- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz Márton #21558 üzenetére
Akkor viszont annál inkább 50mm f1.8, mivel ott még nagyobb a látószög, mint az 55mm-ről induló kitzoomnál, több minden belefér zárt térben.
Hazaértem, példát tudok mutatni, ahol tárt térben (egy orvosi rendelőben, nem túl sok helyem volt) kellett illusztrációs céllal fotókat készíteni egy újságcikk mellé. Nem mostani fotó, és azóta is béna vagyok, akkor is az voltam, de a lenti talán jól mutatja, hogy szűk helyen is lehet vele portrét készíteni.
Ezt pedig egy borospincében lőttem, nem túl előnyös fényviszonyok között, egy színesbőrű kollégáról
Állvány, fény persze nem volt, max vakuval felfelé deríthettem volna, de jópár pohár bor után örültem, hogy ezek sikerültekEzeket szerintem, de főleg az utóbbit már nagyon nehezen lehetett volna a kittelével meglőni.
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS RP full spektrum (infra, astro)
- Nikon Z Nikkor Z 24-200 VR azaz optikai stabilizátoros utazó zoom eladó
- Panasonic Lumix s5 + kiegészítők, Beszámítás, Leírást olvasd!
- GARANCIÁLIS! Makulátlan állapotú Nikon Nikkor Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR objektív
- Panasonic Lumix G7 + Lumix G Vario 12-60 f/3.5-5.6
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest