- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házi hangfal építés
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
liana_87
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok az oldalon és azért regisztráltam,mert egy kis segítségre lenne szükségem. Tv-t szeretnék vásárolni, de nem tudtam rájönni mi a különbség a Sony KDL-55W828 és KDL-55W829 között!?Igazság szerint 4 készüléken vacilálok, a fent írt két Sony és két LG (55LB671V és 55LB730V) !
Megmondom öszintén 6 éve egy Sony KDL-40NX700 készülékem van, tökéletesen müködik, soha semmi problémám nem volt vele, a képe is fantasztikus, de nagyobb tv-t szeretnék, mivel az esetek többségében filmeket nézek és ehhez egy elég komoly házimozi rendszerem is van, de hiányzik a nagyobb képernyö!
Eleinte letettem a Sony-ról mert elég kevés típusú file-t játszik, így elkezdtem más márkán gondolkodni! Mivel PS3-t használtam DVD és Blu-Ray illetve pendrive olvasásra és az utóbbi idöben sok gondom volt a PS3-mal ( nem játszotta a 70%-át a letöltött file-oknak) de ezt a problémát megoldottam és a PS3-t egy Blu-Ray lejátszóra cseréltem, ami gond nélkül lejátszik minden típusú file-t, így visszakanyarodtam az eredeti ötletre, azaz a Sony tv-re.
De ismét elbizonytalanodtam, mert olvastam, hogy nem túl jók 3D-ben.
Tudom hogy nem létezik tökéletes tv, mindegyiknek van valami bibije, de azért a ti véleményeteket is szeretném kikérni! Sony vagy LG? W828 vagy W829 ?
Remélem tudtok segíteni!
Elöre is köszönöm!
liana -
liana_87
csendes tag
Sziasztok! Na nagy nehezen kiválasztottam és végül ma meg is vettem a kdl55w 829 es készüléket!
Kérdésem annyi lenne: tudnátok nekem kép illetve szín beállitást javasolni akár saját tapasztalatból akár más tesztekből (akár egy két link is megteszi :-) )
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Kés topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest