaomik alapból nem mérnek jól típustól függetlenül :)) De komolyan; elég sok tesztet megnéztem. Ami HR pontosságban most erős a Garminokon kívül, az Huawei watch gt 3. Samsung passz, mert a Samsung Health egy nagy fos és tökéletesen csak Samsung telefonon működik. Pár napja a Pixelemen próbáltam beállítani és egyszerűen nem lehetett továbbmenni a 2 lépcsős azonosításon :W

    Ja Fenix 6/7-hez annyit, hogy miután nyomogattam pár napig egy Fenix 7s-t és most egy Forerunner 745-nél kötöttem ki, mint végleges, egyáltalán nem hiányzik a Fenix. Ez sokkal kompaktabb érzést ad a kezemen, könnyebb ruházkodni vele és a súlya is annyi, hogy egyáltalán nem zavar.

    [ Szerkesztve ]

    Make Love not war!

Új hozzászólás Aktív témák