Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz mrfire #2213 üzenetére

    Nyugaver csigalom sracok :)

    Nem kell tobbet kepzelni oda ahol nincs is semmi, nem kell nekem vedenem Poe-t, megteszi o maganak, de nem is kell szetoltani allandoan, mert igazabol ha jol meggondoljatok nincs is miert. Azert mert o maskeppen kozeliti meg a dolgokat (az most mas kerdes hogy helyesen vagy helytelenul) nem kell mindenkinek raugrania es leoltani, ezzel adjatok ala a lovat. Nem jatszik a jatekkal, nem ismeri a jatek mechanizmusokat, nem ismeri a vilagot sem elegge ezert jar ide informaciot felszivni es a szabad kepzeloerejet kicsit kibontakoztatni. O meg egy nagy baba, mint mi mindnyajan, elvegre ezert jatszunk, gyerekek vagyunk es azok is szeretnenk maradni valamilyen szinten.

    Mondjuk mindig a kevesebb, kissebb-ek partjara alltam mar az oviban is, nem azert mert veluk ertettem egyet, csak mindig oket bantottak, igaz ott minden heten panaszkodtak az ovi neninek hogy eppen melyik brigadot vertem meg :U De ez nem tartozik ide, itt nem fogunk verekedni, inkabb ugy mondom, hogy minden csapatba kell egy ilyen a valosagoktol alrugaszkodott velemeny, vagy alapjaiban teves megkozelites, ez egy teljesen jo viszonyitasi pontot adhat a mi elkepzelesunk helyessegerol vagy helytelensegerol, akar adhat vad otleteket is.

    Ha ugy fognatok fel, ahogy en szerintem ezeket irja, hogy lelkesen es mosolyogva, akkor ti is kinevetnetek es akkent kezelnetek, egy szinfolt a forumon, egy hang a tomegbol, ez teszi szinesse a kulonbozo csoportokat, tarsadalmakat. Mindenhol vannak ilyenek, es nem kellene elnyomni oket, ha nem tetszik, lepj tul rajta, ha szerinted hulyeseg max tegyel oda egy megjegyzest hogy ez igazabol nem igy mukodik a jatekban (tehetsz oda linket is miert) es lepj tovabb (tudom megvolt, meg nem erdekelte, akkor meg megtanultad a lecket, tobbet nem figyelsz ra, nem segited) :)

    Ha nem akar OFF-topikolni, mert kulonckodni akar, vagy szandekosan flood-olni az SC topikot (amire mar volt pelda) ha ignoraljatok, megunja es nem valaszol majd ra.

    Ertem azt is hogy a csoport tobbsege szempontjabol "karos" a jelenlete (bar igazabol nem ertem mi lehet karos abban hogy valaki hulyesegeket ir komolytalanul, mert ha meg komolyan vezetne felre embereket azt megertem, de komolytalanaul) es valamilyen formaban szeretnetek megrendszabalyozni, ez nem fog menni, ezert meg kar lenne veglegesen kitiltatni. Foleg ha megnezzuk, sokszor milyen hozzaszolasokat termelunk mi is oda...

    Nem kell tulspirazni valamit, ami nincs ott, van topikgazda, ha Zsomle szerint tullott a celon akkor majd o rendezkedik, a torlesi/atmozgatasi jogot tamogatom, ezt ki kellene bulizni a moderatoroknal, es akkor lehetne egy fosodor vonalat "szakmai"-nak hagyni, meg egy almodozos topikot mellerakni, vagy akarmi.

    Roviden, amig nem bantott senkit es nem okozott neked kart azert mert mas a velemenye nem kell nekiesni, ignorald, lepj tul rajta (akar 100adjara is), kulonben csak adod ala a lovat.

    Peace.

    Yll

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák