-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sphe
senior tag
Sziasztok, boldog nex-3 tulaj lettem! Amennyire lehúzták a kezelését anno, nekem annyira bejön, a feleségemnek meg pláne tetszik valami oknál fogva. Egy kérdésem van, hogy a mf segéd felnagyító kockája miért mindig a bal felső sarokban van? Átállítom középre, de a köv. fotózásnál megint ugyanott van.
Ezen a sigma 30 f2.8-on gondolkodom. Már 30Körül beszerezhető, és ennyiért roppant jó képminősége van. Bár ha lenne hasonló kb. +-5mm manuál obi, ami adapterezve könnyebb és kissebb, nem gondolkodnék.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- További aktív témák...