Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bgabi1

    aktív tag

    válasz BonFire #5574 üzenetére

    Kedves sült galamb!
    Köszönöm a lebecsmérlő válaszodat!
    Mellesleg megjegyzem már kb 6-7 évvel korábban is tagja voltam ennek a fórumnak, amikor te még itt sem voltál. Ha visszatekersz, megláthatod, hogy az alapoktól indulva kínkeservesen, de elértem, amit akartam. Önzetlenül segítettek, azok, akik már fényévekkel előttem jártak tudásban és ehhez kellet az ő kitartásuk is irányomban, nem csak az enyém. Összekeversz bizonyára valakivel. Előítéleteid vannak mindenkivel, aki nem áll azon a magaslaton Vegasból, mint te és mer kérdezni primitívet, néha érthetetlent. Igen én is ezt tettem, de tudnod kell, hogy nem vagyok 20 éves csitri, akivel így beszélhetsz. 49 éves családapa vagyok,cégvezető a saját cégemben és középvezető egy másik cégnél, ahol 150 embert irányítok.
    Sosem vártam a sült galambra, mert tudom, hogy az eredményhez a munka és a kitartás vezet, legfeljebb a szerencse. A két napi fórumozást helyesbíteném. Két napig bújtam a számítógépet, már a család rovására is, le sem feküdtem aludni, hogy ráleljek a megoldásra és még mindig keresem. Nem kell elhamarkodottan ítélkezni mások felett és nem kell véleményt alkotni másokról, mielőtt megismerhetnéd őket.

    A lényegre térve: köszönöm a válaszodat, mellyel segítettél közelebb jutni a megoldáshoz, mert ezt a módszert eddig nem ismertem. Amit továbbra sem értek az az, hogy default beállítások mellet is működött a dolog eddig. Nevezetesen, amikor két snittet beimportálok az idővonalra majd a transitiont odahúzom a két snitt közé, akkor abban a pillanatban csúsztatja egymásra a két snittet kb 1 másodperc átfedéssel. Én állítottam el valahol az is biztos, de ez is bizonyítja, hogy nem várom a sült galambot, hanem próbálkozom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák