Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz Tasunkó #70310 üzenetére

Az egy dolog, hogy személy szerint nem csípem túlzottan Shakespeare-t, vagy úgy általában az élő színházakat, mert sok filmet és sorozatrészt nagyon is kedveltem, ami ilyesmikről szólt. Akár komoly témában (pl. Birdman, Synechdoche New Yourk, sőt, ha paródia, még a muzikel is jöhet (amit egy élő színházban az életem elemzésével ülök végig, kérdvén: "hogy kerültem én ide, és mikor történik már valami?" :P).
    De hogy itt az első rész 2/3-a felé azt mondja a társulatvezető a múzeumvezetőnek, hogy a "fuck the past" - > Na most, ha Shakespeare nem a múlt, akkor mi? Ez az egy, ami ér bármit a múltból, és minden más régi könyvet el lehet égetni a tábortűzhöz? Shakes szerintem nem túl sokat filozofált a poszt-apokaliptikus társadalmak optimális felépítéséről (vagy csak én nem ismerem eléggé, és látok jól a sorai közt). :))
    Na mindegy, szóval egy Maniac és egy Black Mirror - Sun Junipero után nem egy ilyen baltával lecsupaszított post-apokalipszist reméltem. :U Ettől egy Last Man on Earth-ben több az apokalipszis-realizmus (ahol beszélnek róla, hogy idővel megromlik a gázolaj, leolvadhat egy régi atomerőmű, stb, és persze pisztollyal járkálnak, nem bicskával).

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

törölt tag

válasz Tasunkó #70310 üzenetére

Minden rész alatt 5x meghaltam körülbelül, ennek a sorozatnak a tempóját nem is lehet tempóként definiálni.

Új hozzászólás Aktív témák