Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VGYke

    addikt

    válasz ollie #34595 üzenetére

    Sörre talán maradt, na de a fűtés számlára :F Szóval egyik, nem túl jelentős problémám már megoldódott, miszerint nem találtam a Steam könyvtárban a programot. Ok, béna voltam, "minden játék" között kerestem, pedig van olyan is hogy "minden szoftver". De most jönnek az igazi problémák:
    A Steam áruházban nem igazán derült ki számomra, hogy a 3DMark 11 verzióiból mire is fizetek. Kizárásos alapon az Advanced edition-ra tippeltem, mivel ugye a Basic ingyenes, a Professional edition árában ($995.00) meg benne kellene lennie minimum egy ajándék laptopnak, vagy ha ezt árulják 9,99€ áron vagy hülyék vagy nem jár hozzá ajándék laptop :D

    Megvettem, "telepítettem". Az egy dolog hogy korlátozott fiókból használva a Steamet (mint minden játék futtatásnál) állandóan rendszergazda jelszót kér, ezt beírom.
    De akár milyen verzióban próbálom futtatni a programot, elindul, aztán újraindítja a PC-t, mint ha nyomtam volna egy reset gombot :F
    Tudom ez már nem ezen fórum profilja, de szerintem jó ha tudjátok a Steam szoftverek vásárlásával kapcsolatban. Régebben volt telepítve 3DMark 11 Basic (ingyenes), az nem baromkodott így! Persze a mostani vásárlásom előtt uninstallálva lett.

    kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

Új hozzászólás Aktív témák