- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Novemberi hardverkavalkád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Kevesebbet elég retusálni a Sony-k bokeh-ján.
Ez amúgy marha szubjektív, nem tudnám megfogalmazni.(Én minden bokeh-t retusálok, van pár Sigma és régebbi cucc, aminek krém selyem a bokeh-ja, de minden másban buknak ugye, okkal, mármint az összes márka régi üvegjei).
Az igényem lenne az 1.0-ra is meg lentebb is, kinek nem ?
Csak nem mindegy, milyen áron.Nálam a 85 1.4 felára nem "justified" a 85 1.8-al szemben. Ezzel lehet egyedül vagyok, hát akkor bumm, így jártam.
Bokeh: mennyiség, minőség. Előbbi gyutávtól és szenzormérettől függ, utóbbi meg optikai konstrukcióktól, korrekciós tagoktól, stb. De leírni nehéz ezt.. sávok vélt felfedezése, vagy nem is tudom. Nehéz a homályt egzaktul definiálni.
[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest