- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
Az Operàval valami baj van.Nem tölti be az oldalakt csak tölti...
A gyàrival megy minden.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
David3
őstag
Kis javítás: Nem PSH, hanem SHP, azaz Social Hub Premium. Már, ha egyre gondolunk.
Orlin: Ez volt már nekem is, de csak olyan CFW-kben, amikben alapból telepítve volt. Amikor az apps-ről szedtem le, akkor jó volt. Töröld le, rakd fel újra, hátha megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
A fota-t akarom lecserélni. Hogy csináljam? Kell download mode? vagy csak összedugom a telefont és mehet a menet? -
Sigiusz
tag
Jól jönne egy kis segítség ha vki tud vmi okosat az ügyben. Egy ideje nem tudom használni a wifi-t, mert hiába van alkalmas adó, nem jó vmi. Állandóan ezt az üzenetet kapom. "A hálózati szolgáltatások alkalmazásához állítson be kapcsolatot" Pedig látja a wifit, csatlakozni is tudok, az a wifi is rendben és mégse működik. Miért?
-
Tomics
addikt
Sziasztok!
Bedőltem az Apple-nek, így eladóvá vált szeretett készülékem.
Aláírásomban a link, akit esetleg érdekel.Üdv!
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
lesli.h
aktív tag
Megnézné valaki,hogy neki működik-e a KIES?
-
David3
őstag
Én most raktam fel a "Smart OFF"-ot (Püski Zoltán legújabb programja), és tökéletesen telepítette.
-
ABal
őstag
válasz lesli.h #15073 üzenetére
Ez a hibaüzenet nálam is nagyon gyakori lett a legutóbbi frissítés óta; órákig tartott, mire le tudtam szedni egy megvásárolt alkalmazást. Telefonról is hasonlóan gázos a történet, de végülis azon rá tudtam venni, hogy letöltse. Valami nem stimmel az tuti.
Más: melyik FW-ben van minden gombra felélesztés opció, mert zavar, hogy csak egy gombbal lehet felkapcsolni a kijelzőt?
[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
a510
aktív tag
Hello! És működik!
Köszi a tippet, naptár is jól szinkronizál. Szerver címnek m.google.com-ot adtam meg, ezt kilestem egy régi postból.
(esetleg t-online-is címre is van tipped?)Egyébként a PSH-t kell "aktiválni" valahogy, vagy azzal, hogy a fw olyan, már nincs tennivaló?
[ Módosította: koxx ]
-
anrab
addikt
t-online-nal kapcsolatban nem tudok semmit.
eleinte kellett az s Tune-val mókolni egy kicsit de már régóta benne vannak a CFW-be és aktiválódik mikor a samu fiókot regisztrálod.még annyit hogy nem mindegyiknél szinkronizálja a hat hónapot. van hogy csak egyet. azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
gelbelex
őstag
Két kérdésem lenne a bada és a Wave I-II körül járatosabbakhoz:
A Wave II-ben is a Wolfson audiochip van?
Találkozott-e valaki a gyári zenelejátszó EQ-beállításai adatairól szóló információkkal?
EIK! -
lesli.h
aktív tag
Hogy lehet a KIES saját letöltések alkalmazásaiból törölni?
-
David3
őstag
válasz gelbelex #15094 üzenetére
Ez jó kérdés... nekem fogalmam sincs róla. : ) Esetleg itt nézz utána: [link]
A zenelejátszóból közvetlen nem tudsz EQ-t állítani. A beállítások-zenelejátszóból lehet hangszínszabályzást csinálni (ugyanitt van effektus is).
lesli.h: Leslieke jól mondja, onnan sehogy.
Más:
Tegnap megjelent a Smart Off a Samsung Apps-szen! Írtunk is róla a blogon:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest