Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz Xerxész #42375 üzenetére

    Hát erre példát még nem láttunk a procedurális generálás (értsd légkörben lebegő hajó) esetén, de az űrben minden további nélkül kikapcsolhatod a rendszereket és hátrafuthatsz kiugrani az űrbe :) Persze ilyenkor ha nincs aki a hajót vezesse, az nem fog menni sehova. Sőt ha te kiugrasz egy wc szünetre, simán más belebeghet (egyelőre) és elviheti a hajót :) Persze erre lesz majd zármechanizmus, hogy csak hackeléssel lehessnen feltörni egy hajót. Emellett pedig lesznek majd idővel npc-k, amiket felbérelhetsz, és a többfős hajód vezetésébe szállnak be, lehet hogy lövészként, lehet hogy épp a pajzsokat vezérelve. De persze csinálhatsz majdnem mindent te is, csak akkor limitált lesz a figyelmed.

    Az aszteroidákat jelenleg nem lehet szétlőni, és nem tudni hogy majd szét lehet-e. Videókon volt jelenet amiben lehetett, sőt talán régebben még AC-ban is lehetett rombolni némileg őket, de most már nem tudom hogy tervezik-e. Az biztos hogy sokkalta nagyobb aszteroidák vannak mint a hajód, szóval sokszor úgysem lenne meg a tűzerőd hozzá :)

    Igen, a Hornet egy vadász, bár annak is vannak variánsai, pl a Ghost ami egy lopakodósabb hajó, vagy a Hornet Tracer ami egy felderítő és lokátor hajó.

    Hajó vásárlásnál nagyon nagyon nagyon fontos, hogy a játék támogatásáról van szó. Szóval csak akkor fizess be valamennyit előre (értsd már most, nem a megjelenés után), ha képes vagy türelemmel várni és képes vagy szembe nézni azzal, hogy mint minden játékfejlesztés, akár ez is csődbe mehet, és akkor lehet nem látod viszont sem a játékot, sem a pénzed. Szóval mérlegelni kell hogy ezek a kockázatok megérik-e neked azt, hogy már most hozzáférhess az alfához, vagy sem. Illetve magát az összeget is ennek megfelelően kell mérlegelni. Van aki csak az alapcsomagot meri bevállalni, ez is teljesen jó, hisz egyrészt úgyis vannak szabad időszakok amikor az alap hajón túl más gépeket is ki lehet próbálgatni, másrészt nem akar sokat veszíteni ha esetleg veszítene. Többünk viszont az évek során szépen lassan csepegtetett be egyre több és több pénzt a perselybe, és persze kaptunk ezért cserébe nagyobb hajókat.
    A másik fontos eleme hogy mennyit is áldozol rá az az, hogy ugye ezt mind a játékban is meg tudod majd szerezni. Nincs olyan hajó amit csak pénzért lehetne szerezni, és most. Így viszont ha most megveszed az álmaid hajóját, akkor értelemszerűen a játékban már egy elérendő céllal kevesebbed lesz, hisz nem kell harcolnod hogy megvedd azt a hajót amit szeretnél.

    Szóval csak ésszel és átgondoltan, ha be akarnál fizetni, hogy tudd mit csinálsz, és tisztában legyél a kockázatokkal. Inkább várj mindig pár napot a vásárlással, és ha utána is akarsz még költeni rá, akkor hajrá :) Nekem 250 dolcsim van benne eddig, ennek egy része merchandise (melegítő felső, póló, bögre), illetve van egy többszemélyes szállító hajóm (Taurus) és egy információ küldönc és lopó hajóm (Herald), ezek a posztok szimpatikusak számomra. De persze lehet hogy idővel én is dobok be még valamennyit, és vagy veszek egy másik hajót is, vagy fejlesztem az egyik meglévőt. Mások pedig közülünk már van hogy 1000$ felett járnak. Ez is egy hobbi, erre is lehet költeni :)

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák