- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
Mivel még nem végleges, ráadásul erősen beta, így természetesen jóval több hiba előfordulhat, mint mondjuk a gyári, vagy a végleges főzött romon. A Wifi-re a modem frissítése a megoldás, ami az xdjw1 pl. nagyon jó.
Az fm rádió hiánya változó, valakinek hiányzik, és valakinek nem. Bár van egy alkalmazás, de az tönkre tudja tenni a hangszórót. Helyette az internet rádiót lehet használni. Szerintem csak megkéne keresni az FM rádió driverjét, és belerakni az ICS-JB-be.
Ha valaki újabb androidot akar rátenni, akkor a CM9.1-et ajánlom, azt úgysem kell hetente felrakni, és alap kernellel is tökéletes.
-
MK VII
veterán
Tsuna JB-t feltettem és pont annál jelentkeztek ezek a hibák. Mondjuk még a 0.1 rc-t,de annál nagyon sok probléma volt...
Majd kipróbálom az 1.0-át,de egyenlőre nagyon tettszik ez a MesoROM... Elég jól klappol rajta minden
(#7951) Tamás88
Azért ez a rádió driver dolog nem olyan egyszerű.. Ez olyan mint pl. egy PC-be való hardverhez nem írtak volna windows 7-es drivert... Akkor azt csak xp alatt tudod futtatni..
Szóval ez nem olyan,hogy fogom aztán beleteszem a JB romba a GB-s driver-t,mert ugyan úgy nem fog működni..
Ugyhogy amíg a samsung nem csinál Galaxy S-re FM driver-t addig nem is fog működni ICS,JB rom alatt a rádió..[ Szerkesztve ]
-
hrabanc
tag
Most ott tartok, hogy az odinnal feltettem a semafort, de a teló nem akar kilépni a CWM Recovery v5.0.2.7-ből. Itt mit kell csinálni, hogy tovább tudjak menni?
-
f1alonso
aktív tag
Az aláírásomban lévő kombóval miért nem megy a 720p felvétel? Nincs beállítva Bigmem..
-
Silenzio
addikt
Feltettem a legújabb Devil Kernelt a CM10-es Helly Beanemre. Telepítés után csak a recovery mód fut. Mi lehet a baj? Kihagytam egy lépést? Mi a teendő?
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
hrabanc
tag
Akku ki, akku be.
Újra odin+sema2.7.4.
Az odin 3 perc 5 másodperc alatt végzett vele, zöldre váltott. "All threads completed. (succeed 1 / failed 0)"
A telefon kijelzője viszont tele van hibaüzenetekkel. Legalább is én annak gondolom:
"E: failed to open /etc/recovery.fstab (No such file or directory)"
satöbbi... még kilenc hasonló sorban
Akku ki, akku be és marad a CWM-ben. -
Silenzio
addikt
Mi a BLN és nem BLN MacKay kernel közt a különbség?
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz hrabanc #7963 üzenetére
Akkor én azt javallom neked,hogy tedd újra a JW8-at!
Volt mikor nekem is kb 5-ödszörre sikerült egy sima gyári romot feltennem odinnal....
Állandóan bepofázott valamiért vagy simán csak nem csinált semmit az odin...
Szóval 3 fájlos jw8-at, eu-s csc-vel, 512-es pittel told rá újra re-part-al! Szerintem helyrejön, Ha ezek után parája van akkor cwm-ben formázd újra a belső memóriát. Mount and Storage Menu-ben találod... Format SDcard, format cache, format data, fortmat datadata.... Én ezeket végig formáztam és utána tettem fel a jw8-at. Azóta tökéletes..[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz HUTCHDB #7949 üzenetére
semaphore 2.1.0s-el nagyon smooth-nak tűnik...viszont valamiért még mindíg nem működik a semaphore manager, updater pedig egyáltalán nincs...szal max mindíg lesed van-e újabb verzió. nem értem, ha az új mackák ilyen lagosak, miért erőlteti brad...az első dolgom általában kernelcsere.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Silenzio
addikt
A régi, 1.1.3-as kernellel sem megy. Gondolom az összeakadó filerendszer miatt elszállt a rom is. Milyen romot tegyek fel az 1.5.2-höz vagy mit csináljak?
-
jjeahh
nagyúr
válasz hrabanc #7968 üzenetére
rootolás előtt úgysem nyírod ki az imei-t szerintem
asszem a semaphore managernek valamiért az a baja, hogy user app...szóval nem tudtok valami ingyenes alkalmazást, ami átalakítja system, app-á?Silenzio töltsd le az összes kernelt s próbálgasd szerre szerintem...
amúgy nekem sosem szállt még el a rom egy elhibázott kernelcserétől...akksi ki-be, recovery, mehet rá egy másik kernel...[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
bok92
addikt
Attól féltem,hogy andy után majd megáll a miui port, de szerencsére nem. A miui.us-nél már megjelent az új macska!
[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
Fel akarom tenni a legújabb Helly Beant, az install sikerül, de mégsem megy a rom. Mi lehet a gond? Le kell formázni a meghajtót hozzá, vagy mi?
9. hó 11-ei Helly Bean és 1.4.1 kernel. A bootolásnál végtelen ciklusba kerül.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás88
őstag
válasz Silenzio #7957 üzenetére
Helly Beanre Devil kernel? A Helly Bean alapból a devil kernelre épül, tehát nem volt értelme JB romra ICS kernelt feltenni.
A Jellybean kernelt kell feltenned, mert az JB-re való, de a Helly Beanre nincs értelme, mert egy és ugyanazt a kernelt tartalmazza.
De a Jellybean-nál ez ki is van írva:
"It can't be used for Hellybean!"
[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
válasz Tamás88 #7978 üzenetére
Dehát én nem tettem fel rá a Kernelt. A Devil Kernelnek is vannak ICS-s és JB változatai. Ez a HB az 1.4.2-es Kernelt tartalmazza, legalábbis ő ezt állítja magáról. Minden esetre másodikra után a telepítés közbeni reboot után jó volt. Majdnem 3300 pontot ad Antutuban alapon. És fürgébb is mint az előző. Nem rossz.
-
Vasinger!
nagyúr
Ma lefrissítettem a Dolphin Beta böngészőmet, de azóta nem akar elindulni. Ha el akarom indítani, akkor csak egy fehér képernyő jelenik meg, majd kilép.
-
radicspeter1
őstag
Tsuna JB előharangozó!
changelog...
- new script for move to system partition from data.... automatic mode
- notification bar transparent (50%)
- new patch for system library
- new tweaks for service jar and framework
- update of many app
- new base of AOKP 21 sep
- fix gallery for video playback
- new semaphore 2.1.2
- new tweks for build prop
- add porting from galaxy NOTE 2 and galaxy S3
.... and much more[LG NEXUS 5]
-
user137
őstag
Melyik JB ROM érdemes felrakásra? Hellybeant találtam elsőre... jóa? TsunamICS 2.5-ről (android 4.0.4) váltanék.
Köszi!
-
polomaa
aktív tag
válasz hrabanc #7982 üzenetére
Alapba nincs benne zenelejátszó,én a winampot használom.
Nem a cuna ellen akarok beszélni mert egy nagyon jó rom,de az AOKP akkufogyasztásban lényegesen jobb.Lényegesen egyszerűbb rom mint a cuna,de nagyon gyors,lagmentes és akinek bejön az S3 kinézet annak csak ajánlani tudom mert ezzel a rommal megy a legszebben.Remélem a következő frissítésben megoldják,hogy a külső sd-t is lássa a PC és akkor tényleg a legjobb romok egyike lesz.
-
user137
őstag
válasz radicspeter1 #7987 üzenetére
OK akkor várok egy napot. Az lesz a Build3?
polomaa: a Tsunami nem AOKP?
[ Szerkesztve ]
-
sixer66
senior tag
Én most feltettem Tsuna JB 1.0-t és az a tapasztalat ,h a masik fél akit hívok nem hallja a hangom vagyis recsegősen.kerneltnem cseréltem tehat sema 2.1 modem meg az ami eddig volt,jw1.Valakinek hasonló tapasztalat?
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz HUTCHDB #7992 üzenetére
cmc? voodoo color-ra érted? vagy mi az? bocs egy kicsit értetlen vagyok... amúgy a voodoo nem megy vele...és hogy hogy nincs fehér szín benne?
ja amúgy van olyan, hogy galaxy s settings, ha az segít...valaki próbálta már ezt a 2.9.21-et meg ezt is? valahogy brad most szépen megcsinálta, nincs fc, a permission manager sem vacakol, szép smooth, a kernelek álítgatásával van gondom, és hiányzik az updater...érdemes visszategyem a lucainno-ét? mi a külömbség...igazából újabban a két rom között vergődök...
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
CMC= CyanogenModColor
a galaxy s settings-ben nincs benne (nem mukodik) a color allitasi lehetoseg a "gyari" macska kernellel.
a feher szin meg olyan zoldes szurke...erre kell nekem orvossagszerk:
en visszatettem az olaszt, ezzel semmi gondom nincs, de majd kesobb ismet felpaszitom brad-et es lecserelem a kernelt, aztan meglatom melyik mellett dontok.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Tamás88
őstag
Most láttam, hogy a Spirit Fm alkalmazásnál augusztusban frissítették az S 1/2/3 drivert, vajon megszüntették a spekar killer featurest?
[ Szerkesztve ]
-
radicspeter1
őstag
Új tsunami bejelentkezett hogy upload alatt van!! ma meglesz
[LG NEXUS 5]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.