- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
sziasztok, ez a oldal mennyire megbízható? nem problémás ha itt venném meg a kulcsot?
előre is köszönöm ha tudtok segíteni"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
l.skywalker
félisten
válasz Lacielvtárs #109301 üzenetére
Nem hivatalos viszonteladó a CDKeys, hanem egy kulcsbolt, szürkepiaci. Annyiban jobb mint a G2A és barátai, hogy nem piactérként üzemel, hanem saját készletet árul, de a kulcsok eredete nem tisztázott, tehát bele lehet futni olyanba akár, amit később visszavonnak. gg.deals-en a felső szűrőknél tudod megnézni melyik hivatalos és melyik nem:
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz l.skywalker #109302 üzenetére
ooo nagyon köszönöm a válaszod, akkor nem bántom
meglesem a te linked
ui, azért volt gyanús mert máshol nem is találok ehhez a játékot kulcsot szinte csak ott[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
chris0000
őstag
hi. salsek, h alakulnak idén? ez a haloween már az őszi, utána téli? thx. üdv.
-
RobbyJr
őstag
Sziasztok!
Arra van valami megoldás, hogy a Steam ne induljon el lassan? Rá megyek az asztali ikonra, majd 20-30sec múlva jelentkezik csak be, ami idegesítő, mert 1-2 hónapja semmi baja nem volt, és pöcre indult.
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Healbacsi
őstag
válasz RobbyJr #109309 üzenetére
- be kell kapcsolni a hardveres tamogatast a webes felulethez a steam kliensben (elvileg ennek alapbol meg kellene lennie).
- Amennyiben a procidnak van integralt igp-je es emelett dedikalt videokartyat hasznalsz, akkor a windows device manager-eben tiltsd le. A forum posztok alapjan majdnem biztos, hogy ez lesz a ludas.[ Szerkesztve ]
-
RobbyJr
őstag
válasz RobbyJr #109311 üzenetére
Na az történt, hogy biosban disable helyett AUTO-ra tettem az IGP-t, és most egyből indul. Hú anyám, ennek a Steam-nek valami baja van ha ez így működik jól.
Újraindítottam, majd megint kikapcsoltam biosban, és ugyanúgy jó, nem tudom mi okozta, de legalább most már megy, köszönöm![ Szerkesztve ]
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Serpiko
addikt
Itt a "helowin" szél add valami gyűjthető cuccot?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
tibaimp
nagyúr
Amikor a Piactéren van egy játékkártyád eladásra, meg lehet nézni, hogy mennyi és melyik kártya van még ott eladatlanul?
Pár hónapja feltettem egy rahedli kártyát és még most is kapom az e-mailt, hogy eladtam egyet.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Hogy/hol lehet megmondani kliensnek, hogy elmúltam 10 éves?
Újratelepítés után, ilyen bizalmatlan lett, de nem találom a beállítást.
+ nem kellene emlékeznie a korábbi beállításaimra?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
chris0000
őstag
hi. kicsit elszálltak az árak...
-
Golden9
addikt
Exoprimal - Két napig ingyen játszható.
[ Szeretkezve ]
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, pár nap és 20 éves lesz az accom. Kapok érmét vagy vmit?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Serpiko
addikt
válasz MikeWazowski #109327 üzenetére
Grat. Szerintem semmi extrát csak a szokásost.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
wjbhbdux
veterán
válasz MikeWazowski #109327 üzenetére
Steamen különleges retro zöld 20 éves kitűzőt kap, aki az első évben hozta létre a fiókját.
/s
-
senior tag
válasz MikeWazowski #109329 üzenetére
Nem a csgo kitűzőkre gondolsz véletlen ?
-
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Gas Station-ban eltünt a magyar nyelv, és a választása is, jelenleg ázsiai. Töröltem, újratelep. és már az angolt sem lehet választani Mit csináljak? -
safranyek
tag
-
GAbre
veterán
Üdv!
Van esetleg valakinek 5lete,hogy lehet usa regiós kulcsot aktiválni?
Sajnos régebben voltam régióban,de már nem tudok váltani,és a kulcsot se tudom így visszaadni.Avatar
-
GAbre
veterán
válasz wjbhbdux #109338 üzenetére
"Ha nem tudsz befejezni egy vásárlást abba a régióba tartozó fizetési mód használatával, ahová költöztél, kérjük, lépj kapcsolatba a Steam Támogatással."
Simán vpn-el nem lehet.Avatar
-
GAbre
veterán
válasz wjbhbdux #109340 üzenetére
Nem tudom kb 1-2 éve voltam más régióban,de az a régió már nincs fiókon,azt hittem,tudom aktiválni ott így bekértem kulcsot,mert csak vásárlás után láttam,hogy magyarban nem jó.
Szóval már nem él vagy fiókon már nem él a 3 havi váltás.Látszólag 1xi váltás engedélyezett,utána support rakhatja át.
Más fiókot nem akarok,talán az sem legális.
Gondoltam bedobom kérdést,hátha valakinek van tippje.
De ha nincs is köszönöm az 5leteket.[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Amúgy ez a régió létrehozás miért jó a Steam-nek? Nem mindegy, hogy itt vagy ott adja el az adott játékot 50EUR/USD-ért?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
GAbre
veterán
válasz tibaimp #109343 üzenetére
Nem mert régiónként változó az ár!Esetleg adók!
Pl Usában dollár van.És nekünk magyaroknak is úgy pár ezer Ft-al jobb lenne az ár.
De így meg eu-tól van lopva a pénz!Mert itt ugyanaz a 70 az ára csak nem usd,hanem eur.Ami Ftban több és így tovább.
ollie:
Köszönöm ollie,gondoltam.
Csak így meg nem tudok nagyon mit kezdeni kulccsal.Avatar
-
l.skywalker
félisten
Steam is working on allowing you to mark a game as private and hide it from your friends.
[link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bepken
veterán
válasz l.skywalker #109345 üzenetére
végre lehet vásárolni ezerrel a 18+ hentai játékokat!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Golden9
addikt
Három napig ingyen játszhatóak.
Isonzo
Europa Universalis IV[ Szeretkezve ]
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Egyszerre törték fel és lopták el minden játékomat-szoftveremet a Uplay-en, Steam-en és Microsoft fiókomból. Persze a support-al való levelezés sehova nem vezet, lassan jönnek a válaszok, előrelépés nincs. Most csináltam egy új Steam-es account-ot, bittang erős jelszóval, két lépcsős azonosítással, de nem tudom, hogy ez elég-e. Nektek mi a tapasztalatotok? Hogyan tudja bevédeni magát az ember az ilyenekkel szemben?
üdv. B.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok