Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz -=Vacsek=- #3154 üzenetére

    Postázd el ide, és ide az esetet. Máskor készíts képernyő mentést a chat ablakról, és tedd fel a képet egy ingyenes tárhelyre, és úgy postázd a listákra az esetet. A neve nem fontos, mert gyorsan meg lehet változtatni. A lényeg a profil ulr-je, mert azt nem lehet megváltoztatni. A custom ulr nem jó, mert az is megváltoztatható. Péda: profil ulr, custom ulr. Ez csak egy példa, tehát nem azt jelenti, hogy ezzel a felhasználóval gond van!

    Aki gyakran tradel, annak érdemes felvennie a fenti listában szereplő accountokat. Persze nem a Friends listába, hanem a Block all communication linkre kattintva. :) Így még a meghívójuk is automatikusan elutasításra kerül.

    Itt érdemes még ellenőrizni a tárgyalás megkezdése előtt, a másik fél accountját. Látszik, hogy frissen regisztrált account, 2 db játékkal. Ebből az egyik ingyenes. A másik meg a Dota 2, gondolom, korábban valaki másé volt. Ezek után indokolt az óvatosság. Semmi olyat nem szabad vele cserélni ami a Steam Trade-en kívüli termék. A Traden belül is 1 tranzakcióban legyen az amit cserélünk vele. Vita esetén csak ekkor van lehetőségünk arra, hogy visszakapjuk a termékünket. Tehát a te elküldesz nekem egy terméket, majd én küldök neked, majd megint te nekem helyzetet el kell kerülni minden áron! Ekkor ugyanis csak az látszik, hogy szívjóságból odaadtuk valakinek a terméket. Ha gond van, nem kapsz vissza semmit, mert a tranzakcióban te sem adtál semmit!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák