- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
jaja, igazad van, vazze nem is tűnt fel a különbség
majd rakok képeket ha egyszer utolérem magam, és/vagy szereztem bele coronát
szerk: ja ezúton is köszi a vízszerelőnek hogy nem jött el, mert így az ő adagja is lecsúszott
A classic drehert szereti pontosabban szerette volna
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
nabazze...
itt szidom a coron/a/(itá)t, erre tesóméktól kapok egy rekesszel szülinapomra.
sebaj, megkóstoltamThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
brownus
veterán
[link] ez fake, nem?
-
NoLF
veterán
na ma megintmeg kellett inom 2 coronitát a végére...
hiányzottThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
SzalaiG
addikt
válasz Motion_Blur #1958 üzenetére
Nekem csak egy Soproni Szűz
-
F-ECT$
titán
Én tegnap Staroprameneztem a Berlinerben. Még most is részeg vagyok egy picit
Dive ever, work never.
-
NoLF
veterán
az bizony egyértelmű.
én a szülinapomat ma fogom megünnepelni szerintem, a maradék coronita nyom nélkül elfogy majd, meg vettem egy üveg jägert. a haverok meg hoznak vmi sört, aztán adunk a pofánknak.
ez így van rendjén.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz Motion_Blur #1965 üzenetére
itthon coronita, máshol corona, ezt itthon vette bratyóm, tehát coronita
F-ECT$: sokkal jobb, ha vénásan tolod
[Szerkesztve]The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
sanyixXx
senior tag
na lássuk ezt a szalon búzát...
Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
Motion_Blur
félisten
2-3 óra múlva már csúszik a torkomon a jó hideg Beck's...ahhhh
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
bandus
veterán
válasz Motion_Blur #1969 üzenetére
Nekem is kedvenc most akciós a tesóban . Lehet én is jobban járnék, ha elnéznék valamerre, inni pár heineken-t.. szórakozóhelyen felénk csak ezt lehet kapni, de én szeretem
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
A mai nap Beck's, Gösser és Borsodi Bivaly lesz terítéken. Ez utóbbira kíváncsi vagyok, még sosem ittam. Nemtudom mennyit befolyásol az ízen a magasabb alkoholtartalom
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Rommel6600
őstag
na meginterviewoltam fatert a coronita kontra corona ügyben:
Azt mondja hogy a coronita spanyol gyártmány, a corona pedig mexikói. Sőt, szerinte régebben európában csak coronita néven futott (ebből következik: mi is csak spanyolt ihattunk), a mostani állapotról nincs teljes átfogó képe.
Valami olyasmi állhatott vagy áll a háttérben mint most nálunk a budweisernek -
NoLF
veterán
válasz Rommel6600 #1975 üzenetére
A Coronita ugyanaz az import mexikói gyártmányú kukoricasör mint a Corona.
Apukád vmit nem jól tud szvszThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
F-ECT$
titán
Oktoberfestre megy valaki?
Dive ever, work never.
-
NoLF
veterán
válasz Rommel6600 #1977 üzenetére
de az összes európai orsdzágban is coronának hívják, CSAK magyarországon coronita.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
F-ECT$
titán
Tegnap sikerült egy olyan helyen innom, ahol a Guinnes korsó 4 dl-es volt. Ez már a vég. Ennél lejjebb már nincs...
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Ha jól tudom, akkor az EU-nak ''köszönhetjük'', hogy a feles már csak 4cl, és hogy a korsó 4dl. (No meg azt is, hogy a hagyományosan füstös ír pubokban tilos a dohányzás...)A jobb helyek persze szarnak erre, és eddig azt hittem, hogy a jobb sörgyárak is, és nem engedik, hogy ekkora méretű korsók kikerüljenek a sör nevével. Tévedtem.
Úgy érzem ki kell mennem a bajorokhoz, és magamhoz kell vennem 1-2 maß sört, hogy helyreálljon a lelki egyensúlyomDive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
Kephamos
addikt
válasz Rommel6600 #1993 üzenetére
Abban téved, hogy leszarják?
-
bandus
veterán
Köszi szépen a felvilágosítást
Ma megkóstoltam egy holstent is, de ez nekem túl keserű, túl karakteres. továbbra is a beck's vezet"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Rhywo!
csendes tag
NoLF, Rommel6600: Idén nyáron, Gran Canaria... ami ugye Spanyolországhoz tartozik, mexikói étterem, kikérem a Coronitám. Miközben szürcsölgetem, nővérem szól, hogy forgassam meg az üveget: magyarul írt rajta majdnem mindent (hozzávalók, miegymás). Akkó mos mi van
-
Warnen
tag
Legjobb sör a Borsodi! Ne adjátok fel, MO.-n is gyártanak még iható árpalevet!
Beteg? HÁEGYENEGY almát...
-
Rommel6600
őstag
''No meg azt is, hogy a hagyományosan füstös ír pubokban tilos a dohányzás...)A jobb helyek persze szarnak erre''
Ugye irod hogy tilos a dohányzás a pubokban, de leszarják: Nem igaz, nem szarják le. Nemrég voltam a britteknél és ott nem úgy kezelik az ilyet mint nálunk. Nálunk tényleg leszarják. Ottani haveromékkal elmentünk egy pub-ba: Srác rágyújtott és kb két slukkot szívott mire szóltak a túlsó asztaltól hogy nem kéne, és ne várjuk meg a pincért. Később mikor még jött a pincér mondta hogy látta hogy mit csinált és még jókor rakta el, mert már épp jött volna... Őket rendszeresen ellenőrzik (értsd akár hetente többször) és téged, és a helyet is keményen megbirságolják, egyszerűen nem éri meg nekik.
Na hogy vezessem tovább a gondolatodat, a pubokban tilos a dohányzás, ezt leszarják (de nem!), ebből gondoltad hogy a sörgyárak is le fogják szarni a 4dl-t.
Ha nem így értelmezted akkor viszont annyit hogy vettem kint sört, dobozosat és 4,4dl volt szóval már lejebb vették a lécet 5dl-nél
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest