- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz AjgorB25 #8449 üzenetére
Szerintem is hatalmas ötlet volt ez a Card meg maga a Market is (meg ahogy csatolták főképp a TF2-őhöz is)
Részemről amint mehetek a Marketre, már dobom is fel az összes kártyámat, meg van egy cserélt hátterem, azt is, aztán talán az akcióban vehetek belőle valami játékot...
Kártyáért nem vennék játékot, meg kártyát sem pénzért.
Részemről a L4D2 játszása is óriási "kérés" volt azért a pár kártyáért, meg most a HL2-őhöz sem volt sok kedvem (talán mert már sokszor végigvittem)
Meg én ezt a pár száz-ezer játék gyüjtését sem értem, hogy minek...
Van 58 játékom (abból is majd valamikor Steam Supporttal törölgetek lehet)
És azokkal sem játszottam még minddel.
Meg már eléggé megválogatom mit akarok megvenni. (a 21 részes Wishlistemnek fele "kamu" csak azért, hogy ha valamikor kell a 10-15ös Wishlist, akkor meglegyen)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok