Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz keIdor #1435 üzenetére

    Jah, hát ez a várható. Én rástartolok egy 8 magosra, olyan 160k-val spekulálok, annyiért talán már lesz értelmes darab. Az árakat elnézve, ha a Bulldozer nem szól közbe, akkor az SB tartani fogja az árait, kis stagnálás lesz csak. És az LGA2011 mindenképpen fölé lesz pozicionálva, teljesítményben és árban is. Ebben az esetben pedig az X58 is alternatíva maradhat, elég csak az árakra nézni.

    szab.tam: Haverod valamit nagyon elrontott. :U Nálam volt 2db 920-as, 3db 930-as. Mindegyiket tudtam 4.2-n járatni, legalább! Az utolsót ha kellett 4.4GHz toltam, de benne volt a 4.5GHz is HT nélkül. Nekem nem volt gond stabilizálni. Ezért mondom, hogy talán mégis user error.

    dime27: Bezony, P45, és főleg az X48 volt igen bonyolult, de X58-ban is voltak turpisságok. Csak arra akartam egyébként utalni, hogy attól, hogy Neked nem jött össze, másnak sikerült összehozni. Persze, az árak most felfelé ívelnek, mert a kereslet óriási, a kínálat meg majdnem nulla.

    ATtIs_80: Persze, ez a normális, így van rendjén. Bár itt most én nem érzek akkora fejlődést, csak a gyártástechnológia előnyit látom, plusz egy jobb optimalizáltságot, pl. memvezérlő terén látványos. A nagy változás a 6-8 mag lesz.

    tomic: Nekem is ez volt a problémám, de nem jött meg hozzánk a felsőkatos Asrock lap, így nem is gondolkoztam ezen.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák