- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
senior tag
válasz gippazoid #129178 üzenetére
Továbbá, ha korábban ez a pendrive és HDD volt Windows-os gépbe dugva, és ott nem tálcán kezdeményezett biztonságos eltávolítással lett leállítva, hanem csak úgy kihúzva, akkor úgynevezett Dirty volume jelölést kap az eszköz (azaz nem törlődik a szabályos eltávolítás során a megfelelő byte) és előfordul, hogy még a Windows is dumálni fog mikor csatlakoztatod, hogy meg kellene javítani a volume-ot.
Egy célhardveren futó speciális szoftver (webOS) meg előfordulhat, hogy ilyen esetben - elkerülendő az ügyfélpanaszokat, ha tényleg hibás tárolóra rögzít az ügyfél és kiderül, hogy nem is rögzített semmit vagy nem játszható le később - inkább nem foglalkozik ilyen kötetet (volume) tartalmazó tárolóval.
Sőt, nekem pl. az ASUS router nem akarta mount-olni az NTFS-re formázott WD külső HDD-t, míg másoknak igen. Ezután Linux-os ext4 fájlrendszerre formáztam, és azonnal működött. Egy későbbi küzdelem során meg visszaformáztam NTFS-re és működött úgy is, de sokkal többet tököl egy letöltés elkezdésével.
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest