- Apple notebookok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HourHand
csendes tag
Igen igazad lehet Itt egy fotó a számlap az biztosan fehér. Árban kb. ugyanott vannak. De az is lehet hogy Portofino.
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
1 óránál többnél viszont kényelmetlen, hogy mindig állítgatni kell.
plusz a tömítésnek, koronazárnak se feltétlen válik előnyére ha 3 naponta van csavargatva...(nyilván ez nem szempont egy olyan óránál, aminél nem fontos a vízállóság.)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
t-bali3
senior tag
Régebben nagyon nem tetszett az Ingenieur, de pont az utóbbi napokban tértem vissza rá és valahogy most már el tudnám képzelni a csuklómon
Persze ebből a kategóriából a B&M Riviera XXL lesz mindig is a kedvencem, hiába nem egy IWC, de nekem bejön...(#21358) Joe bácsi
Szerintem is jól néz ki az az óra, bár amikor még én nézegettem közelebb volt a 150-hez az ára ha jól emlékszem, így már túl van az ingerküszöbömön.(#21360) seiko
Én másként látom, mindennapi használatra ha az embernek több órája van szerintem jobb a kvarc, a mechanikus órákban műalkotást látok, így sajnos csak akkor fogok hódolni nekik ha kicsit tehetősebb leszek, akkor viszont jaj a pénzemnek[ Szerkesztve ]
-
-
robcsi30
csendes tag
De! Azaz a Ray az új Mako, vaterán a kéket árulják óraboltból 27.000ft ért. A Mako XL full lume számlappal 42.000ft. A Ray Raven meg sehol sincs. Elvileg a Ray (az új Mako) már kb 1 éve létezik a Ray Ravennel együtt, de a Ravent sehol sem látom Magyarországon.
Aviator szintén sehol.
-
Ribi
nagyúr
Hmm.
Ez az oco verizó
Ez meg a drága
Más a tipusszám is, de hogy ténylegesen mi a különbség
Manualra bedobja ugyanazt a G10-et.bandras83 nem egy hamisat kaptál vissza
Joe bácsi: kinézetre rádobnak egy 100-ast? Jól nyomják
[ Szerkesztve ]
-
Hankuk Taja
csendes tag
Én sem dobnám el egyiket sem, az tuti.
De restaurálás címszó alatt mást értünk. Ha a felújított órának eszmei értéke vagy célja van, akkor fontos, hogy az eredeti állapotába állítsák vissza. Ilyen estben egy megrendelőnek, sokat számít az, hogy ugyanolyan formában nézzen vissza rá a számlap, mint tette azt nagyapja vagy dédnagyapja idejében. Persze lehet, hogy ez csak igen magas felár ellenében lehetséges. Ezért kérdeztem rá, hogy menyibe kerülne egy új klisé elkészítése.
[ Szerkesztve ]
Koons százados: "Öt hosszú éven át hordta ezt az órát a seggében. Aztán, amikor haldoklott vérhasban, nekem adta. És én járkáltam ezzel a fémkrumplival a seggemben két évig." Ponyvaregény
-
WiZARD
addikt
Omegával, Doxával nincs is gond imho, más mint az eredeti, de amúgy rendben van.
de az elcsúszott JLC az gáz (és a teljesen eltérő betűtípus se tudom mennyire elfogadható)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
bandras83
csendes tag
Még csak 3 napja van nálam az óra, két napon hozott majd 2 perc pluszt, a harmadikon meg megállt... de tényleg pöccre elindult, ahogy megmozgattam. Szóval akkor nem kérdés, irány az óráshoz? Nem volt még automatám, ugyhogy nem vagyok tisztában a járástartalékokkal, de gondolom, hogy így 40 évesen is el kellene menni egy napot is. A szerkezetről írtam kb 3 hozzászólással feljebb, sajnos azzal sem vagyok nagyon tisztában még.
-
t-bali3
senior tag
Az enyém, csak büszke lehetek rá, nem?
Szerintem azért részben az én érdemem, mert otthon szépen a hátlapjára szoktam lerakni és úgy vélem olyankor kezd el sietni,míg a melóhelyen többnyire 90%-al elforgatva van a karomon és ilyenkor megy át késésbe.
Ez még nincs bizonyítva, de majd letesztelem![ Szerkesztve ]
-
Mika1227
őstag
Ez a típus mennyivel másabb?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
bandras83
csendes tag
Azért még megkérdek másik órást is, hogy mondjon egy árat. Ez az előző csak az alkatrészre mondta a 20-at, plusz munkadíj! Azt mondta, hogy Graz-ból tudja csak beszerezni ami kell és még ki is kell mennie érte!(?) -nem tudom hallott-e már a csomagküldésről? Eladni semmiképp sem szeretném, családi emlék! De ha tényleg ennyibe fájna a javíttatása, akkor marad működésképtelen emlék
-
Ribi
nagyúr
-
-
pézoli
csendes tag
"nem érdekelnek" (idézőjelet figyelni!!) az árak annyira, a legolcsóbb quartz-om is 80felett volt(Doxa), de nem ez a lényeg,nem arcoskodásként írtam.egyszerűen a svájci,számomra tetsző órákat veszem meg,ennyi.
nincs gondom sem a Seiko-val,sem a többi ismertebb Japán gyártóval, de pl. a közelmúltban "hagytam ki" egy 25köves automata Tao-búvárórát 30ért, pedig erősen "búvárpárti" vagyok.Roger Dubuis. 100% Poíncon de Geneve.
-
Dzsana
senior tag
Gyűjteményben vannak, de mivel mind rendbe rakva és frissen szervizelve kerül bele, ezért havonta felhúzom őket, különben nem lett volna értelme a szerviznek. Másrészt ha valamelyiket megkívánom 1-1 napra, vagy pl. valamelyik eseményre, akkor ne legyen ebből gond, így bármikor, bármelyikhez hozzá nyúlhatok. De továbbra is áll a kérdés, hogy ha nem minden nap van járatva, csak havi egyszer, akkor milyen időközönként lenne érdemes szervizelni, hiszen töredékét sem használódik el az olaj, és a besülés ellen is védve van!
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
pézoli
csendes tag
megsértődtem volna? akkor nem válaszolgatnék.
paranoia? nem valószínű már a munkaköröm miatt sem. a klíma meg korrigál...
amúgy a Tao valóban kínai,ettől függetlenül közel sem svájci,amit jómagam preferálok Casio,Seiko,miegymás helyett,ha olcsó,ha "innovatív"( ),ha egyeseknek könnyebben elérhető. ez van.[ Szerkesztve ]
Roger Dubuis. 100% Poíncon de Geneve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest