- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Üdv. Azt kérdezn,hogy egy xy weboldalon levö java alapú diagram milyen böngészövel nyitható meg? Vagy milyen plugin kell hozzá? Kerestem java plugint,de úgy vettem észre,hogy marketen nincs vagy nem sikerült megtalálnom.
-
Xtre
tag
Tudom, hogy már sokszor volt róla szó, de nem úgy van, hogy pl. 2.1.0s-es kernelnél működik a 720p-s videók lejátszása? Csak Bigmem opció mellett nem.
Na most én feltettem ezt az s-es végü kernelt és kész, mx player nem játszik már le semmit és a végén lefagy. Hozzáteszem, Bigmem nincs bekapcsolva. Van erre megoldás? -
laktop
tag
Sziasztok!
Tavaly év elején vettem egy kártyafüggetlenül árult SGS-t. Eddig nagyon nem is érdekelt a szoftver frissítés, de minap csak az érdekesség kedvéért elolvastam pár anyagot a neten. Ennek hatására kiolvastam a jelenlegi verziókat a telefonomból (Froyo 2.2):
PDA: I9000XWJPF
PHONE: I9000XXXJPK
CSC: I9000PANJP4E szerint ez a teló nem kártyafüggetlen, hanem Pannonos és függetlenített? Annak nem XEH kódúnak kellene lennie? Mi lesz, ha most frissítem XEH-sra? Vagy ha új 2.3.6 PAN-ra? Ezután már nem fogadja el a Pannonos (Telenor) vagy a T-Mobilos SIM-et? Kicsit tanácstalan vagyok.
Amúgy hol lehet letölteni a hivatalos 2.3.6-os verziót? Leszedtem az 1.-ső hozzászólásban megadott helyekről, de onnan csak egy zip fájl jött le (I9000XWJW5_I9000OXXJVC_XEH.zip), amiben nincs benne a szükséges 3 fájl (vagy valamit nagyon elnéztem ..?) csak egy másik tar fájl (JW5_JVC_JW4.tar), amiben .bin, .lfs és .rfs fájlok vannak.
Hogyan tovább? PLS help!
"- Mennyire vagy túsz? - Sörhöz hozzáférsz?"
-
Segnior_Barthez
senior tag
heló evribadi!
Van vmi leírás az energiatakarékos beállításokról? nem létezik hogy 12óra alatt 1.30 perces képernyővel (30% a többi ) 30% az aksi,ésnéha mégkevesebb. cm10
1 hete a Tsunami JB | Devil3_1.4.1, Conservative. is lemerült off-ra 2óra operamini, és 30perc beszélgetéssel. 1650es új aksim van... ezt keveslem. Nálatok mi a helyzet?https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
Tamás88
őstag
válasz Segnior_Barthez #7562 üzenetére
2700es akksi: kb. 2 napot kibír.
-
Cseri0058
őstag
A mai cm10-et ne tegyétek fel!!! Legalábbra is nekem nem indult el vele a teló!!
-
porse
őstag
legfrissebb 3 fájlos gyári "Value Pack" rom 2.3.6 I9000XWJW8 [link] *
Itt a 3 fájlos, ha így menni fog. Az egyfáljos se bonyolultabb, amit kibontottál JW5_JVC_JW4.tar azt tallózod PDA ba, pit filet a helyére, és re-partition nélkül mehet. De froyora szerintem 3 fájlost tegyél. Valószínű függetlenített, de nem fog befolyásolni semmit a xeh pan product kod.(#7562) Segnior_Barthez
Hát az igen kevés, nekem bőven jb-n, ics-n is hozott 4 óra átlag kijelzőt, és én is opera minit használok.
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
bck.ek
tag
Nekem fent van most a CM10 és Sema 2.1.0 de elégé elfogadható az aksi használata holnap írok pontos adatokat , de CM9-hez képest nem sokat változott a fogyasztása számomra és gyári aksi
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan kernelt ajánlani, amin működik gyári GB 2.3.6 alatt a 2 utas call recorder?
Vagy GB alatt felejtős a dolog?
Jelenleg a semaphore 2.7.4-es kernel van rajta.[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
-
Eclips21
őstag
szer az egész megnéztem az aksinál 2:40 képernyő full fényerőn és 50perc böngészési idő 20% akksi maradt
[ Szerkesztve ]
-
-
assemble
addikt
Van uj CM10, elvileg a vsync-el kapcsolatban optimalizaltak valamit igy kevesbe fog sok CPU-t enni
-
Chosen
addikt
3G-n netezve normális 2,5-3 óra üzemidő? Kb feles vagy alatta vagyok fényerőben. Full alap CM10 és CM9 stable is kb ennyit bír. (üzemidő alatt kijelzőidőt értek, hiszen ennyi a valós használat ideje)
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
na megint új sema, már csak az S változat kellene nekem
-
D1L1ZS
őstag
Bejelzett a Tsunami OTA: New ROM version available V 1.0!!!!!
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
Eclips21
őstag
az sajnos amúgy érdemes netezésnél lehúzni a procit szerintem 800ra 400-ra lassabb lesz de annyival nem meg az alul feszelés is sokat segít én játszottam ics alatt vele szerintem hasznos
ui.: amúgy nekem izzani szokott a kijelzőm olyan forró szokott lenni max fényerőn szó szerint éget XD
[ Szerkesztve ]
-
Segnior_Barthez
senior tag
akkor szummázhatjuk, hogy az okostelefonunk 2-3 óra használatot bír egy feltöltéssel
van még hová fejlődni... a gingerrel mintha jobban bírta volna. nem?https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Ha van egy 99% hogy független i9000-rem (mobil boltban lett újonnan vásárolva) akkor mitől lehet, hogy nem megy domino kártyával?
Lehet, hogy az a hiba, hogy a kártya kb 12-15éves?FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Osz24
tag
09.17ikei nightly ban (vagy ami mostansag van)
van valami extra? ujdonsag,ami miatt erdemes váltani
08.31.ikeim van.
changelog van valahol? -
assemble
addikt
válasz Segnior_Barthez #7585 üzenetére
Erre majd holnap lehet h racafolok egy aksihasznalatos keppel. Valszeg semmi extra, de ennel azert jobb a helyzet nalam
Osz24: CM10 changelog
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Új cuna mikorra várható?
-
-
f1alonso
aktív tag
Ó hogy az a... még jó h pár órája tettem fel a tsuna 0.1 rc-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest