- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rObika8802
aktív tag
ma terveztem,hogy újra rakom a 2.0-át bnőm telóján ,mert már elég gáz :S
melyik firm-et ajánljátok? nami? turko? vélemény??
[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz rObika8802 #15153 üzenetére
A gyárit.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz rObika8802 #15155 üzenetére
Nagy különbség nincs. Én is újrarakom mielőtt megkapja a lányom és nem a Turko lesz rajta, hanem kipróbálom a legutolsó hivatalos (asszem francia) buildet.
oppá, senior tag lettem
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
leslieke
Jómunkásember
válasz rObika8802 #15155 üzenetére
Szerintem nincs gond a gyárival se. Nincs is nagy különbség közöttük.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
David3
őstag
Wave-re a Turko CFW 6.1-et ajánlom, XELF1 a verziószáma. Ezt használom én is, kicsit többet tud mint a gyári.
Más:
-
David3
őstag
válasz RetepNyaraB #15159 üzenetére
A felolvasáshoz kell internetkapcsolat is sajnos, mivel a netről szedi az infókat. Amúgy minden más offline.
-
s4tch
veterán
Turko. Minden gombra bekapcsol a kijelző, van lehetőség hívásfelvételre, java programokat kigyomlálták, meg egy csomó más apró módosítás mellett van némi memóriakezeléssel kapcsolatos bizgerélés benne. Az, hogy a kies utána nem akar frissíteni, le van tojva, úgysem nagyon lesz itt túl sok hivatalos update Wave-re.
-
David3
őstag
Hát, a Turko CFW-k nagy részében az a "baj", hogy van spoof, ez pedig se a blogra, se a fórumra nem való. Egy Turko CFW-t "mertem" kitenni eddig, az is Wave 3-ra volt. Azt is csak azért, mert az az egyetlen teljesen jól működő fw rá (és nincs benne spoof).
...de badahub-on találsz róluk leírást.
-
ABal
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek, azt hiszem, maradok a Namin. Ez már nekem elég lesz.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
David3
őstag
válasz RetepNyaraB #15170 üzenetére
Spoof? Röviden: fizetős alkalmazások ingyenes telepítése, ami a badablog-on (és még jó pár helyen) tiltott.
[ Szerkesztve ]
-
AlesszaMusic
tag
Sziasztok! Lenne lehetőségem olcsón beszerezni egy Galaxy S II-t, Wave 8500-at váltanék vele. Érdemes lecserélni a Galaxyra? Rég nem követem az eseményeket, nagyot csalódtam a Samsungban, vagyis a Bada oprendszert illetően.. Kérdésem h szerintetek a 2 éves, jó állapotú, karcmentes, T-s Wavemet milyen árban tudnám eladni körülbelül?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz AlesszaMusic #15174 üzenetére
Kb. 25 eFt körül tudod eladni.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz AlesszaMusic #15176 üzenetére
Ebben nem nagyon tudok segíteni. De emlékeim szerint páran SGS2-re váltottak innen, hátha előkerül közülük valaki.
-
s4tch
veterán
25-ért azonnal add oda...
Ég és föld a Wave és a SGS2. Utóbbi gyors, stabil, normális rendszer fut rajta. Max. a fém házat, esetleg a hívó gombokat fogod hiányolni.
-
Dhampir
félisten
Sőt, SGSII-ről SGS3-ra.
A Wavet azonban mégis érdemes megtartani, ha normális telefonfunkciókat szeretnél (híváskezelő gombok, kameragomb), és kedveled a Badát.
Az Android a mobilinternettel karöltve előbb-utóbb "bekebelezi" a használóját, és a végén ő fog felhasználni.
[ Szerkesztve ]
-
gelbelex
őstag
válasz Dhampir #15180 üzenetére
A zsebben hordott tengersok fícsőr birtoklása feletti öröm arra ösztökéli az embert, hogy használja is, és töltsön vele sok időt, akár a használat gyakorlati hozadékától függetlenül, csupán élvezetből.
Beszippantja a mátrix.Leslieke: Igen, az alma jó a mátrix ellen! Ahogy a bada is!
-
Dhampir
félisten
Kisbicskával lehet védekezni a "felfalás" ellen. A kalapács sem rossz eszköz a magánélet adatait elnyelő virtualizációra, és az adatelkobzásra adott válaszként.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
Szépjónapot!
Feraktam a Turko 6.1-et és persze a telefonmemória tele van a fos Androiddal. Tehát nem megy vissza a biztonsági mentés, mert nincs neki hová a Kies szerint. Mit lehet tenni? Mit dobhatok ki, amitől még elindul a cucc? Az Android nem jó semmire (kipróbáltam), azt nem használnám.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
David3
őstag
válasz RetepNyaraB #15185 üzenetére
Vagy mindent kiszedsz, vagy semmit. Ha benthagysz mindent, akkor menni fog, ha valamit kiszedsz, már nem fog menni az Android (a bada mellett). Ördögi kör ez.
Én kiszedtem az Android-ot a Turko ezen verziójából, nem is használom...
-
RetepNyaraB
veterán
-
David3
őstag
válasz RetepNyaraB #15187 üzenetére
Ha kitörlöd az Android fájlokat, akkor is rendesen indul (és működik) a bada.
-
xigris
őstag
Sziasztok nincs valami megoldás,hogy a led villogjon ha volt hívás?
Mert így mindig nézegetni kell a telót bada 2.0 van rajta nami féle verzió -
gyulank
addikt
Sziasztok! Vettem egy WiFis Routert. Badán működik, ha Androidot indítok el, azon nem működik. Ez az Android, vagy a Router hibája? Felismeri, hogy van, kiírja, hogy jó a jel, kéri a jelszót, megadom, aztán azonosítási hibát ír ki.
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
Sigiusz
tag
A wifi problémát, - tehát hogy állandóan kapcsolati profilért sírt - megoldotta hogy létrehoztam egy sima profilt. De azóta most megint szarakszik, nem hajlandó egyszerűen csatlakozni a wifire, beírom a jelszót és semmi. Nektek volt ilyen?
-
Attici
őstag
Feleségem Wave Y-ját próbálom frissíteni, mert kiírta a KIES, hogy van frissebb és el is indul a frissítés letöltése, de 99%-nál megáll és meg se moccan többet. Hogyan lehetne máshonnan letölteni az S5380DXXLC1/S5380DOXDLDE (XEH) szoftver verziót?
Miért áll meg a frissítés letöltése?"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest