Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KO2

    aktív tag

    Kis segítséget , vagyis inkább véleményeket kérnék. :)

    Én jópár évvel ezelött hósszú több napos kutatás/utána nézés után arra a következtetésre jutottam, hogy az AMD videókártyák jobbak. Azóta a legkissebb infómorzsa meghalgatása nélkül zárom ki az NVidia kártyákat.

    Viszont most gondoltam megnézem újból, hol áll most ez a "verseny".

    Nézegettem youtubon többek közt GTX970 980 , R9 290 és R9 290X videókártyákról összehasonlítást / videókat (fps értélkeket stb), a videókártyák árait, és őszintén szólva tanácstalan vagyok. Nem igazán tudom most így nagy hirtelenjében eldönteni, hogy melyiket érné meg megvenni. Sebaj ezt kétféleképpen lehet kideríteni. 1.Folytatom az utánajárást, és 1-2 nap múlva tök profi választ fogok tudni adni. 2. megkérdezlek titeket (és más forumot is).

    A lusta hangok a fejemben az utóbbit választották. Szóval, ki mit venne 110 E Ft körüli (jó indok esetén akár több is lehet) összegért ,és mit?
    NVidia, AMD? Esetleg konkrát kártya? Vagy gyűjtsek még és addig birjam ki a 3 évvel ezelőtt vásárolt (akkor se volt a legjobb) Shapphire HD 6950 emmel? ( Nemcsak Star Citizen miatt kéne, BF4, Far Cry4, Dragon Age Inq, és minden ilyen nagyobb játék miatt is.)

    ( Ha valaki válaszol azt képzeletben istenné koronázom :) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák