Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bb0t

    senior tag

    LOGOUT blog

    válasz Rick4 #62490 üzenetére

    Az a véleményem, hogy az autószereléshez elhivatottság kell, oknyomozói munka sok esetben. Mindenhez érteni minden típuson lehetetlen. Ha meg ott találgat próbálkozik, akkor az nem szakértelem. A mi autónk az újfajta Fiat Bravo nem egy gyakori típus. Ha nem márkaszervizbe vinném még az is lehetne, hogy a szerelő életében nem javított bravot, vagy max egyet kettőt. Mert az egész biztos, hogy nem futószalagon mentek át a keze alatt. Innentől kezdve még egy olajcsere is bajos lenne.

    Márkaszervizben meg zsoldosok dolgoznak, nem az övék az üzlet ők csak húzzák az igát. Sokszor fiatalok, iskolából frissen kikerültek bagó pénzért gondolom. Ráhajol a kocsira és nadrágján az őv csatja már össze is karistolta a fényezést. Neki fel sem tűnik, említésre sem méltó dolog, nekem fontos. Hogy hagyjam ott az illetőt ha nem egy Ed China. Ha nem szereti megszállottan az autókat, csak csinálja a munkáját. Persze van ellenpélda is, idősebb szerelő aki ért hozzá és az adott típus már csomószor átment a kezén. Még a régi rendszer gyermeke, szereti az autókat és becsüli az értékeket. És akkor ilyenkor jön a cég felől az elvárás, húzd az időt, stb.

    [ Szerkesztve ]

    Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

Új hozzászólás Aktív témák