- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
BudBrayn
csendes tag
Uff tudom nem ebben a Topic ban kellene de azért megkérdezem... Miért csak 2006 6. havi a legfrissebb bios az alaplapomhoz??? Az msi honlapján nincs is ez a tipusú alaplap megjelölve. ???
-
DZs
senior tag
Olvasgattam a hozzászólásokat, de nem találtam választ a kérdésemre. Sli lapom van, egy darab Gforce kártyával használom. Az merült fel bennem, hogy Atire cserélném. Tehát arról lenne szó, hogy egy Sli lapban működik-e egy darab Ati kártya?
-
fero02
nagyúr
Elvileg mennie kell gond nélkül.
Gyakorlatilag most én szopok, nem is kicsit. Tnap megjött az Ati X1950GT-m, és csak 8x-osan megy, pedig elvileg minden adott, h 16x-an menjen.
Ezelőtt szintén Ati kártyám volt, X550...azzal ha jól emlékszem semmi ilyesmi nem volt.Nem tudom, h mi a fakk lehet ez.
-
kispalya
tag
Sziasztok!
Lehetséges-e, hogy a mostani 7900GT-et SLI-be kötöm egy másik ugyanolyannal?
A mostani már kb egy éves, a másikat alaplapcsere után venném, ha megoldható.
Csak azért kérdezem, mert hallottam, hogy az SLI igen "finnyás" ,lehetőleg két egyidős kártyát (típus, gyártási idő is megegyezik) ajánlatos alkalmazni
Ez mennyire igaz?Alaplapnak ezt néztem ki:[link]
Mi szükséges az SLI-be kötéshez (hardveresen)?
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
Szeretném megérni azt a kort, amennyinek kinézek...
-
deMarco
tag
válasz kispalya #1906 üzenetére
Jó kis lap, azzal menni fog sz.tem, az egyidősség nem számít tudtommal, sőt már a gyártó sem, de még a típus sem feltétlenül. Én is most építek ilyet, csak a lap abitos testvérrel, a fatal1ty-vel, meg 2 7600gt-vel (amint meg lesz a másik 7600gt ). Engem sokkal inkább érdekelne, hogy 7600gt menne e 7900gt-vel.
itt egy 7300gt+7600gt mixed sli. ilyesmi érdekelne, csak az a gondom, hogy míg ezek 128 bitesek, a 7900gt 256 bites. vajon erre is képes a driver? Nem tudja valaki SLI-s kipróbálni?[ Szerkesztve ]
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!
-
deMarco
tag
Ehhh. Nem pörög ez a topic
Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!
-
Pubszon
veterán
Hali.
Ha például veszek 2 db GALAXY GF8600GT-t (amivel teszteltek itt) és fel lehet a kettőt szinkronba húzni 700/900-ra?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
_L_
tag
SLInél muszáy megegyezni a memória méretének?
-
deMarco
tag
válasz Pubszon #1911 üzenetére
Remélem, igen, én is azt szeretném Amúgy elvi akadálya sz'tem nincs.
Sz'tem a memória mérete nem számít.Nincsenek öreg SLI-sek itt?
[ Szerkesztve ]
-
deMarco
tag
dübörög az SLI tényleg hozza a 80% többletet. Ha megtalálom a videokártya ranglistát maj én is csinálok 3dmark teszteket.
-
deMarco
tag
Egy kis húzással 100% plus 3dmark szerint crysis min 14, max 32 FPS-sel 1024x768 AA-t leszámítva full grafikával. ezek után nevetséges ha valaki leírja, hogy a 8800 gt-jén akad. Az milyen felbontást használ? 1600x1200? (vagy a videokártyát leszámítva mindene gagyi)
tök jól elbeszélgetek magammal
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
Hali.
Ha például veszek 2 db GALAXY GF8600GT-t (amivel teszteltek itt) és fel lehet a kettőt szinkronba húzni 700/900-ra?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Bivaly
tag
Hi all!
Úgy néz ki, én is beállok a sorba, de még nem akarom elkiabálni!
Kíváncsi leszek, mit bír majd kihozni az X2-m a 28800GTS-ből?
Life begins at 140!
-
törölt tag
Hali. SLI-be megy egy ASUS 8800gts 640mb és egy ugyanilyen MSI?? Csak tipusfüggő, a márka nem számit?
-
dz1
tag
válasz Csiborbogár #1920 üzenetére
És az nem számit, hogy a két karinak az órajeleik nem egyformák?
-
Rover623
félisten
-
Rover623
félisten
csak olyan diák prof érzése van az embernek
Ez nem véletlen...
A korkülönbséget figyelembevéve pedig nem is lehetetlen...P.S.:
A lehetőség neked is adott...pontosan emléxem rá hogy te is SLI-ztél...ide jártál nap mint nap, olvashattad a post-okat...ha pedig vkit érdekel a téma, ha úgy érzi olyan szinten van (vagy akar lenni) hogy segíthet másoknak, akkor folyamatosan figyelemmel kíséri a témában felmerülő információkat...[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
Rover623
félisten
A korkülönbséget figyelembevéve pedig nem is lehetetlen..."..(ezt miböl gondolod?)
Amikor az első BASIC programjaimat írtam, te az ovi középső csoportjában nyomtad a színes gyurmát...P.S.:
Mielőtt megkérdezed:
1. emil címed
2. hayabusa
3. meg egyébként is...De nincs harag...?
primus inter pares
-
deMarco
tag
válasz Pubszon #1921 üzenetére
A gyári drv. szinkronban állítja őket. Ha kezdegetni próbálsz, szeritem csak azt használd.
(nvtune, asszem most olyan 5.08 körül jár verzióban)Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!
-
Rover623
félisten
-
Bivaly
tag
válasz deMarco #1932 üzenetére
Hát, nekem furcsa dolgokat csinál.
Tegnap a gép bekapcs után még szinkronban mentek 600/1435/1800-ban, aztán egyszer csak a második karcsi GPU-ját visszavette 198-ra, a memet meg olyan 600 körülre, és bármit csináltam, utána akármennyi újraindítás után már csak az első kártya órajeleit tudtam állítani.
Az, gondolom nem lehet gond, hogy az egyik ASUS, a másik Albatron 8800GTS 320-as.Jah, driver: a legfrissebb WHQL 163.71
Life begins at 140!
-
octaviaRs
csendes tag
Hali mindenkinek !
Az uj gamek miatt én is gépcserére adtam a fejem és az ügyben szeretnék segítséget kérni ,hogy milyen sli-s alaplapot vegyek szerintetek
ami eddig megvan a new configból :
- Q6600
- Geil Black Dragon 4GB kit ddr2 800
- FSP 700 watt
- 2 db 8800GT
Minden segítséget elöre is köszönök!Nyitott szemmel álmodunk ,csukott szemmel élünk!
-
Bivaly
tag
válasz deMarco #1936 üzenetére
No, driver cleanerrel kipucoltam a systemet, driver újrainstall.
Most már minden OK, húzás is megy rendesen.
Már csak az a baj, hogy újraindítás után a karikat visszaveszi alapra, s ha nagyobb frekit állítok be, csak az első kártyát húzza. Viszont, ha az nvidia vezértlőpultban kikapcsolom, majd újra bekapcsolom a manuális óravezérlést, akkor utána viszont faja minden.
Life begins at 140!
-
deMarco
tag
válasz octaviaRs #1937 üzenetére
Én személy szerint abit fatal1ty-t ajánlanám, de őt sokan nem szeretik, akkor DFI lehet még esélyes, esetleg MSI.
Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI, olcsó, stabil, erős tuninglap (legújabb chipset).
DFI LANPARTY UT NF590 SLI-M2RG AM2 drágább, többen bíznak benn (kevesebben használják ), szintén stabil tuninglap
MSI KN9 Diamond Erős, stabil, drágább
Asus CrossHair NF590 SLI Nagyon erős, nagyon drága, nem éri meg az árát, van jobb is.No nekem ez a véleményezett listám, tuti lesz majd aki leszól.
-
deMarco
tag
válasz deMarco #1940 üzenetére
de hülye vagyok. DFI-től az AMD-s változatokat tettem be. Hiába, ez mánia, AMD-s vagyok.
Itt az inteles MSI: MSI P6N SLI Platinium jó közepes teljesítmény, nem egy tuningcucc
itt a DFI: DFI LANPARTY UT 915P-T12 S-775 erről nem tudok sok mindent google (de tuti jó, a DFI önmagában garancia )
ASUS: P5N-E v. P5N32-E viszonylag olcsó, stabil, nem kifejezetten tuningEz maradt: Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI, olcsó, stabil, erős tuninglap
[ Szerkesztve ]
-
octaviaRs
csendes tag
Kösz hogy irtál most néztem Abit -ot
meg nézem a DFI -is jelenleg is az van (875P-T) tényleg jo lapok
Miben másabb 650 es chip a 680 as tol ?Nyitott szemmel álmodunk ,csukott szemmel élünk!
-
Bivaly
tag
válasz octaviaRs #1943 üzenetére
Tudomásom szerint az SLI működés szempontjából annyi, hogy alapból a 650iSLI MCP 650i SPP-vel kombinálva csak 2x8-as SLI-t tud (pl.: ASUS P5N-E SLI).
A 650i SLI MCP 590 SLI SPP-vel kombinálva tud 2x16-os SLI-t (pl.: Asus P5N32-E SLI Plus)
Az nf 680i SLI MCP+SPP (az LT verziók is) tudnak 2x16-os SLI-t. Meg persze drágábbak is.
Az egyéb felszereltségek (SATA, PATA, USB, Firewire, hálózati vezérlők, stb) tekintetében meg szerintem olvass utána, itt a PH!-n is nagyon jó tesztek vannak.
Life begins at 140!
-
octaviaRs
csendes tag
Akkor ha jol értem az abit fata in9 csak 2x8 ba tudom használni ?
Nyitott szemmel álmodunk ,csukott szemmel élünk!
-
octaviaRs
csendes tag
Most néztem DFI-t ez használhatonak tünik :
szerintetek ?
Nyitott szemmel álmodunk ,csukott szemmel élünk!
-
deMarco
tag
válasz octaviaRs #1945 üzenetére
No látod ezt én sem tudtam, azt hittem 570 felett mind tudja. Viszont van 32x-es változat (Ebből fatal1ty-t nem találtam magyarországon de valahol már láttam, talán valamelyik usa oldalon), ami meg böszme drága.
Amúgy itt erről egy PH teszt
Ők az MSI-t hozzák ki a legjobbnak, ami talán igaz is lenne, de ahogy elnézem a cuccaid, neked komolyabb kell, annak meg több az ára. Ja és a tesztben nincs benn a DFI (Az nf4-es asszem, de tuti tud 2x16-ot, van 680-as is, de annak nem tudom a nevét, szintén google)Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs