- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NeRo28
aktív tag
Sziasztok!
Eladtam a telefonomat és a srác szeretne rajta facebook-ozni és nem tudok kilépni a facebookból h beírjuk az ő nevét kódját!Hogyan lehet kilépni belőle? -
s4tch
veterán
-
NeRo28
aktív tag
Esetleg mastery resetet vagy gyári visszaállítást hogyan tudnék csinálni?
-
leslieke
Jómunkásember
-
balazs1022
őstag
a MIUI-ról a mia véleményetek? [link]
Lehet megpróbálkozom vele..
-
Teaway
veterán
-
xigris
őstag
Sziasztok milyen kellene formázni a microsd-t hogy 2gb-nál nagyobb fájlt kezeljen?
Esetleg ext2 vagy ext3? ha igen azt windows alatt tudjam használni a cél pendrive-ként használnám olyan 4-5gb-s filmek mennénk rá. -
-
nagyúr
válasz balazs1022 #15712 üzenetére
Nem érdemes a JB-el szenvedni, azt írták, hogy 512mega ram kell hozzá, hogy rendesen működjön. Amit swap-pel el lehet érni, de akkor is lassabb lesz, mint az ICS. Pár napja linkeltem a fast'n furious romot, ha jót akarsz, azzal próbálkozz, mert azt tényleg egy élmény használni.
-
wasp.cor
csendes tag
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat! Még így utoljára közvélemény kutatás szintjén melyiket ajánljátok jobban: a kiessel való frissítést, vagy a multiloader félét? Melyikkel lesz stabilabb a rendszer? Multiloaderezésnél a NAMI féle javított verziók érezhetően jobbak? A Spoof-al való program telepítés működik valamelyik frissítési módszerrel?
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #15727 üzenetére
Nem linux alapú, egy Nucleus nevű RTOS-re épül, ha jól emlékszem. Ha linux lenne, akkor a GPL miatt ki kellene adni a kernel forrást és minden bajunk meg lett volna oldva már másfél éve az Androiddal. De a Nucleus zárt forráskódú...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
David3
őstag
Sziasztok!
Vettem a Wave-be egy új akksit (1500 mAh), kedd este töltöttem fel 100%-ra, most (a 4. napon) 74%-on van. : )
Wave 3 mellett sajnos nem nyomogatom már annyit, és hamarosan új tulajdonosa lesz, de családban marad... Pedig néha-néha még rá is néztem, de ha így folytatja, akkor világrekord időt fog teljesíteni. : )
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #15730 üzenetére
A particiókra visszatérve: lehet azért játszani a particionálással, én, amikor fent volt a Droid, szétszedtem 3-4 részre az SD, az volt a lényeg, hogy az első partició FAT32 legyen, azt látta a Bada, a többivel meg nem foglalkozott, a következő 3 nemek ext2/ext4 volt...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
daniel.orosz
csendes tag
Sziasztok!
Szoftverfrissítéssel kapcsolatos problémám van, remélem tudok segíteni.
Nekem Wave I-esem van, 2éve vettem, és az alap szoftver van rajta, asszem 1.0 a neve. De mindenesetre azóta nem volt frissítve a szoftver. No most már a menü gomb meghibásodásai miatt akartam szoftvert frissíteni, a legújabb Samsung Kiest használva. Mikor belépek ki is írja, hogy akarom-e a legújabb szoftvert rátenni. Haladok lépésről lépésre, és amikor kiírja, hogy a firmver telepítené, megjelenik ennyi kb. hogy a továbblépéshez további 12Mb-ra van szükség és hogy töröljek rendszerfájlokat. A telefonmemórián több mint 290 mg szabad terület van, kitöröltem a legtöbb bada alkalmazást és az összes smst. Ezek mérete az első törlés óta többször meghaladta a 12mb-ot és későbbi próbálkozáskor is ugyanezt írta ki, nem többet nem kevesebbet, mindig 12mb kell neki ahhoz, hogy működjön a szoftverfrissítés.
Esetleg van vkinek ötlete mit kéne még kitörölni? v mi lehet a baj?
Előre is köszönöm !!!
danielorosz
-
leslieke
Jómunkásember
válasz daniel.orosz #15733 üzenetére
Erre a problémára a böngészési előzmények törlése szokott a megoldás lenni.
Ha meg biztosra akarsz menni, akkor csinálj egy gyári beállítások visszaállítását.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz daniel.orosz #15735 üzenetére
Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Én a kártya darabolására gondoltam, mint megoldásra, mivel az nekem meg se fordult a fejemben. Hogy a részek mire vannak formázva az másodlagos. Amúgy továbbra is tartom, hogy a legésszerűbb megoldás egy pendrive, aminek pont a fájlok ide-oda szállítása az egyik legfőbb funkciója.
-
Gerr'y
senior tag
youtube megy nalatok?
nekem csak egy ures oldalt tolt be (v.:1.2)
Ideje lesz megszabadulnom ettol hulladektol.
Samsungot a jovoben akkor fogok hasznalni, ha fizetnek erte. -
TomWexX
addikt
Ha valaki most tervez váltani: Akciós Xperia P gyári garival 78k!!
Trollolo...
(remélem nincs harag, de szerintem nagyon megéri így muszáj volt szólnom... )Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Goldmen75
őstag
Üdv!
Segítsetek!!
Amit lányomnak vettem telót, ha felhívom, ő rendesen s tisztán hall, én viszont csak recsegést!!!!! Durva!Valakinek ötlete???? Vagy Tatabányán tudtok-e szervízt akik érdemben tudnának segíteni?
SOS kellene mert így nem tudja használni...:
Köszönöm!
-
happy555
aktív tag
Halihó mkinek!
Megérkezett már az ezeréve beharangozott Viber??Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!
-
-
wasp.cor
csendes tag
Emberek!! Frissítettem Multiloaderrel a telefonomat 2.0-ra. (NAMI féle változatot tettem fel, mindent úgy csináltam ahogy le volt írva, ellenőriztem a SIM-Lock-ot, és az XEH-t is) Biztos ami biztos alapon a SIM kártyát kivettem a telepítés idejére. A bada feltelepült szépen, használni is tudtam. Ezután visszatettem a SIM kártyát, azóta viszont nem tudom használni a telefont. A kijelzőn már vagy fél órája csak egy sim kártya logót mutat, alatta folyamatosan töltöget 4 pötty. Ezt mutatja mielőtt be kellene írni a PIN kódot. Van ötletetek hogy mi lehet a gond? Vagy tényleg ennyire lassú az első indítás? SIM kártya nélkül rendesen elindul ismét.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?